Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Chyba takich rzeczy to się nie doczekamy ,prędzej ruski zacznie brać naszą wołowinę😊

Opublikowano
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Już kasa na koncie jest;) 

Pokaz konto bo nie uwierzę . 9_9

Opublikowano
8 godzin temu, zetorki12 napisał:

Pokaz konto bo nie uwierzę . 9_9

Na koncie już dużo nie zostało z tych byków. RSM zakupiony i grzybowka na zboża:) Wasze teksty mnie nie ruszają a że jesteście zazdrośni to nic nie poradzę.

9 godzin temu, Ursus932 napisał:

Chyba takich rzeczy to się nie doczekamy ,prędzej ruski zacznie brać naszą wołowinę😊

Ooo panie z tego co czytałem mają brac;)

Opublikowano

Gówno kogo interesuje co żeś kupił.pokaż rozliczenie jaka waga i ile mięsa.

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Na koncie już dużo nie zostało z tych byków. RSM zakupiony i grzybowka na zboża:) Wasze teksty mnie nie ruszają a że jesteście zazdrośni to nic nie poradzę.

Ooo panie z tego co czytałem mają brac;)

Spokojnie Jarek . Ja Ci nie zazdroszczę . Bardzo podoba mi się Twój rozwój . Jedynie te Twoje dziecinne przechwałki mnie śmieszą . B|

Opublikowano
3 godziny temu, bobienko napisał:

Gówno kogo interesuje co żeś kupił.pokaż rozliczenie jaka waga i ile mięsa.

Gowno to napewno zrobisz po jedzeniu. A pokazuje to żonie... raz rano raz wieczorem a czasem z spontana;)

3 godziny temu, zetorki12 napisał:

Spokojnie Jarek . Ja Ci nie zazdroszczę . Bardzo podoba mi się Twój rozwój . Jedynie te Twoje dziecinne przechwałki mnie śmieszą . B|

Przechwalki niby z czym? Pisze i wstawiam zdjęcia jak jest na bieżącą jak niewielu użytkowników na tym forum.

Opublikowano

A mam poszukać i zacytować? Sparafrazuję twoje wypowiedzi. Patrzcie ile osiągnąłem, zdjęcia wrzucam co osiągnąłem, cały czas dążę do celu, zobaczcie co miałem a co ma teraz, itd, itp i ch*j wie co. 🤣

Opublikowano

Jareczku przejdź się do kurnika,może znajdziesz tam coś czego Ci brakuje.

Opublikowano
10 godzin temu, Thomas2135 napisał:

A mam poszukać i zacytować? Sparafrazuję twoje wypowiedzi. Patrzcie ile osiągnąłem, zdjęcia wrzucam co osiągnąłem, cały czas dążę do celu, zobaczcie co miałem a co ma teraz, itd, itp i ch*j wie co. 🤣

To przechwalanie się? Jak potrafisz się tylko czepiać pod moimi zdjęciami nic więcej kolego. Sam byś pokazał jak rozwijasz swoją gospodarkę.

9 godzin temu, bobienko napisał:

Jareczku przejdź się do kurnika,może znajdziesz tam coś czego Ci brakuje.

Co chciałeś pokazać tym dziecinnym wpisem???

Opublikowano

Czemu na siłę szukasz zwady ? Zrozum . Jak śmiesznie reagujesz , to się z Ciebie śmieją .

Opublikowano
16 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Sam byś pokazał jak rozwijasz swoją gospodarkę.

Znasz takie dawno zapomniane słowo"skromność"?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v