Skocz do zawartości

''Rolnik szuka żony'' TVP -Opinie i komentarze na temat programu.

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

danielhaker napisał:

Co jak co, ale zauważcie że tego Krzyśka celowo pokazują w taki sposób, aby go ośmieszyć. Sceny z zabawy w kulkach, ganianie za krową, i ten tekst który dało się przy montażu wyciąć ;)

No ale raczej mu w gębę nie wciskają tego tak? Tak?

Opublikowano
4 minuty temu, danielhaker napisał:

Co jak co, ale zauważcie że tego Krzyśka celowo pokazują w taki sposób, aby go ośmieszyć. Sceny z zabawy w kulkach, ganianie za krową, i ten tekst który dało się przy montażu wyciąć ;)

tvpis i osmiesza ? nieeeee nie może byc :D

Opublikowano

Janku Janku...ja na miejscu Malgosi już bym mu podziękowała...baran 🤨

Opublikowano

To oni razem w końcu? ta mówi ze u niego mieszka a ten za parawanem z Maryśką się umawia 🤣

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

skleroza :D Mina Pauliny za to mówi wszystko :D kastracja tępym narzędziem :D

Jak by nie patrzył koleś chciał chyba spróbować i tu i tu :)

Opublikowano

Ja nadal ciekawy skąd Ty takie dokładne informacje masz . B|😜

Opublikowano

cholera jeden problem nic nie płacą za udział w programie ja bym sam tam chętnie odwalił jaki cyrk 

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj czytałem w Pogodzie, wszystko tam pisze  :)

6 minut temu, zetorki12 napisał:

No Małgonia to chyba nie może się pogodzić, albo oboje kręcą. Janek ma chęć na Marynie.

7 minut temu, marulekk napisał:

@GRZES1545 no coś ty, pisMark by sie ze swoją wiedzą, przekonaniami, mądrościami i wiarą nadawał 

I co by wyszło że filozof jak Stasio z 1 edycji ,, miłosć to tylko na Titanicu'' ? 🤩

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
14 minut temu, zetorki12 napisał:

No właśnie? ktos tu chcial mnie obrazic, widocznie lubi facetom w spodnie zaglądać? 😂  ładne kwiatki, ja mu nic nie pokazywalem to nie widzial ale może niech soltys się jeszcze wypowie co tam zaszlo. 

Opublikowano
35 minut temu, niezlygagatek napisał:

Wiecie może ile polcalcu dają za udział w programie? Bo mam kwaśne gleby 😊 niezły gagatek ze mnie to bym się nadał.  

To napisz lepiej do Pauliny .To wapno jest guzik wart ,a tak byś miał babę z jajami ;)

Opublikowano

Pauline to strasznie Tv skrzywdziło

Marek już poprzednio osiągnął dno , ale skurczybyk jeszcze w mule kopie

Janek to widać zawsze miał chrapke na warszawiankę

Grzesiek dyplomata roku, jest dobrze i cześć

Ta ładna od Grzesia to chyba w solarium zasnęła , albo trochę z makijażem przesadziła , ale nadal śliczna

A młody jak młody, jak los da to chiba kogoś pozna,tak?

Opublikowano
54 minuty temu, lukbold napisał:

No ale raczej mu w gębę nie wciskają tego tak? Tak?

Jasne że nie, ale jako człowiek mający styczność z filmowaniem powiem Ci, że każdy materiał da się przedstawić w taki sposób, jaki się chce. My widzowie mamy z tego bekę :P ale stawiając się w roli nieszczęsnego Krzyśka nie wygląda to fair. Podobnie w przypadku Pauliny

Jak dla mnie to najciekawszy odcinek z całej serii, ale gdyby nie jedyna normalna para- Grzesiek i Dorota, to ta seria byłaby dnem

• Like 2
Opublikowano
No jeśli chodzi o Pauline to faktycznie może i coś z nią nie halo choć raczej wszyscy jej bronią bo pokazali co pokazali... No ale po kiego było ja bajerować chociażby tymi smsami jak niby był pewien od początku
Opublikowano
1 godzinę temu, danielhaker napisał:

Jasne że nie, ale jako człowiek mający styczność z filmowaniem powiem Ci, że każdy materiał da się przedstawić w taki sposób, jaki się chce. My widzowie mamy z tego bekę :P ale stawiając się w roli nieszczęsnego Krzyśka nie wygląda to fair. Podobnie w przypadku Pauliny

Jak dla mnie to najciekawszy odcinek z całej serii, ale gdyby nie jedyna normalna para- Grzesiek i Dorota, to ta seria byłaby dnem

No ale przyznaj że jak ktoś powtarza x razy to samo zdanie to  nie da się tego inaczej  zmontować ;)

On mi przypomina  Zbyszka z 1 edycji. Jeden i drugi był nijaki  ich panny  z resztą też takie były  :) 

W sumie to może z Krzysia i Pauliny była by niezła para :D  Ona by rządziła a on by się bał podskoczyć 😆😆😆

Gość Doloress
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, lukbold napisał:

No jeśli chodzi o Pauline to faktycznie może i coś z nią nie halo choć raczej wszyscy jej bronią bo pokazali co pokazali..

A może jednak z nim coś nie halo...

20181203_023615.png

Edytowane przez Doloress
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez maciekn1210
      Pilnie poszukuję pracy jako kombajnista lub traktorzysta/operator maszyn, zarówno w gospodarstwach rolnych, jak i firmach usługowych/budowlanych, wielkopolskie, pomorskie, zachodnio-pomorskie, lubuskie, kujawsko-pomorskie .
      Jestem osobą młodą z doświadczeniem, energią i zapałem do pracy, sumienną, bez nałogów.
      Aktualnie posiadam status studenta, studiuję mechatronikę na Politechnice Gdańskiej.
      Uprawnienia: prawo jazdy kat: AM, B1, B, T; uprawnienia do obsługi i pracy na kombajnach zbożowych, dodatkowo jestem w trakcie realizacji uprawnień na sieczkarnie samojezdne i ładowarki teleskopowe /wózki widłowe.
      Doświadczenie: Przepracowane 3 lata jako operator kombajnu zbożowego marki Deutz-Fahr 5585HT w gospodarstwie rolnym. Pracowałem ponadto jako operator ciągników takich jak: Valtra T153, John Deere 7730, Lamborghini R4, wykonywałem różne prace polowe od uprawy przez transport po siew. Wychowywałem się w gospodarstwie rolnym, znam budowę maszyn rolniczych od podstaw.
      Moje aktualne miejsce zamieszkania to powiat złotowski , woj. wielkopolskie, jednak jestem dyspozycyjny na terenie całego kraju (jeżeli tylko w okolicy miejsca pracy jest jakakolwiek możliwość noclegu). Posiadam własne auto.
      Proszę o kontakt telefoniczny 786 176 533 SMS, lub e-mail maciekn16@gmail.com
      CV i potwierdzenie uprawnień mogę przesłać w każdej chwili
    • Gość Mateusz2111
      Przez Gość Mateusz2111
      Witam planuje kupić prasę belującą do 80 tys na młodego rolnika. Proszę o doradzenie jaką kupić. Prasa nowa  lub używana max do 5 lat. Będzie pracować w c385 rocznie około 500 balotów. Proszę o opinie oraz rady 
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Dodaj nową pozycję...
v