Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

ty to jesteś dobry goguś wszystko wyniuchasz 😂

Przecież to było wiadomo. Tylko kółko adoracji wiedziało co i jak dokładnie. 

Wstawił jedno zdjęcie w pogodzie, w filmie zobaczyłem ten sam.

W tamtym roku na olxie chciał go sprzedać, ale większego jelenia od siebie nie znalazł. Jedynie stare felgi od astry poszły 🤭 

Ale ktoś mu napisał ogłoszenie bo bez błędów było.

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Przecież to było wiadomo. Tylko kółko adoracji wiedziało co i jak dokładnie. 

Wstawił jedno zdjęcie w pogodzie, w filmie zobaczyłem ten sam.

W tamtym roku na olxie chciał go sprzedać, ale większego jelenia od siebie nie znalazł. Jedynie stare felgi od astry poszły 🤭 

Ale ktoś mu napisał ogłoszenie bo bez błędów było.

a no że sprzedawał to kojarzę 

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Nie wiem. Nie widziałem jak wstawiał. Nie czytałem żeby się chwalił że wstawiał. Nie zmyślam że MOŻE to może tamto. 

coś jest na rzeczy 

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

no ale to sławka czy nie?

Nie dowiesz się. Nie należysz do kółka lizania po jajkach 🤭 tam tylko o dobrych rzeczach się mówi publicznie i chwali 😉 

Mam gdzieś na starym tel screena z ogłoszenia to byś zobaczył, że ten sam. Ale nie chce mi się odgrzebywać. 

Suafcio nie wstawi bo wstyd. 

Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Nie dowiesz się. Nie należysz do kółka lizania po jajkach 🤭 tam tylko o dobrych rzeczach się mówi publicznie i chwali 😉 

Mam gdzieś na starym tel screena z ogłoszenia to byś zobaczył, że ten sam. Ale nie chce mi się odgrzebywać. 

Suafcio nie wstawi bo wstyd. 

na mnie też masz jakieś screeny? 😂😂

Opublikowano

Sławek to twój JD na filmiku?

16 minut temu, pedro2 napisał:

Nie. To do łorawioka raczej się udaj

Tylko na ulibieńca mojego mam te dwa 😉 

Chcesz numer?

juz chyba z 10 postów o tym napisałeś, nigdy grata nie kupiłeś i wtopy nie miałeś?

Opublikowano

Tu nie chodzi że ktoś naprawia tylko chodzi o te mądrzenie się w każdym temacie jak to ma wszystko najlepsze, największe amerykańskie, tyle mleka kraina mlekiem i miodem płynąca, nikt się nie zna poza nim, a kupuje takie wychujale sprzęty. Jakby to było wszystko prawda co pisze to powinna tam nówka stać, ale po raz koleiny sprawdziło się przysłowie "krowa która dużo muczy, mało mleka daje" 

• Like 1
  • Thanks 3
Opublikowano

15 minut temu, Mateusz1q napisał:

Sławek to twój JD na filmiku?

juz chyba z 10 postów o tym napisałeś, nigdy grata nie kupiłeś i wtopy nie miałeś?

nie zdarzyło się jeszcze 🤔 rozsiewacz kupiłem tanio, ale wiedziałem co jest uszkodzone i naprawa groszowa. 

Już pal licho, że wtopił. 

Powiedzmy może się zdarzyć każdemu. (Ale aż tak🤭

Ale jeśli gość jest narcyzem wszystko ma najlepsze, nawet hektar u niego większy niż u Ciebie. A już o takiej wtopie ani słówka nie piśnie, zamiecione pod dywan, za to innych chodzi i wyśmiewa to chyba tam coś nie styka...

Większość jak się coś spierdaczy to pisze, nie kryje się. U suafcia dżon igła. Ja o pierdku każdą pierdołe co się stanie tak samo mówię, nie kryje. 

Nie chodzi o to, że wtopił. A o to, że kryje niepowodzenia... tylko się chwalić i wstawiać głupkowate  emotki " 🙆🤦 " i z pogardą pisać. 

• Like 7
Opublikowano

Co najlepsze z pierdka się śmieje. Pierdek łyka hektary pod tysiaka godzin rocznie i pomyka, a sam szrota na łysych gumach kupił, wtopił kasy i dalej stary szrot, nikt go nie chce kupić. 

Teraz kręci się za oponami do niego to może ktoś się skusi i wdepnie w to gówno.

Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem takiego ch******o MF 6190. Było kilkanaście na placu i teoretycznie wziąłem najlepszego. Jak się później okazało to nie była prawda. 5 lat temu dałem 67k. 

Nie chciałem się z tym uzerac i dałem do autoryzowanego serwisu MF. Faktury na grube tysiące( ponad 20k), A po rozgrzaniu dalej nie jeździł. Był w tym serwisie 2 razy i sobie nie poradzili. Kasy oczywiście nie oddali. 

Później taki garażowy mechanik mi go poskładał za 8k i usterka z brakiem jazdy po rozgrzaniu zginęła. Między innymi wkładał też nowa pompe.

No i to nie koniec problemów bo pompa wytrzymuje średnio sezon. Dałem do mechanika co robi same zachodnie, zrobił skrzynię, sprzęgła, tarczki dom, ręczny itd. Wydawało się że wszystko wychodzi na prostą, ale na koniec sezonu już wspomaganie słabnie, pompa do wymiany. 

Generalnie najgorszy zakup w życiu i już dawno bym się pozbył tego złomu tylko resztki przyzwoitości nie pozwalają mi wsadzić kogoś na mine   ;( 

Edytowane przez plati
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Wartość remontu pewnie wyniesie 3/4 ceny traktora. To nie jest śmieszne.

Ale to nie jest z teraz akcja. 

Spójrz na datę filmu. 

2-3lata i słówka nie piśnie 

Opublikowano

A zjad

21 minut temu, pedro2 napisał:

Ale to nie jest z teraz akcja. 

Spójrz na datę filmu. 

2-3lata i słówka nie piśnie 

Może jeszcze nie skończyli naprawiać;)

Opublikowano
plati napisał:

Ja kupiłem takiego ch******o MF 6190. Było kilkanaście na placu i teoretycznie wziąłem najlepszego. Jak się później okazało to nie była prawda. 5 lat temu dałem 67k. 

Nie chciałem się z tym uzerac i dałem do autoryzowanego serwisu MF. Faktury na grube tysiące( ponad 20k), A po rozgrzaniu dalej nie jeździł. Był w tym serwisie 2 razy i sobie nie poradzili. Kasy oczywiście nie oddali. 

Później taki garażowy mechanik mi go poskładał za 8k i usterka z brakiem jazdy po rozgrzaniu zginęła. Między innymi wkładał też nowa pompe.

No i to nie koniec problemów bo pompa wytrzymuje średnio sezon. Dałem do mechanika co robi same zachodnie, zrobił skrzynię, sprzęgła, tarczki dom, ręczny itd. Wydawało się że wszystko wychodzi na prostą, ale na koniec sezonu już wspomaganie słabnie, pompa do wymiany. 

Generalnie najgorszy zakup w życiu i już dawno bym się pozbył tego złomu tylko resztki przyzwoitości nie pozwalają mi wsadzić kogoś na mine   ;( 

mój mechanik opowiadał mi podobny przykład z pompą w claasie co roku nowa dopiero jak wsadzili starą z spaleńca to jest już któryś rok spokoju może warto pójść tym tropem

Opublikowano
7 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Trzeba mieć nieźle nasrane we łbie żeby się tak naśmiewać , bo ktoś traktor naprawia.

Wstyd Panowie. Wstyd.

Wszystkie sie psują, tylko rzadko kto się chwali. Jedne częściej, inne rzadziej a Fendty najmniej 🙃.

A co do napraw to najbardziej zależy od mechanika. Najlepsi są ci co specjalizują się w jakiś markach. Nie ma takich co robią wszystko dobrze. Mam znajomego handlarza co sprowadza tylko Fendty, często jakieś padnięte, sam je rozbiera i reperuje. Rozbiera je i składa z zmkniętymi oczami. Inny znajomy ma tylko Valtry, tak samo - rozkłada je i składa po ciemku.

• Like 1
Opublikowano

najlepsze to są bohatery vo majątek po tatusiu dostali i chwalić sie potrafi że sprzedał krowy kupił piachu ... drugi działki budowlane sprzedawał i też bohater żeby o ,,0,, który zaczą to by mógł dopiero coś powiedzieć a o wszystkich wszystko wiedzą i jeszcze ,,skreny grozy,, 🤣🤣🤣🤦

• Haha 4
  • Confused 1