Jaki olej silnikowy używacie do swoich maszyn???
-
Podobna zawartość
-
Przez martinezo
Witam.
Zwracam się z pytaniem, jakim środkiem lub olejem konserwujecie swoje maszyny po zakończonym sezonie??
Wiadomo, że najpierw trzeba maszynę dokładnie umyć, ale jak już wyschnie to stosujecie jakąś powłokę ochronną np. z jakiegoś oleju?? jeśli tak to, proszę o wskazówki jaki środek najlepiej zabezpiecza przed korozją elementy robocze i lakier maszyny (pomijamy olej przepracowany).
Pozdrawiam użytkowników
-
Przez przemek111447
Witam.slyszałem ze jest dobrym rozwiazaniem dolanie benzyny do oleju napedowego w ilosci 5l na 70l oleju napedowego.Czy to dobre rozwiazanie i czy ktos to praktykował?A moze macie inne rozwiazania o ktorych nie wiem .....chetnie poczytam o tym i moze cos innego wybiore.Takie rozwiazanie z benzyna chce zastosowac w zetorze 7340 z 2003r i 3 letniej 110km forterze.
-
Przez jgcentrum
Szanowni Państwo,
W przypadku zapotrzebowania na wszelkiego rodzaju filtry (m.in. powietrza, oleju, hydrauliczne, przemysłowe) oraz łożyska, uprzejmie proszę o przesyłanie zapytań ofertowych. Z przyjemnością przygotujemy dla Państwa indywidualną ofertę dopasowaną do potrzeb.
W razie pytań służę pomocą.
Z wyrazami szacunku,
[Twoje imię i nazwisko]
JG Centrum Techniczne
📞 +48 453 238 260
📧 kontakt@zaopatrzenieprzemyslu.pl
🌐 www.zaopatrzenieprzemyslu.pl
Zapraszam również do zapoznania się z filtrami na naszym sklepie allegro link poniżej:
https://allegro.pl/uzytkownik/Jgcentrum
-
Przez arty
Mam lamborghini 775 f plus z 1993 i zetor major 3011 z 1962r - obydwa aktualnie sa na turdusie 15w40 - czytam ostatnio opinie ze turdus to juz nie to co kiedys i nie ma rewelacji - chce przejsc w obydwu ciagnikach an Shell Rimula R4x 15w40 lub valvoline ALL FLEET SAE 15W-40. Ktory z tych 2 byscie wybrali? - Ktory lepiej trzyma parametry? jakies przeciwwskazania na zamiane oleju ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaki bufor wybrać?
Załadunek silosów Agropart AS25 żmijka pionowa + skośna