Sipma Z-224 nie wiąze z jednej strony
Przez
Marcinek178, w Kostkujące
-
Podobna zawartość
-
Przez luqasz17
czy może mi ktoś doradzić czy c 330 może pracować z prasą jeśli tak to jaką. dziki za pomoc
-
Przez adam2812
Cześć
Ostatnio zacząłem wybierać słomę ze stodoły i dosłownie w co 2 kostce jest jakby przecięty sznurek (są już pęknięte przed podniesieniem, postrzelały same od żniw).
Nie wygląda to jak gryzonie bo pęknięcie wygląda jak by ktoś nożem rozciął sznurek na kostce. W tym sezonie używałem sznurka bezalin 1600m champion 2500tex, nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu.
Może za taki stan odpowiadać wadliwa partia sznurka? A może w prasie szukać przyczyny?
Potrzebuję pomocy bo ten bałagan trzeba z powrotem sprasować.
-
Przez seba25
Witam ma pytanie jak do giąć dźwignię nożową żeby stykała się z palcem supłacza może ma ktoś jakiś patent jak to zrobić żeby czegoś nie uszkodzić bo nie mogłem jej przygiać więc po puściłem palec ale to nie jest to co powinno być z góry dzięki za jakieś podpowiedzi.
-
Przez MarcinPoj1
Witam.Mam problem odnośnie prasy claas markant 50 która nie przekłada sznurka.Miał może ktoś taki problem i wie w czym może leżeć przyczyna? W tamtym sezonie nie było problemów a w tym niestety daje popalić. Sytuacja wygląda tak jak na grafikach.Pozdrawiam.
-
Przez Grzechu221
Witam Koledzy mam prasę john deere 336 i robi mi takie węzełki nie wyciąga do końca dźwignia nożowa nowa rolka nowa docisk palca dokręcony do połowy wie ktoś dlaczego taki?
-