Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego wyżej napisz w jakim wyposażeniu był ten atos 330 i kiedy go zakupiłeś?

Dwa zakresy biegów

Rewers mechaniczny

Zewnętrzne sterowanie podnosnikiem

Klimatyzacja

Fotel pneumatyczny

Wałek 540/540 Eco

Zamówiony był w lutym i po świętach ma być

Opublikowano

Ceny małych ciągników gdyby kogoś interesowało:

Kubota M6060 - 115 tys netto w oryginalnej kabinie z klimą i rewersem, bez pneumatyki

C380 model Tier 3A - 102 tys netto

C380 model Tier 3B - 110 tys netto

Major 80 - 99 tys netto - z 2016 roku

C360 - 95 tys netto (tier 3B)

Valtra A63 - 123 tys netto

Case farmall 65 - 120 tys netto, klima

JD 5065e - 110 tys netto - skrzynia 12x12, klima, oryginalna kabina

Agrolux 75 - 93 netto - bez kabiny

Ceny na telefon/mail - bez konkretnej negocjacji. Ciągniki przeważnie w podstawie - co ponad podstawę wypisane.

Jestem w trakcie poszukiwania ciągnika 60-70 km.

New Holland (T4.65)nie dał odpowiedzi - a na tej cenie mi najbardziej zależało.

jesienią agrolux był w promocji po 75tys netto 

case farmalla za takie pieniądze mozna mieć 90A

Opublikowano

Witam, szukam szukam i nie mogę znalzezc konkretnej odpowiedzi.

Zna może ktoś orientacyjne ceny następujących ciągników w podstawowych wersjach?

- Kubota m8560

- John Deere 5085m

- Steyr Kompakt 4085

I wiem ze ten będzie kupę droższy ale i tak chciałbym spytać :D

- Massey Ferguson 5609

Proszę nie zapomnieć podać czy ceny są brutto czy netto oraz ewentualne wyposażenie.

Opublikowano

Witam co sądzicie o cenie 329 tyś netto za valtre T144 active przedni tuz 4 zawory hydrauliki pompa 160l/min lakier metalik miękka ośka i kabina koła 650 i 540

Opublikowano

U takich dilerów jak Agrolmet Gniewkowo i Agroperfekt Kisielice lepszej ceny nie dostaniesz. Na Lubelszczyźnie lub w Małopolsce może jeszcze coś ugrasz.

Opublikowano

Witam interesuje mnie opinia traktorków serii 5 tak koło 110 koni,oczywiście te nowe modele.Chodzi mi o takie marki jak claas,new holland,deutz-fahr,john deere..Jakieś wady i zalety oraz ceny.traktor  z turem do  lekkich prac w polu jak rozsiewacz,opryskiwach,transport z przyczepką 10t ładowności

Opublikowano

Witam interesuje mnie opinia traktorków serii 5 tak koło 110 koni,oczywiście te nowe modele.Chodzi mi o takie marki jak claas,new holland,deutz-fahr,john deere..Jakieś wady i zalety oraz ceny.traktor z turem do lekkich prac w polu jak rozsiewacz,opryskiwach,transport z przyczepką 10t ładowności

Za w miarę wyposażonego NH T5.100 zaproponowano mi 200 tys netto do negocjacji. Przedni tuż szerokie opony ogólnie bardzo bogate podstawowe wyposażenie
Opublikowano

Nie. Miękka os jest w standardzie ale w to miejsce i tej cenie przedni TUZ wziąłem(10 tys zl). Amortyzacjila kabiny prostsza na silent blokach a nie hydripneumatyczna(8 tys zl).

Opublikowano

T5 jest bardzo bogato wyposażona w standardzie. O tym ze można ją zubozyc dowiedziałem się u dilera. W katalogu tez takich informacji nie ma. Ja założyłem sobie max 200 tys netto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v