John Deere 5100r Kverneland Accord 3m
Przez
ziutek92, w Narzędzia do uprawy przedsiewnej
-
Podobna zawartość
-
Przez Piotr1711
Witam, jak w temacie przymierzam się do zakupu agregatu uprawowego o szerokości 4,2 m. Pod uwagę biorę agregat firmy agro-masz oraz agrofactory. Której firmy byłby lepszy? Który bardziej żywotny? Różnica w cenie 3,5 tys zł, czy warto byłoby ewentualnie dopłacić?
-
Przez Grzegorz37
Jak w temacie jaki agregat bedzie najlepszy na jakie ziemnie i z jakimi wałem?
W moim przypadku potrzebuję agregat upr-siewny na ziemie I i II klasy do ciąnika mocy 130KM, co radzicie na podstawie własnych doświadczeń?
-
Przez aprochota
witam znalazłem na olx uprawowo siewny kverneland bierny z wałem crosskill chciałbym to kupić wydaje mi się że na moje ziemię lekkie była by to dobra opcja bo packer każdy wie jak się zapycha a rurowy nie zrobi dobrej roboty. co myślicie o tym ciągnik jaki by z tym chodził to forterra 11441 czy ten crosskill nie będzie za ciężki? czy na świeżej orce nie będzie się topił w ziemii? prosiłbym o wasze opinie doświadczenie bo nie chce czegoś kupić i potem się wkurwiac
-
Przez transmat
Witam wszystkich.
Interesuje mnie opinia uzytkownikow agregatow Batyra Lew Plus.
Wiem ze juz temat tej firmy byl poruszany ale to bylo 9 lat temu i nie wypadala wtedy dobrze. Czy cos sie zmienilo od tamtej pory na lepsze skoro jeszcze funkcjonuja a nawet rozwijaja sie. Warto inwestowac w ich agregat czy lepiej dolozyc i kupic cos innego i lepszego?
-
Przez hancyk93
Witam. Planuje zakup kompaktora.Mam dwa do wyboru Agro-Tom UP 3 m i Agro-Lift AUK 3 m. Ciągnik MF 6255 (4 cyl,95 km),Waga obu podobna ok.1500 kg. Czy ma ktoś taki i doradzi który lepszy ? Agrotom ma wały mniejsze bo fi 370 a Agrolift fi 400.
-