Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'explorer'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories


Znaleziono 13 wyników

  1. Witam ostatnio kupiłem same explorer II 90 i mam kilka pytań: Dopiero sie zorientowałem że nie mam zegara od temperatury, czy wychodziły wersje bez ? Sprężarka kiedy nabije do 7 bar włącza sie w niej sprzęgło i głośno chodzi, jakiś sposób żeby dało sie ją włączać i wyłączać kiedy jest potrzebna ? Nie działają niektóre kontrolki świece żarowe, wykrzyknik, P i wałek, gdzie szukac czujników ? Olej do skrzyni biegów ? Do silnika zwykły turdus myśle że sie nadaje ?
  2. Witam. Może ktoś dysponuje opisem kodów do tego modelu Same Explorer 100 rok 2007. Wyświetlają się błędy I 25 , I 39.
  3. Witam! Mam problem z podnośnikiem w same explorer 90 2001r. wolno podnosi ramiona niezależnie od obrotów opadają normalnie, podczas podnoszenia silnik bardzo ciężko pracuje. Same ma rozdzielacz od hydrauliki zewnętrznej na zewnątrz i z niego wchodzi przewód do plecaka. Miał może ktoś podobny problem?
  4. Same explorer 3 85

    Czy jeśli tu podepne zasilanie tura a powrót puszcze bezpośrednio do skrzyni to czy podnośnik i tur będę działać?
  5. Witam. Jak w temacie nie działa mi czujnik załączenia womu napięcie jakie dochodzi do czujnika to 4V sam czujnik jest sprawny powinno być chyba 12V ale nie mam schematu
  6. ciezko wchodza biegi czy jest opcja regulacji sprzegła oprócz pedału
  7. Witam! jak w temacie potrzebuje instrukcji same explorer
  8. Same Explorer 80 - wycieczka do lasu.

    Pozdrawiam, Jacek Mocny www.jacekmocny.pl
  9. Same Explorer II 80 + Rorzutnik

    Na sprzedaż, polecam bardzo: https://www.olx.pl/oferta/same-explorer-renault-case-zetor-4340-6211-7211-masey-ferguson-deutz-CID757-IDmBr5E.html#6921cc3821
  10. Witam szukałem na forum ale nic nie odnalazłem, na temat mojej awarii, a mianowicie problem w moim Samie explorer 2 90t 99r polega na tym, że nie chce odłączać się przód cały czas jeździ z napędem sprawdziłem cewkę elektrozawór wszystko działa zawór wyczyszczony złożone i dalej to samo.Dodam jeszcze że po zgaszeniu po jakiś 10 sekundach zapala się kontrolka od przodka i przy tym słychać cyknięcie czujnika przedniego napędu, po odpaleniu natychmiast gaśnie. Zatem postanowiłem odkręcić przewód ten zasilający od załączania napędu przy moście że może tłok się zaciął i okazało się że brak oleju w przewodzie odpaliłem sama i zacząłem włączać i wyłączać napęd i nic nawet kropla oleju nie poleciała, ale przypadkiem włączyłem blokadę kół i wówczas olej zaczął się lać, dodam że przy tym się okazało że blokada tylnego mostu też jest cały czas włączona. Czy ktoś z was zetknoł się z takimi czarami?
  11. Jak w temacie, proszę o podpowiedź jak odpowietrzyć układ po wymianie pompy sprzęgła? Same Explorer 80, 87 rocznik.
  12. Same Explorer 90

    Same w akcji "Uprawa pod kukurydzę" Zapraszam na film Pozdrawiam AgroTeam
  13. Witam wszystkich. Potrzebuje część kabiny do ciągnika Same Explorer 80. Mowa tutaj o plastiku, który przykręcony jest do LEWEGO błotnika na którym mocuje się światła. Prawdopodobnie ten plastik pasuje także z innych modeli ciągnika Same. Na załącznikach pokażę o co mi dokładnie chodzi. Podkreślam że chodzi mi o lewą stronę. Mam nadzieje że ktoś pomoże albo chociaż wskaże gdzie mógłbym coś takiego dostać. Z góry wielkie dzięki.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.