-
Podobna zawartość
-
Przez adamcio0602
Witam , jestem pierwszy raz na forum i niestety od razu z problemem. Mam jd 6300 i mam z nim duzy problem , np. przy wozeniu obornika gasnie mi , po czasie ok. 10 minut odpale go troszeczke popracuje i znow gasnie. Nie wiem co jest tego przyczyna, moze ktos wie , albo mial podobny problem ? Czekam na jakiekolwiek rady , bede bardzo wdzieczny.
-
Przez Simsoniacz
Witam! Ostatnio nabyliśmy Kirowca t 150 k '82 i muszę doprowadzić skrzynię (nie idzie znaleźć biegów, znajduję tylko R,1 i 2 chyba..) do porządku.. Półbiegi również ktoś zblokował na stałe jak mi poprzedni właściciel powiedział. Również baardzo ciężko się kręci, tzn na wyższych obrotach idzie ukręcić ale tak się nie da jeździć ale z układem kierowniczym to takiego problemu nie będę miał, bo podejrzewam, że główną sprawczynią problemu jest pompa. Głównie prosiłbym o pomoc w sprawie tej skrzyni, a dokładniej prosiłbym oschematy, książki napraw bądź katalogi częśći jeśli ktoś ma Posiada ktoś wgl taki sprzęt tutaj?Jeśli nie w tym dziale napisałem to z góry przepraszam!
-
Przez Agri666
Witam Case 5150 pro mam problem z hydrauliką mianowicie chodzi o to że po uruchomieniu ciągnika działa ona dopiero po 2 minutach (chodzi o podnośnik, ładowacz oraz wyjście na węże hydrauliczne ) gdy juz dziala sprawdzilem cisnienie jest koło 200 bar ... Natomiast jeżeli chodzi o jazde polbiegi wspomaganie wszystko działa od razu ...
Co zostało zrobione
-wymienione filtry 2 od hydrauliki
-sprawdzone elektro zawory
Znajomy mówi że może to być zawór mechaniczny na pompie nie mam pojęcia gdzie on może być
-
Przez mariusz112
Kupię kirowiec t 150 powyżej 88 roku z możliwością rejestracji. Może ktoś wie kto ma albo u kogo stoi nie używany.
-
Przez gadzet
Witam mam dylemat ze zmiana biegów tych przy kierownicy mianowicie nie wiem czy powinno odbywać się to płynnie bez wyczuwalnego szarpniecia czy raczej może szarpać zwłaszcza przy redukowaniu na niższy bieg i nie ma czym się martwić. Proszę o informację.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Cyklop t 214/3 uszczelnianie przegubu
Władymirec T-25 & Brony 3