-
Podobna zawartość
-
Przez akolt
Szukam rolników z hodowlą zarodową powyżej 250 loch lub z cyklem zamkniętym powyżej 150 loch. Prowadzimy badania jak przyrastają knurki przy chemicznej kastracji.
Ważne: systematyczny i otwarty na innowacje gospodarz.
W ramach badań jest możliwość sfinansowania i pozostawienia na stałe wag pomiarowych i oprogramowania zarządzającego stadem. Oprogramowanie ma możliwość m.in. monitorowania zużycia paszy, ilości oproszeń w zależności od cyklu, zarządzania grupami technologicznymi itp.
-
Przez Krystian6830
Czy znacie może ceny nowej prasy
New Holland roll Belt 150
Czy może ktoś posiada taką prasę i mógłby wyrazić swoją opinię na jej temat ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi !!!
-
Przez pradzik28
Witam.Niedawno kupiłem case mx 150 2000 rok wyskakuje błąd 0 i 5 i licznik od prędkości jazdy nie wyświetla prędkości , te 3 przyciski co są na dole ekranu też nie działają. Proszę o pomoc .
-
Przez Krystian6830
Witam, chciałbym wymienić starą prasę na nową.
Mam dylemat między tymi dwiema ?
W John deere nie podoba mi się to ze jest dużo pasów i boję się ze będą na siebie nachodzić, ale mam ciągnik John deere i podobno prasy mają dobre to wszystko by pasowało.
Z drugiej strony znajomy ma tego New hollanda i mówi że jest bardzo dobry, a New Holland to pewnie tańszy ?
Która prasa będzie lepsza ?
Jak te prasy wypadają cenowo ?
Dodam że ciągnik to John deere 6830
-
Przez tokarz
Co może być przyczyną zgrzytania (trzeszczenia) wydaje się że w skrzyni lub w tylnym moście (ciężko zlokalizować). Dodam że stało się to raptownie przy siewie po zawróceniu się na nowy przejazd (podniesienie i opuszczenie TUZ, użycie rewersu i wyjścia hydraulicznego). Trzeszczenie ustępuje przy obciążeniu hydrauliki (przy podnoszeniu TUZ, przy skręcaniu, przy używaniu wyjść hydrauliki). Pompa jest sprawna i nie ma luzów na wałku ani też na łożysku przy skrzyni. Trzeszczy i zgrzyta tak samo przy jechaniu jak i na postoju, nasila się przy zwiększaniu obrotów silnika. Czy to może byś jakiś zawór, czy poleciało coś w skrzyni? Sprawa pilna bo siewy stoją, pozdrawiam
-