Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie to samo, stoi w stodole, bo do garażu się nie mieści(za wysoki )czekam cieplejszych dni aby go zjechać w końcu i robić resztę drobnicy,za tydzień może zima sfolguje i da się dokończyć robotę

Opublikowano

Witam po dłuższej przerwie, mam takie pytanie, ponieważ mój MTZ 82 jak wiadomo jest w tej małej blaszanej kabinie i mam okazję kupić tanio kabinę kwadratową (nowszą) od Jumza/białoruska i teraz mam takie pytanie czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, czy powinno wszystko pasować wymiarowo na mocowania od MTZ-a czy mogą się pojawić spore problemy z montażem?

Opublikowano

Czy ma ktoś jakiś rysunek z regulatorem siłowym , w którym zmodernizowano tuleję nawiercając w niej otworek. Potrzebuje dokładnej lokalizacji tego otworka i średnicy:D

Opublikowano
9 minut temu, slawek80 napisał:

za pomocą regulatora to na pewno, pytanie czy za pomocą głównego rozdzielacza też ???

Tak. Nawet na rozdzielaczu pod kierownicą nie podniesiesz ciągnika na ramionach. Szukam może coś na ten temat znajdę. Kiedyś były takie pliki kart zmian pronara i tam to było na bank ale od jakiegoś czasu są niedostępne.