Schemat podłączenia silnika hydraulicznego z dwoma kierunkami pracy do mf 255
-
Podobna zawartość
-
Przez masseyferguson255255
Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
-
Przez Grz3g0rz
Witam,
Ostatnio w moim rozrzutniku UNIA TYTAN 7 cieknie olej z przekładni adaptera. Aby usunąć usterkę musiałbym otworzyć przekładnie, lecz potrzebowałbym jej schemat (którego nigdzie nie umiem znaleźć), aby wiedzieć czego się spodziewać i jak się za to zabrać. Niestety do rozrzutnika mam jedynie instrukcje obsługi. Więc gdyby ktoś był w posiadaniu katalogu części, bardzo bym prosił, aby podesłał mi zdjęcie tego schematu
Pozdrawiam
-
Przez DarK55
Witam, ciągnik stał ok pół roku nie uzywany. Niestety po tym czasie po wrzuceniu każdego biegu koła się blukuja. Nie chcą się kręcić dwa w jedna strone. Po podniesieniu jednego koła do góry z wrzuconym biegiem kręci się normalne a jak dwa podniosę to kręcą się w przeciwne strony. Ktoś wie jak ten problem rozwiązać ?
-
Przez mf25
Jak wymienić żarówki na desce rozdzielczej w zegarach temperatury wody,paliwa obrotomierz MF 255 ?
-
Przez Nieznany1235
Gdy wyjmuje bagnet od stanu oleju leci płyn chłodniczy oraz olej co się mogło stać. Ciągnik odpala ale po chwili gaśnie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Manitou zasada działania
Tryjer Rofama TR-1