Sprawdź MF 255 zblokowane kola na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 255 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez masseyferguson255255
Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
-
Przez adasko248
Witam. Jak w temacie chodzi mi o sposób w jaki moge odblokować ten zawór gdysz nie byl uzywany on od nowosci i w tej chwili nie moge go ruszyć. Probowalem odrdzewiaczy i penetrujacych i nic. Moze macie jakis sposob lub narzedzie do wyciagniecia tego?
Pozdrawiam.
-
Przez rolnikgospodarny95
Witam Wszystkich mam pytanie mój massey ferguson 255 posiada w skrzyni olej agrol i posiadam ciagniki rolnicze które mają zalany olej w skrzyniach hipol i pytanie kieruję do was czy mogę zmienić olej z agrol na hipol w moim fergusonie 255 bo przy przyczepach nie mogę go używać innego traktora jak tamte co są na hipolu bo agrol jak podłączę mf 255 pod przyczepę który ma agrol a tamte mają hipol to nie mogę chyba mieszać tych olejów i nie mam możliwosći podłaczenia mf 255 pod przyczepy pytanie do was
1,Czy mogę mieszać hipol z agrolem ?
2, czy mogę zmienić olej z agrol na hipol ?
-
Przez michu06
Witam,
Demontowal ktos pedal gazu w mf255 pekla mi sprezynka i pedal nie odbija. Z gory dziękuję za pomoc.
-
Przez Krystian92
Witam mam problem z moim mf 255 zapala chodzi kilka sekund i gaśnie. Gdy odkręcę śrubę od odpowietrzania chodzi normalnie gdy zakręcę to zgaśnie po kilku sekundach
-

Rekomendowane odpowiedzi
MTZ 80 Pytanie o WOM