Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale z jaką werwą , wigorem te kolegi Alama hasła . No już mógł by coś od siebie czasami . Tak cały czas za xero robić ... , bez sensu .

Opublikowano

Takie donoszenie , to wstyd i głupota dla tych co skarżą . Od dziecka takich nie lubiłem .

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Takie donoszenie , to wstyd i głupota dla tych co skarżą . Od dziecka takich nie lubiłem .

tym bardziej że nasze problemy są wyciągane za granice naszego państwa ,SUWERENIE PO PRZEKROCZYŁO CZERWONĄ LINIĘ ZDRADY NIE MOŻEMY DALEJ TOLEROWAĆ OPLUWANIA NASZEJ OJCZYZNY PRZEZ ZDRAJCÓW I FLUSTRATÓW, MUSIMY WZIĄŚC PRZYKŁAD Z LUDU WARSZAWY KTÓRZY TARGOWICZANAMI DEKOROWALI PLACE STOLICY.

2 minuty temu, Ulman napisał:

Jak tam Roman te 40 krotnie wyzsze wynagrodzenia za Tuska? Może i ty kłamliwie tak twierdziłeś skoro nie potrafisz tego pokazac 😷

ja pokazałem a ty gupi bo nie możesz tego sprawdzić 

Opublikowano (edytowane)

Co ty chłopaku pokazałeś? Obrazeczek ze za Tuska coś tam? Że za PIS 40 krotnie mniej nie umiesz pkazać  to zes Sadusrską wymyslił😲  Porównanie zarobków prezesa z zarobkami członka zarządu to bardzo słuszna koncepcja😷 Dla ciemniaków którzy nie rozrózniaja zarządu od rady nazorczej i od prezesa to faktycznie wystarczy. Niech cie tak wala w rogi dalej. Prawdą jest ze ciemny lud wszystko kupi.

No i tak przy okazji - pisze się FRUSTRATÓW

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

To daj artykuł że Zagórowski zarabiał 40 razy więcej jak obecny. No chyba że jestes idiotą i napisałeś coś czego nie umiesz udowodnić. Jesli tak to możesz dalej smęcić i nieudolnie próbować rozmyć lub zmienic temat. Imponuje mi twoje trwanie na pozycji PISowskiego leminga  który nawet najbardziej oczywistych spraw nie umie rozwikłać.  

Opublikowano

gf-KDCM-EZdi-Qw9h_gigantyczne-zarobki-2-

3 minuty temu, DTaras napisał:

Ulman! To my jesteśmy lemingi - zapomniałeś? Roman cobTy masz z tym skarżeniem? Marzy Ci się aby po paszport chodzić do Urzędu? Polska ma wrócić do izolacji?

przynajmniej nie pale głupa jak coś sie dzieje a jak coś za po to ulman zawsze wszystko przemilcza ... tylko pis pis pis jak debila schetyny w kawie na ławie tvn24 

no a ty się sam ponadto podpiąłeś 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Ulman napisał:

Gdzie te 40 razy więcej?

pzu o ile se nie podaje że ci panowie też mieli wysokie premie kwartalne bo zagórowski według naszych źródeł miał 1,5mln 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

Pokazuj!!! Nie wstydź się 😷 Wszyscy sie chętnie dowiedza bo o takiej sensacji to nawet GP nie pisała i TVPis nie słyszało🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

roman wedlug twoich wyliczen obecnie prezes jsw zarabia niewiele ponad 2 tys miesiecznie😅, milion podzielic przez 40 potem na 12 miesiecy.

i tak powinno byc taki ozon to powinien nawet placic za to ze jest prezesem-sluchalem jego wywiadu jak byl z adrianem w irlandi pardon australii i uwazam ze ty powinnes byc jego zastepca-wiecie ze dzwonia tylko nie wiece w ktorym kosciele i czy to napewno dzwony............

sprawdzilem ozon zarabia miesiecznie 62 tys -ze to gornictwo to miesiecy jest 15 -roman sprawdzenie takiej prostej sprawy to chyba nie przerasta twoich mozliwosci-dodam ze to co prawda nie milion,ale niewiele brakuje.......

Opublikowano (edytowane)

Noooo, kapitalna riposta! Zaiste przewrotna intelektualnie i bardzo celna. Szczególnie to niezrozumiałe cos o Tusku i wyrafinowany przeskok do PZPR i jakies zabijanie ☹️ Bedą zabijac zarząd PZU czy o co chodzi  ?

Czyli nie umiesz wykazać tych wspaniałości i oszczedności które PIS wprowadził. Nie mozna pokazać czarno na białym cyferek tylko jakies pierdy pociskasz. Popluj sobie powyzywaj od PZPR czy innego PO.  Mozesz jeszcze napisac coś o Bułgarii i biednych dzieciach które od PO nic nie dostały🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Roman. Przydałoby się abyś choć trochę rezerwy do ulubionego Twojego środowiska miał. Czysto higienicznie. Zmierzasz bowiem wprost do fanatyzmu. Kiedyś zarzuciłeś mi, że cierpię z powodu jakoby ktoś jest beneficjentem 500+ a ja nie. Otóż do zazdrości mi daleko. Tak samo nie wartościuję siebie czyjąś pensją. Czy jestem zwolennikiem platformy? Pewnie tak. Kiedyś przeczytałem o Bożym Narodzeniu 1914 roku. Wojna pozycyjna i siedzący w okopach wrogowie. Nieraz dzieli ich kilka metrów. Zaciekli wrogowie składają sobie życzenia. Spontanicznie żołnierze ogłaszają rozejm. Taka eksplozja człowieczeństwa na tle ponad miliona zabitych ludzi. Na mnie robi to wielkie wrażenie. Może Mirro wie o czym piszę. Dla mnie stało się to bardzo ważną sprawą. Nie widzę tego niestety u polityków i odnoszę wrażenie, że jest coraz gorzej.
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał:

sprawdzilem ozon zarabia miesiecznie 62 tys -ze to gornictwo to miesiecy jest 15 -roman sprawdzenie takiej prostej sprawy to chyba nie przerasta twoich mozliwosci-dodam ze to co prawda nie milion,ale niewiele brakuje.......

a gdzie półtora ??

i tu właśnie wyszła wasza tępa głupota  niewiedzy a może bo nigdy nie pracowaliście sprawa wygląda tak

zagórowski 1 zastępca 2 zastępca 3 zastępca  10 doradców swoją córkę która była prezesem sig  żona 

zagubione kombajny w dzierżawę  które nigdy nie wydobywały miesięczna rata 500tyś 

więc czyj to rachunek 

co miała na myśli bieńkowska trwoniły asz wszystko jebło i trzeba było sp***dalać 😎

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
Spoko - dociągnie. Sam wiesz - boom węglowy, inwestycje... Już lata po świecie, niewiem poco. Może prosić, żeby węgla nie wydobywali? Ale to do chin sprawa bo to potentat i to z zamiarem zwiększenia wydobycia...
Wiecie, że prąd podrożeje? W pip. Oczywiście nie dla domowych gospodarstw bo TVP ogląda się na prąd. Ure się nie zgodzi. Dla firmy ponad 50% a co zrobi firma? Podniecie ceny produktów, usług. Do tego płaca minimalna do góry czyli także różne urzędowe opłaty, ZUS zarobi ale zapłaci użytkownik...
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Zmieniło się jak cholera. 

jsw prawie 50%

kghm 50%

a pana jagieło jak za po tak za pis rządzi 

2795672-wynagrodzenia-prezesow-i-czlanko

16 minut temu, DTaras napisał:

Spoko - dociągnie. Sam wiesz - boom węglowy, inwestycje... Już lata po świecie, niewiem poco. Może prosić, żeby węgla nie wydobywali? Ale to do chin sprawa bo to potentat i to z zamiarem zwiększenia wydobycia...
Wiecie, że prąd podrożeje? W pip. Oczywiście nie dla domowych gospodarstw bo TVP ogląda się na prąd. Ure się nie zgodzi. Dla firmy ponad 50% a co zrobi firma? Podniecie ceny produktów, usług. Do tego płaca minimalna do góry czyli także różne urzędowe opłaty, ZUS zarobi ale zapłaci użytkownik...

mogliśmy by zamknąc wiecej kopaln albo wszystkie byłoby pewnie najdrożej  w eu jak z gazem 😀

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v