Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Dawaj źródło bo ja też sobie mogę napisać 40 x 80 = 3200 tylko co z tego? 

chłopie ty palisz głupa masz podane w obrazku ile zarabiali w rządzie donalda tuska 

a sadurska ma 60tyś 

Opublikowano

kUŹWA . i PO CO JEJ TYLE ? I jeszcze potrafią pieprzyć że do polityki nie idzie się po pieniądze ...

Opublikowano (edytowane)

No właśnie - na obrazku. Tak się operuje zbiorowa swiadomościa mas pracujących nie kojarzących 😋

Więc te wyliczenia dotyczą Sadurskiej?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Dlaczego porównujesz zarobki członka zarządu z prezesami. Moze porównaj ciecia z prezesem to ci wyjdzie że za Tuska zarabiali 500 razy więcej,. Ty czerpiesz jakąś satysfakcję z robienia z siebie pośmiewiska?

Opublikowano
Chłopacy - to o czym piszecie to wyznacznik czego jest? Poza tym, że tak czy siak prezesa na masło będzie stać i to niezależnie od rządów, a biednym dzieciom może zabraknąć tego 500+...
Opublikowano (edytowane)
Opublikowano (edytowane)

Wykazywał wrogą postawe w stosunku do władzy był wywrotowcem, nie szanował Misiewicza, nie znał się na wybuchach smoleńskich a tak w ogóle to był brzydki,  miał odstajace  uszy,  dłubał w nosie i nie chciał oglądać "w tyle wizji"

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

A niejaki  Lapiński , były już rzecznik prezydenta zdecydował się odejść do prywatnego sektora zamiast służyć chwalebnie najważniejszej osobie Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. 

Panowie szlachta , wyznawcy dobrej zmiany, dobrze uczynił Łapiński czy zdradził jak Judasz za srebrniki?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Konstrukcję złamał????

No faktycznie, strasznie ich ruszyli😷 Więzienia pekają w szwach 😁🤣😂

Mnie osobiście nie dziwą te usmiechy, dokładnie tak ludzie wytresowani w antypisowskiej histerii zaczęli chodzić po ścianach.No, fakt, mamy do czynienia z jeszcze jednym facetem żyjącym w matriksie michnikowszczyzny i "tefałenów". Matrix polega na tym, co widać choćby tylko we wspomnianym wpisie, że starcie starego porządku z nowym odziera z rozsądku. Człowiek obserwujący rzeczywistość widzi to tak: mieliśmy przez 25 lat coś na kształt bananowej republiki, owszem, poziom życia bardzo się podniósł, ale państwo popadało w coraz gorsze patologie, coraz bardziej było "ch..., d... i kamieni kupa", elity coraz bardziej oderwane od społeczeństwa, nadęte i pełne pogardy, u władzy coraz gorsze nieloty, aż po poziom Kopacz i Komorowskiego, a cwaniacy i złodzieje coraz bezczelniejsi. Trwało to, bo na rzecz takiego państwa, takich elit i całego tego wielkiego dojenia, strzyżenia i łupienia Polaków przez rodzimych cwaniaków i zagranicznych kolonizatorów pracował ogromny aparat propagandowy, rzesze autorytetów i tacy jak On,zachłyśnięty propagandą lewicowo liberalną.Trudno się dziwić, że dla zamkniętych w matriksie fakt, że owo czyste zło cieszy się trwałym i rosnącym poparciem jest czymś przekraczającym granice pojmowania. I że reakcją na to są bluzgi, histeria, targowickie błagania o interwencje

Opublikowano

Taa , a teraz to całkiem co innego ... Wszystko to samo , tylko mordy przy korycie inne . Pożyjesz jeszcze parę lat , to wtedy sam na oczy przejrzysz .

Opublikowano

Ja pierdzielę . Jak można żyć tylko w cieniu kogoś innego i jeszcze udawać że tak sam ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v