Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wyciąganie ręki po zasiłki nic z godnością nie ma wspólnego u niektórych co najwyżej konieczność tłumaczy.
Miarą godności jest tej konieczności uznanie

W Turcji Ergoganowi zaczyna siadać gospodarka. Jeszcze nie jest źle ale tendencje się odwróciły niezmienne od bardzo dawna.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Dysydent - Turcja jest w o tyle dobrej sytuacji, że może być samowystarczalna. A że gospodarka siada to powinno być przestrogą - lata komuny potwierdzają zasadę. Kto mądry skorzysta z tej wiedzy inny zrobi eksperyment - operację bez znieczulenia.
Opublikowano

A mam Cię. Porada w kwestii metody przekupstwa pomocników we wczorajszych żniwach

17 godzin temu, DTaras napisał:

Czy to alkohol czy pieniądz lepiej after job u...

posłuchałem tylko zapomniałem że jestem w trakcie i dzisiaj nie mam z kim xD (przynajmniej na razie)

Opublikowano

I taniec zaczyna się na nowo.:D Tekst z Farmera.
http://www.agrofoto.pl/finanse/dotacje-i-doplaty/beda-nowe-grupy-i-organizacje-producentow,80057.html
Znowu potworzą grupy o wąskiej specjalizacji, znowu za 5 lat będziemy mieli upadłości.
Taras - pojechałem z tym CAN-em.  Zalicz to lepiej więc pod twórczość z rodzaju Ziemkiewicza.

Opublikowano

A daj spokój. Sądowi Biskupiemu już kończą się powody do unieważniania jej kolejnych związków. Cały czas źle dziewczyna trafia i nawet stryjo nic tu nie pomoże.

Opublikowano

No to unieważnienie . No nie wiedziałem że to wciąż panna . B|

Opublikowano

Spot idiotyczny , a nawet kretyński . Mam pytanie . Kiedy powstał i ukazał się w sieci ?

Opublikowano (edytowane)

Mamy tutaj nie sam spot co jego przeróbkę bez wskazania źródła oryginału i ta przeróbka może być większą manipulacją niż spot kretyństwem.
Napisałem jako ten który oryginału nie widział a nie jego obrońca czy krytyk.
Nie wierz nikomu!
Sama przeróbka została według yt opublikowana dzisiaj tzn 31 lipca.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Też nie widziałem , tylko zastanawiam się czemu po iluś tam latach istnienia , teraz , dziś , nadszedł ten moment , że domagają się przeprosin ?

Opublikowano

Siła rażenia komentarza poprzedniego spotu niewiele osłabnie nawet w przypadku przeprosin i nie o nie tu chodzi co samo wypomnienie faktu.
Z kolei czy oczekujemy przeprosin za "zakaźność" "choroby filipińskiej"? takich kabaretów nigdy za dużo i te dwie sprawy dzieli przepaść wagi i powagi.

Gość marekfarmer
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

A ja widziałem jak Kuczma zaraził Kwaśniewskiego! I co mi zrobisz?:D

Pogratuluje  towarzystwa  

xD  xD  xD  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v