Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy kojarzycie fragment stand up'u,  roast chyba abelarda(autokorekta poprawiają mi to na Belarus :) ) jak wychodzi jachimek i nabija się z rucinskiego? 

Od 3.45, tylko zamiast "kacpra"  wstawicie  Romka :)

Polecam całość jeśli ktoś nie ogladal

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Hęęęę ??O.o

14 minut temu, Roman176 napisał:

cech charakteryzujących ponadprzeciętnie inteligentnych

Opublikowano

Roman proponuję abyś przeprowadził kiedyś mały teścik. Jeżeli masz córkę i przyjdzie kiedyś do domu z chłopakiem to zadaj mu jedno proste pytanie. Czy będziesz ruchał moją córkę przed ślubem, czy też bierzesz kota w worku? Najlepiej zrób to w obecności córki, A potem przemyśl całą sytuację. Zalecałbym jednak trochę delikatności.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał:

A potem przemyśl całą sytuację. Zalecałbym jednak trochę delikatności.

po co mam pytać  ?? i tak bd to robić zmieniły się teraz trochę czasy    dzisiaj 90% młodzieży ma od 3 do 5 partnerek przed ślubem 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

ulmanku widać ze uczysz się od demie B| 

ulman aleś ty staro świecki pierwsze sobie pukniesz jakoś pannę  a później idziesz się wyspowiadać i masz rozgrzeszenie  

Od ciebie to sie można socjalizmu nauczyć. Nic wiecej

Puknąć to sobie możesz w scianę albo w drzwi. Typowy PISowski katolik smoleńsko narodowo patriotyczny.. Zgrzeszy, dostanie od Rydzyka rozgrzeszenie i nie ma sprawy a potem  dalej to samo robi

Opublikowano (edytowane)

zwolennik aborcji ...plucie na kościół...     wiesz ze w psychologi kac zyski wychodzi na najinteligentniejszego człowieka 

a powiedz mi ile rydzykowi dałeś ??

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Zwolennik aborcji ?  Kaczyński najinteligentniejszy bo dziadostwo socjalem omamił? Może dla ciebie.

Przytocz jakieś dane według których Jarosław jest najinteligentniejszy. No chyba że najinteligentniejszy spośród swojego elektoratu xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

dla głupków na pewno nie dla uczonych psychologi tak 

11 cech charakteryzujących ponadprzeciętnie inteligentnych ludzi

Jesteś posiadaczem… kota

Jesteś najstarszy z rodzeństwa

Genetyka nie odgrywa tu żadnej roli – przekonują badacze. Pierworodni mają zazwyczaj najwyższy iloraz inteligencji i osiągają lepsze wyniki w egzaminach. 

Naukowcy odnotowują co prawda, że odsetek leworęcznych jest najwyższy w środowiskach… przestępczych, ale zauważają jednocześnie, że są oni ponadprzeciętnie inteligentni i bardziej kreatywni (bo muszą sobie radzić w społeczeństwie – świecie! – praworęcznych). 

itp idt 

6 minut temu, DTaras napisał:

Marku - czy ślub rzymskokatolicki z prawosławną jest możliwy?

http://www.ekumenizm.pl/religia/inne/malzenstwo-katoliczki-i-prawoslawnego/

Opublikowano
Kłamstwo w naszej wierze nie istnieje. Są dwa rodzaje księży: karierowicze i opiekunowie. Ci pierwsi gdy z nimi rozmawiasz szczerze przeważnie są zdystansowani od człowieczeństwa lub wprost pisząc Ci nie wierzą. Z drugimi siądziesz w knajpie i będą próbowali choć dobrym słowem pokrzepić. Tak samo napisany jest artykół, który byłeś uprzejmy zacytować.
Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

Czemu? Rydzyk yak powiedział czy Jarosław wiecznie dziewica?

brakuje ci swojego zdania nawet nic nie napisałeś od siebie wkleiłeś zwykła łatkę ubrana nic swojego 

Opublikowano
Inteligencji jemu odmówić nie można. Udowodnił to choćby tym, że w przypadku klęski jego wizji odpowiedzą wykonawcy. Znaczy to tyle, że wyuczone teorie potrafi skutecznie zmaterializować. Przedsiębiorczy i inteligentny facet. Trzeba być tego świadomym. Kto sądzi inaczej niewie czym jest inteligencja. Zgadzać się z nim nie muszę aby o nim tak napisać. Ale ciii bo mały brat patrzy. ;-)
Ja z kolei słyszałem, że koty mają stare panny ze względu na ich szorstkie języki...
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v