Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Zdrada musi być pomszczona. Po co dziennikarz wyjawił tajemnicę policjantów? Kilku musiało polecieć ze stanowisk. Chociaż w sumie miękko lądowali na emeryturach ale zdrada musi być ukarana. To normalka. Tak jak było z tymi co skandowali na wiecu wyborczym Anders. Sąd ich uniewinnił ale policja/prokuratura drugi raz wniosła sprawę do sądu. Jakie kolwiek posunięcie wbrew panującej władzy musi być surowo karane by dać nauczkę i przestrogę innym. Z drugiej strony policja nie chętnie zajmuje się wybrykami kiboli, nazistów. A jeśli już to prokuratura szybciutko umarza sprawy. Podobnie było z wybitymi oknami u syna Tuska. Policja opublikowała wizerunki sprawców dopiero po jakimś czasie na wniosek adwokata poszkodowanego. Wcześniej jakoś nie mogli tego zrobić. Generalnie gorliwe działania prokuratury i policji wobec ludzi nie sprzyjających rządowi i brak działań wobec ludzi popierających rząd to dość dobry przykład jak demokracja w naszym kraju jest wypaczona. Nie można powiedzieć, że jej nie ma. Ale w wielu miejscach jest poważnie naruszona. Prokuratura pewnie umorzy sprawę zadymy na Narodowym na finale Pucharu Polski. Przecież kibice wyklęci mieli prawo zaszaleć. No i to prawdziwi patrioci. Podobnie sprawa ma się z uczestnikami różnego rodzaju antyrządowych wieców. Zatrzymania i postępowania prokuratury są szybki. Natomiast naziści, kibole i zwolennicy pisu mogą sobie na marszach robić i krzyczeć co chcą i nic im się nie dzieje. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

mirro- z tymi polskimi korzeniami to bym nie przesadzal:P, co do polonii -ok 10,5 mln amerykanow sami okreslaja sie jako majacy polskie pochodzenie a zydowskie ok.12 mln -a gdyby porownac sile polityczna czy obecnosc w klasie politycznej- to przepasc  jak row marianski...

ale to sama polonia sie zepchnela sie na margines-wieloletnim prezesem kongresu polonii amerykanskiej by zoologiczny antysemita[taki ichni ereksio] i teraz nie ma zadnego wplywu na polityke usa.

przypomne znowu sprawe goscia, ktory rzucal w komorowskiego krzeslem -on tez myslal ze zostanie miotaczem wykletym a tu go policja pobilaB|

Opublikowano (edytowane)

Tak Marku wiemy o tym. Za komuny podobnie represjonowano dziennikarzy/opozycję, którzy pisali prawdę o postępkach Milicji obywatelskiej. A jeśli zdradził Milicjant czy Sb k jego los był na prawdę marny. Dobrze, że chociaż te podobieństwa państwa pis do prl dostrzegasz.

Tutaj macie przykład wrzutek czyli fakenewsów jakie stosuje pisowska propaganda. 

http://natemat.pl/236103,magdalena-ogorek-atakuje-walese-ostra-riposta-widza-na-antenie-tvp-info

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

zabili chlopaka ale to nie jest wazne-wazne jest ze ktos zaniosl film do dziennikarzy, to nagranie z paralizatora juz 2 dni pozniej widzieli zwierzchnicy policjantow[juz mialem napisac milicjantow] i nic nie zrobili ,gdyby nie telewizja to znowu sprawe by zamieciono pod dywan.

pamietacie sprawe przemyka ?????? bo ja dobrze-akurat wtedy mialem wypadek i wiezli mnie karetka do szpitala.......

gdyby mizeria wystepowala w tvn to jej maz bylby zlym agentem sb a tak to jest dobrym tw;),

a gdzie jest roman-mam nadzieje ze nie byl na szychcie wczoraj.......

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

po co bylo uchwalac cos co nie ma zadnego prawnego znaczenia a co chwile przysparza polsce klopotow ??????

Bo sa głupi ale pracowici.

Roman chyba nie w tej kopalni fedruje

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jacus napisał:

zabili chlopaka ale to nie jest wazne-wazne jest ze ktos zaniosl film do dziennikarzy, to nagranie z paralizatora juz 2 dni pozniej widzieli zwierzchnicy policjantow[juz mialem napisac milicjantow] i nic nie zrobili ,gdyby nie telewizja to znowu sprawe by zamieciono pod dywan.

pamietacie sprawe przemyka ?????? bo ja dobrze-akurat wtedy mialem wypadek i wiezli mnie karetka do szpitala.......

gdyby mizeria wystepowala w tvn to jej maz bylby zlym agentem sb a tak to jest dobrym tw;),

a gdzie jest roman-mam nadzieje ze nie byl na szychcie wczoraj.......

Ważne jest to że umarł  człowiek

Ale ważne  jest  też  to  kto  jest  ,,kofiturą,,  bo nie zdrowa  atmosfera  w zespole jest  jak wiedzą że  mają  ,,kreta,,

Komu Podlega  straż  miejska  w Warszawie  ???

Bo tak wszyscy  o tym incydencie  Policji  a...

http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2017-12-19/rodzina-oskarza-straz-miejska-o-pobicie-nastolatka-glowa-uderzali-o-ziemie-straznicy-odpieraja-zarzuty/

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

marus-to ze zdrowa atmosfera byla ormo,zomo,sb czy mo to z rodzinnych przekazow wiesz ???????  a kto przedstawil ostatnio projekt ustawy o tzw " sygnalistach" zapomniales juz przekaz dnia ???

ja nie jestem przeciwnikiem tego zeby policja czy straz spuscila komus lomot- ale zawsze w uzasadnionych przypadkach i z pewnym umiarem....wbrew temu co myslicie ja nie jestem milym i lagodnym czlowiekiem i zdarzylo mi sie pare razy komus przy.......

Opublikowano

Taka to logika wg PIS. Nie wazne co się robi byle to dobrze wyglądało i by się nic nie wydało. Tak samo jak za PO gdy taśmy chcieli z Wprost zajumać  

Gość marekfarmer
Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Taka to logika wg PIS. Nie wazne co się robi byle to dobrze wyglądało i by się nic nie wydało. Tak samo jak za PO gdy taśmy chcieli z Wprost zajumać  

Co  innego  jest próba  zakneblowania ust  dziennikarzy w sprawie  ,,Taśm  Prawdy,,

Czy  inwigilacja  bodajże   2 tyś  dziennikarzy co miało miejsca  za PO

Czy słynna  Afera  Marszałkowa 

A co  innego  szpieg  w szeregach Policji  bo nie wiadomo  czy zrobił  to  by Prawda ujrzała światło dzienne  czy  dla  kasy.

Bo  jeśli dla kasy  to trzeba taką sprzedajną gnidę  wyeliminować  bo  nie wiadomo co i komu sprzeda jutro

Opublikowano

"Szpieg w szeregach policji", a to dobre! Faceci przekroczyli uprawnienia, swoim działaniem doprowadzili do śmierci człowieka, tuszowali sprawę. Nie ważne z jakich pobudek to się stało. Tajemnice żadne nie zostały ujawnione tylko dowody przestępstwa. I ty chcesz likwidować kasty we służbach i sądach?

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Co ma Piernik do wiatraka ????

Dziś  zdradził  w ,, dobrej sprawie,,  jutro  może zdradzić  kolegów  jadących na akcję przeciwko  jakieś grupie  przestępczej

Kiszczak  z Jaruzelem  też  mieli swoich   ,,TW  Bolków ,,   bez  których  by  nie rozegrali  tak  Solidarności

Sumlińskiego  za czasów  SLD  jak ujawnił Zeznania Masy  ściśle  tajne  też  prokuratura  przesłuchiwała że ma powiedzieć  od kogo to ma  bo inaczej  pójdzie do więzienia,  Mimo  tego  że  Węderlich  mówił  że to bzdury   prokuratura chciała za ujawnienie  bzdur  stawiać zarzuty

Opublikowano

Czyli jednak nie ma takiego szczytu,  na jaki nie bylibyście w stanie się wspiąć. 

Marek, to ja też jestem szpiegiem w szeregach forumowiczów - drugi raz Reksia raportowalem. 

Dla ciebie to zapewne dziwne,  bo serduszko zostawiłeś pod postem, w którym typ druga osobę na forum nazywa żydowskim koniosrajem. 

Opublikowano

no to jedziemy-jak mowi kondom rachon[znajac seksualna przeszlosc jego obecnej partnerki,to ten srodek ostroznosci jest jak najbardziej polecany]

chyba nie myslisz ze chory psychicznie koniobij -majacy najwyraznie klopoty z "ereksio-m" moze mnie obrazic:P:P:P

marek potwierdza teze prezesa- agent ,zlodziej, slupski bandyta, syn oficera sb-jesli jest nasz to dobry , jesli nie nasz to zlyB|

jak dzisiaj podawali w tvp-info ok. 1000 z 20 tys zamordowanych w roznych miejscach stanowili zydzi.......

w dwoch rzeczach pis okazal sie lepszy od po-psl

protest niepelnosprawnych trwa dluzej niz w 2014

afera getback przewyzszy skok wolomin i amber gold razem wziete-kiedy komisja sledcza, kto za to odpowie knf, abw,cbs,cbsp, nbp,gielda ?????

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/getback-tak-latwo-sie-nie-wywinie,178,0,2405042.html?src01=483bb&src02=6248972678637185

Opublikowano
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Co  innego  jest próba  zakneblowania ust  dziennikarzy w sprawie  ,,Taśm  Prawdy,,

Czy  inwigilacja  bodajże   2 tyś  dziennikarzy co miało miejsca  za PO

Czy słynna  Afera  Marszałkowa 

A co  innego  szpieg  w szeregach Policji  bo nie wiadomo  czy zrobił  to  by Prawda ujrzała światło dzienne  czy  dla  kasy.

Bo  jeśli dla kasy  to trzeba taką sprzedajną gnidę  wyeliminować  bo  nie wiadomo co i komu sprzeda jutro

Marek , bądż poważny - w obu przypadkach władzy chodziło o to by się nie wydało przy czym w jednym przypadku mówimy o spowodowaniu śmierci. Jakby donosił na opozycje to byłby cacy a jak donosi na nieprawidłowości  obecnej władzy to jest be. Twoja dwulicowość jest obrzydliwa 

Miro - dobrze napisane. Brawo:tw_beer:

Gość marekfarmer
Opublikowano

Nie widzę  aby  zachowanie  Policjantów  było nieprawidłowością  obecnej władzy???

Czyli wszystkie przewinienia Straży  Miejskiej w Warszawie to  nieprawidłowości  HGW  ????

Gość marekfarmer
Opublikowano

Super  że jesteś  z nami 

Gość marekfarmer
Opublikowano

To ty  na zofiówce  pracujesz 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Zawsze  jest  nadzieja 

Jak mawiał  Święty  Maksymilian Kolbe  ,, Nadzieja  tylko  nadzieja...,,,

Opublikowano
12 minut temu, marekfarmer napisał:

Nie widzę  aby  zachowanie  Policjantów  było nieprawidłowością  obecnej władzy???

Czyli wszystkie przewinienia Straży  Miejskiej w Warszawie to  nieprawidłowości  HGW  ????

No to pewnie za Amber gold nie można obwiniać rządzących bo to jacyś urzędnicy na dole nie dopilnowali.  Podobnie z mafią vatowską  - toż to urzednicy zawinili a nie rządzący. 

Ja już tez się za Romkiem stęskniłem - oprócz Marka to jakiś nalot zdewociałych ortodoksów się zrobił.

Alamo - też cie bardzo lubie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v