Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty jesteś aż tak płytki, że myślisz iż każdy kto widzi obłude PISu musi popierać PO? Wasze mózgi nie są w stanie pojąć, że można być świadomym beznadziei zarówno jednych i drugich? Jedyne argumenty jakie wam zostały to straszenie imigrantami i przekrętami poprzedników? Przekręty zawsze były i za jakiś czas w końcu zrozumiecie, że teraz wcale nie jest inaczej.

Opublikowano

Jest inaczej . Inaczej przekręty są robione .

Nie mogę pojąć dlaczego @ereksio tak Swoich nienawidzi ?o.O

49 minut temu, marko-kolo napisał:

Widac jaki itelgentny inaczej i chcial ludziom wytlumaczyc co na tabliczce pisze :D

Ty , yntelygent . Nie "pisze" , a jest napisane jak już .¬¬

Gość marekfarmer
Opublikowano
3 godziny temu, Elektryk napisał:

No tak, porażenie mózgowe uniemożliwia wydedukowanie, kto jest organizatorem miesięcznic smoleńskich. 

No to zapodaj  zdjęcie  takiej tabliczki

Pod  znakiem Zakazu Zatrzymywania się  i Postoju  że  Nie dotyczy  Organizatorów  Miesięcznic Smoleńskich 

Chyba że  masz  jak napisałeś  ,, Porażenie mózgowe,,

Opublikowano
Chciałem zauważyć, że o ustawienie zmaku się wnioskuje a ustawia znaki 14 dni przed uprawomocnieniem urząd. Pytanie kto tam w wydziale dróg sied, i.
Marek - wszelkie tego typu zakazy jak chociażby ostatni gdzie nie każdy mógł wejść na uroczystości, są ogłaszane w mediach. Tu może ranga imprezy mniejsza.
Opublikowano

Nie ważne kto siedzi ale ważne są ewentualne skutki karne dla pozostawiającego pojazd pomimo znaku.  Choćby na tabliczka głosiła iż organizatorem jest Kubuś Puchatek, to i tak sankcje nie będą lżejsze ani przyjemniejsze. Te tabliczki to tylko dodatek informujący co i kiedy. Jak się nie podoba to postawić znak bez tabliczki i niech stoi aż go usuną. A w międzyczasie odholowywać wszystko co tam stanie.  Zarobek murowany.

Opublikowano

Nie wytłumaczycie tego. Oni widza tam Platforma Obywatelska i to im wystarczy. Znaleźli kolejna zbrodnię przeciwko narodowi jakiej dopuściła się Platforma Obywatelska i będą się tego trzymać rękami i nogami. Bo te tabliczki na pewno Schetyna z Tuskiem pisali i wieszali. To jest mentalność małych dzieci. Propaganda im to podrzuciła oni podłapali i się cieszą, że takiego haka znaleźli. A sondaże pisu raczej z tendencja spadkową. I tym można tłumaczyć wiele tych desperackich zachowani.

Opublikowano

Posłowie Platformy Obywatelskiej wiją się i jąkają próbując wytłumaczyć wpadkę ze znakiem i tworzeniem w Warszawie stref tylko dla swego elektoratu .

Fanatyczni wyznawcy ideologii PO wciąż jednak uważają że pomysł ze znakiem  jest super ekstra cool i etycznie nienaganny .

Gdyby jednak okazało się że nie wszystko jest tak fajne i uczciwe jak to przedstawia Platforma Obywatelska i TVN @hubertuss wymyślił wyjście awaryjne z tej kłopotliwej sytuacji  ;):

2 godziny temu, hubertuss napisał:

Pozostaje jeszcze pytanie czy ta tabliczka to aby nie jakaś pisowska wyrzutka.  Czy to w postaci fotomontażu, czy w postaci dołożenia jej przez kogoś do znaku czy kogoś w ZDM fantazja poniosła. 

Okazuje się że niedobry PiSowiec mógł podłożył świnię Platformie . Czyli jak zwykle  : za błędy i głupotę PO odpowiada PiS .

Szanuj się chłopie i nie wypisuj takich głupot !

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ja nie napisałem, że tak było na pewno.  A jedynie w formie pytającej, że mogło by tak być bo znamy już wiele podobnych akcji w wykonaniu pisowskiej propagandy. Nie wiem gdzie ci posłowie tak się wiją. Bo jak już nie jedne pisał na wniosek pisu już nie raz blokowano ulice.  No ale jak pisałem wasza propaganda na siłę zbrodni Po szuka. Bo lepiej tym się zajmować niż was karmić. Niż Pytać gdzie jest pani Anders w sprawie pomnika w USA. Czy pytać o co chce zapytać Polaków Duda w referendum które ogłasza. Jaki tez nie ma pomysłów na kampanię to wyszukujecie dziwne problemy o których jutro czy po jutrze wszyscy zapomną.

@dddddddddd sam się szanuj bo głupoty tutaj to twoja specjalność.  A na świecie i w kraju dzieją się poważniejsze sprawy.  Coś na temat pomnika w USA który chcą przenieść powiesz. czy propaganda jeszcze nie ustaliła oficjalnej wersji. Wiesz może co w sprawie robi pani Anders?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, marekfarmer napisał:

No to zapodaj  zdjęcie  takiej tabliczki

Pod  znakiem Zakazu Zatrzymywania się  i Postoju  że  Nie dotyczy  Organizatorów  Miesięcznic Smoleńskich 

Chyba że  masz  jak napisałeś  ,, Porażenie mózgowe,,

Masz z rocznicy, wystarczy czy koniecznie mam miesięczbice znaleźć?

DcWAcpxXkAAR0oe.jpg

Edytowane przez Elektryk
Opublikowano (edytowane)

Mnie też. Mogło być, że ktoś z PO chciał być nadgorliwy. I to jest naprawdę sztuczny problem. Ale ich propaganda musi ich czymś karmić. A np. o tym,  ze pis wycofuje się przed KE - {klęka na kolana a miał z nich wstawać} z ustaw łamiących praworządność jak np. skarga nadzwyczajna, czy tym,  że Anders nic nie robi w sprawie pomnika w USA, czy, że Duda nie wie o co chce pytać w referendum nie zręcznie jest propagandzie mówić. Więc karmi ich głupotami.

Opublikowano
Tak na marginesie to zdaje się nie tylko od reksia zalatuje tu fanatyzmem. Pielęgnowanie idei nienawiścią do niczego dobrego nie prowadzi. Powtarzam się niestety.
Opublikowano
15 minut temu, dddddddddddddddddd napisał:

Posłowie Platformy Obywatelskiej wiją się i jąkają próbując wytłumaczyć wpadkę ze znakiem i tworzeniem w Warszawie stref tylko dla swego elektoratu .

Fanatyczni wyznawcy ideologii PO wciąż jednak uważają że pomysł ze znakiem  jest super ekstra cool i etycznie nienaganny .

Gdyby jednak okazało się że nie wszystko jest tak fajne i uczciwe jak to przedstawia Platforma Obywatelska i TVN @hubertuss wymyślił wyjście awaryjne z tej kłopotliwej sytuacji  ;):

Okazuje się że niedobry PiSowiec mógł podłożył świnię Platformie . Czyli jak zwykle  : za błędy i głupotę PO odpowiada PiS .

Szanuj się chłopie i nie wypisuj takich głupot !

Obrona PO to dla leminga sprawa nadrzędna . Uwierzą w każdą głupotę którą wymyśli ich ukochana partia . 

Nie zważając na szacunek dla samych siebie napiszą i powtórzą wszystka to co usłyszą lub przeczytają w mediach sprzyjających Platformie .

Platforma olewa ich - a te barany beczą z zachwytu że ciepły deszcz pada .

Dyskusja z ogarniętymi obsesją pacynkami PO  nie ma sensu . Oni i tak nic nie znaczą . To nie liczący się margines społeczeństwa .

• Like 5
  • Thanks 3
Opublikowano

Spokojnie, przyroda jest cierpliwa. Znajdzie i na taką przypadłość rozwiązanie. Na razie jej działanie zmierza ku pozytywnemu rozwiązaniu problemu. Kupa śmiechu i tyle. Facet w randze ministra stara się zrozumieć sens tabliczki pod znakiem drogowym. Choć w tym przypadku to dość symboliczne. Bo gościu stoi na straży prawa.:D

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, WawrzyniecPruski napisał:

Obrona PO to dla leminga sprawa nadrzędna . Uwierzą w każdą głupotę którą wymyśli ich ukochana partia . 

Nie zważając na szacunek dla samych siebie napiszą i powtórzą wszystka to co usłyszą lub przeczytają w mediach sprzyjających Platformie .

Platforma olewa ich - a te barany beczą z zachwytu że ciepły deszcz pada .

Dyskusja z ogarniętymi obsesją pacynkami PO  nie ma sensu . Oni i tak nic nie znaczą . To nie liczący się margines społeczeństwa .

Tu PO nikt nie broni. Nawet jeśli to Schetyna napisał to co. się stało? Masz na poprzedniej stronie podobne tabliczki dotyczące obchodów związanych z katastrofą Smoleńską a wszyscy wiemy  kto je organizuje. I co tamto w porządku bo pis to źle bo po? Wątpię by jak piszesz po wymyśliła tę głupotę. Głupoty za to wymyślasz ty i twoi koledzy poplecznicy pisu.  Niestety dałeś się podpuścić swojej propagandzie na taką bzdurę i sam na barana wyszedłeś.  To ciebie twoja propaganda olewa ciepłym moczem robiąc z ciebie głupka na każdym kroku a ty beczysz z zachwytu, że ciepły deszcz pada. Twoje desperackie posty tego stanu rzeczy nie zmienią

Nam żadne media nie każą bronić po. Żadne media nie tłumaczą, że napis na tej tabliczce znaczy co innego niż znaczy. Za to wasze media każą wam bronić teorii jakoby było to jakieś okropne zło. Wy to robicie i wmawiacie innym, że robią to co wy. Ale nie każdy jest tak głupi.

Oczywiście jak pisałem rano. Żaden z was nie odważy się podjąć tematu gdzie jest pani Anders w związku z zamiarem rozebrania pomnika ofiar Katynia i Syberii w sojuszniczym kraju USA. Żaden nie odważy się choć na słówko podjąć dyskusji o klękaniu przez rząd pis na kolana przed KE w związku z ustawami łamiącymi praworządność. I wy piszecie nam, że jesteśmy sterowani przez po? gdzie sami nie odważycie się choć pół słowem powiedzieć coś na temat którego wam wasza propaganda nie kładzie do głów.

Różnica między nami jest taka, że ty z braku argumentów możesz jedynie nazwać kogoś baranem powtarzającym za mediami. A ja jestem ci w stanie udowodnić przy pomocy konkretnych argumentów, że jesteś baranem piszącym tylko to co ci twoja propaganda podsunie.

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał:

Nie dziw mu się w końcu dziękuje @Alamo za "jego" bełkotliwe, pełne obłędu teksty wklejane nie wiadomo skąd i nie wiadomo czyjego autorstwa. Widać propaganda robi swoje.

Chyba nie ma tak słowockiego kłamstwa do jakiego nie posunie się wyznawca pogardy obywatelskiej, PO i towarzystwo wielokrotnie dawało do zrozumienia że trzeba relokować muzułmanów,jak Angela rozkazała, nawet kosztem zabijania Polaków jak mawiała dziennikarka waszego propagandowego pisma.

Nie trzeba narkotyków.Socjologia nazywa ten mechanizm "brudną wspólnotą"

• Like 4
Opublikowano

Zaprawdę powiadam ci - nie ma takiej głupoty której wyznawca PISu nie łyknie i za wszelką cenę nie bedzie bronił. Niejeden tutaj bronił pomysłu dwu kadencyjności działającej wstecz czy budowy płotu przeciw asf. Kto by z wyznawców jakiejkolwiek głupoty nie napisał to żaden współwyznawca go nie skrytykuje a poprze i lajkuje zawsze

Socjologia nazywa ten mechanizm "syndromem oblężonej twierdzy"

Opublikowano (edytowane)

zetorki ......Synku wlasnie napisalem nie o tym co jest napisane tylko co jaki pisze czy tam chce dopisac 

Rusz pusty leb jak chcesz blysnac i czytaj i mysl a nie tylko szczekasz jak piesek kopany w d...e :D

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano
2 godziny temu, Alamo napisał:

Chyba nie ma tak słowockiego kłamstwa do jakiego nie posunie się wyznawca pogardy obywatelskiej, PO i towarzystwo wielokrotnie dawało do zrozumienia że trzeba relokować muzułmanów,jak Angela rozkazała, nawet kosztem zabijania Polaków jak mawiała dziennikarka waszego propagandowego pisma.

Nie trzeba narkotyków.Socjologia nazywa ten mechanizm "brudną wspólnotą"

Tak mi się ta wypowiedź dziwnie skojarzyła z dzisiejszym wystąpieniem Trumpa na zlocie towarzystwa miłośników broni wszelakiej w USA. Dzielny Pan prezydent tłumaczył  iż to brak broni u mieszkańców  Francji był główna przyczyną dużej ilości ofiar podczas dokonywanych tam zamachów. Jednak ani słowem nie zająknął się o ofiarach strzelanin w swoim kraju, gdzie wszelkiej maści czuby i niezrównoważeni mają swobodny dostęp do broni półautomatycznej. Choć niedawno łączył się w bólu i modlitwie z rodzinami ofiar. W zasadzie to zakomunikował iż choćby nie wiem co, to żadnego ograniczania w dostępie do broni nie będzie. 
tak mi się skojarzyło i nadal nie wiem z jakiej okazji.:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v