Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Roman - no pewnie, powinni leczyć za darmo a prywaciarze to zło i wszystko powinno być państwowe. 

Mich9 - ty nie żartujesz?

Powinni leczyć ze składek, ale państwo nie może dać kasy na szpitale i personel medyczny, bo musi oszczędzać na 13tki, 14tki czy barbórki dla postkomuny, żeby potem mogli wyzywać innych od lewaków i złych prywaciarzy 9_9

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Roman - no pewnie, powinni leczyć za darmo a prywaciarze to zło i wszystko powinno być państwowe. 

znów gupoty pier**lisz morze twoje te prywatne by pokryło taką operacje  za 150zł miesięcznie przecież prywaciarze tego słyną  pamiętasz niedawno o Ukraince z udarem co zostawił na przystanku ... prawo pracy się kłania napisane dla oszustów 

tak jak ty paliłeś tu barana co nie zmuszają cie pracować w niedziele dobrowolność xD

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Mich9 - ty nie żartujesz?

Czy za darmo nie powinni powiedzieć w prost płacicie i tyle a nie tu ZUS tam KRUS a na końcu z własnej kieszeni płacisz.

Na prywatnym jest przejebane

Opublikowano
2 minuty temu, lukasz222 napisał:

Powinni leczyć ze składek, ale państwo nie może dać kasy na szpitale i personel medyczny, bo musi oszczędzać na 13tki, 14tki czy barbórki dla postkomuny, żeby potem mogli wyzywać innych od lewaków i złych prywaciarzy 9_9

szkoły były dla wszystkich otwarte jak to ulman pisze kto modry to kombinuje kto głupi to zazdrości 

zapraszam rąk do pracy brakuje 

http://nettg.pl/news/145362/gornictwo-zzg-alarmuje-o-braku-rak-do-pracy-w-kopalniach

Opublikowano

Dla ciebie była raczej zamknięta akurat w godzinach pracy polonistki. Zacznijmy od tego, że gdyby kopalnie przynosiły zyski, które pozwalają tak premiować pracowników, nie miał bym nic przeciwko. Ale narazie ciągniesz z naszych podatków i zawyżonej ceny węgla którą płacimy, więc schowaj swoje lewackie mądrości pod ziemią w robocie.

Opublikowano
Przed chwilą, Esab200 napisał:

Czy za darmo nie powinni powiedzieć w prost płacicie i tyle a nie tu ZUS tam KRUS a na końcu z własnej kieszeni płacisz.

Na prywatnym jest przejebane

Jak byś mógł sam się ubezpieczyć a nie płacić na niewydolną służbę zdrowia to ubezpieczyciel który cię tak obsłużył stracił by klienta i zaszkodziło by to jego wizerunkowi więc może i więcej by odeszło. Jednak nasza służba zdrowia dużo gorszej opinii nie będzie miała więc co im tam:D Będziesz płacił dalej bo jest monopol i nie masz wyjścia

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

znów gupoty pier**lisz morze twoje te prywatne by pokryło taką operacje  za 150zł miesięcznie przecież prywaciarze tego słyną  pamiętasz niedawno o Ukraince z udarem co zostawił na przystanku ... prawo pracy się kłania napisane dla oszustów 

tak jak ty paliłeś tu barana co nie zmuszają cie pracować w niedziele dobrowolność xD

U nas Ukraińców pełno Ukrainek to aż się płakać chcę jak ich traktują

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, lukasz222 napisał:

bo musi oszczędzać na 13tki, 14tki czy barbórki dla postkomuny, żeby potem mogli wyzywać innych od lewaków i złych prywaciarzy 9_9

gdyby tak było jak piszesz to unia by zjadła nas za nielegalną pomoc a głupi czemu bo tylko lewak to uwierzy ........

masz też na myśli nieroba rolnika który gówno robi i płaca mu za to zeby na pole wyjechał  ...........

hasła z 2015 roku rząd platformy komunikat ministerstwa prawdy Tomasz lis .......

3 minuty temu, DTaras napisał:

Jak sam napisałeś: kto mądry.....

masz racje kto modry mija z daleka tą prace........

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Jak byś mógł sam się ubezpieczyć a nie płacić na niewydolną służbę zdrowia to ubezpieczyciel który cię tak obsłużył stracił by klienta i zaszkodziło by to jego wizerunkowi więc może i więcej by odeszło. Jednak nasza służba zdrowia dużo gorszej opinii nie będzie miała więc co im tam:D Będziesz płacił dalej bo jest monopol i nie masz wyjścia

Ja będę płacił i ty też będziesz płacił jak by cię sytuacji zmusiła

Opublikowano
4 minuty temu, lukasz222 napisał:

Ale narazie ciągniesz z naszych podatków i zawyżonej ceny węgla którą płacimy,

ty płacisz za koks morze jeszcze palisz nim w piecu czy wytapiasz w piwnicy stal ?? daj linka co gdzie komu pastwo dało 

Opublikowano (edytowane)

No tak, powiedz jeszcze, że państwowe kopalnie wcale nie były na minusie jak lataliście z d*pą do Warszawy protestować, bo chcieli wam obciąć 13tki i 14tki xD idź być analfabetą gdzie indziej

Edytowane przez lukasz222
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Esab200 napisał:

Ja będę płacił i ty też będziesz płacił jak by cię sytuacji zmusiła

Monopol nie daje możliwości wyboru. Nie chce im sie to cie nie zoperują. Normalne zrezygnował byś z takich usług ale niestety nie możesz

Roman, co to był za wykres ? Obciązenia podatkowe obrazował czy coś zupełnie innego?

Opublikowano

A to w Polsce tyko JSW mamy? Nie wiem co tam łykasz jako lewak, ale musi być cholernie mocne, skoro klepiesz po pleckach socjalistów a uważasz sie za prawicowego. Ze już nie wspomnę o hanysie-narodowcu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v