Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

To pomódl  się  żeby  odzyskał te  siły  dla dobra  Polski

trzymam-kciuki-za-przyszlosc-donalda-prz

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Jak wierzysz w PIS to sie do niego módl.

Jak odzyska siły to jeszcze większy burdel zrobi Lepiej niech czochra kota  i sie nie udziela. Bez niego reszta która jest kompletnie niesamodzielna intelektualnie dokona dzieła samozniszczenia. 

To jest skrzywdzony  człowiek , socjopata, witruoz intrygi,  który na jesieni swego życia nie ma z kim  spędzić Świąt Wielkanocnych.  Marny dorobek

Opublikowano (edytowane)

Mineło 2,5 roku rzadów i ilu zamkneli? 

Tusk w więxieniu to taka sama bajka jak zamach Smoleński. Niektórzy tak bardzo chcą w to wierzyć ze będą głosować na PIS do upadłego. I jak zwykle jestesmy już coraz blizej prawdy czyli gonienie króliczka

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Poczekaj do 2019 roku  to się  przekonasz  :) 

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
Aktualnie tworzą się nowe afery, newsy. Jedno się wypala, rozpala się drugie ot co. Zależałoby mi na poznaniu konkretnego pomysłu bo na razie wszystko czcze gadki za zasłoną afer rzekomych bądź nie. Jakaś ustawa o degradowaniu. Poco to? Historii się nie zmieni a sami dobrze wiedzą, że siedząc na swoich stołkach odpowiadają jedynie przed bogiem i/lub sumieniem. Kto im zatem daje prawo do bycia sprawiedliwym jak to historia a nie człowiek wystawia ocenę? Wygląda na to, że jedynym pomysłem jaki mają jest róbmy rewolucję i dużo gadajmy a reszta jakoś się ułoży - jak w 1989r. Trzeba zlać to z góry i robić swoje, ot co.
Opublikowano

Marek - nie zamkneli ich przez 2,5 roku nie zamkną ich przez kolejny rok. Ale tak jak pisałem tacy jak ty sa im potrzebni bo ktoś musi te głosy bezmyslnie dostarczać. 

Taras- proletariat miast i wsi chce rewolucji tak jak za komuny bo się im wmówiło ze przywrócą im godność. Komuniści też tworzyli historia od nowa więc jak widać historia zatoczyła koło.

Gość marekfarmer
Opublikowano

Jak zaczną  zamykać  to będziesz tutaj grzmiał  że  to  zemsta  Polityczna  że  się boją  że inaczej wyborów nie wygrają 

xDxDxDxDxDxD

Opublikowano

Tusk powinien wiedzieć najlepiej, jak używać mediów oraz całego aparatu politycznego dla własnych korzyści. Typowa amnezja polityczna. Człowiek który w ogóle nie ma honoru czy patriotyzmu w sobie chce wrócic do kraju aby zakończyć co rozpoczął kilka lat wcześniej? Czyżby czekała na niego jeszcze większa nagroda u Merkel za dobicie polskiej gospodarki ??? Za stocznie, górnictwo, rolnictwo czy inne gałęzie gospodarki. Konfident niemiecki który ukradł obywatelom 150 mld zł, wciskając kit że te pieniądze nie należą do obywateli? Więc kogo to były? NIEMIEC ? Zmień Pan obywatelstwo i wstydu oszczędz sobie i nam.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Taras- upominałeś się o merytorykę, to masz czego chciałeś. Post wyżej.:lol:

mi318y.jpg

Ze strony WKU już zniknęło, ale że w internecie nic nie ginie więc proszę bardzo. Taki królicze wielkanocny.
Komuś tam już we łbie się poprzestawiało, promować NSR zdjęciem nie naszego żołnierza, 
https://joinfo.com/world/1014319_russia-vs-nato-moscow-deployed-military-division-for-drills-near-eu-borders.html
Jedynie co mi się podoba to ten 4 rzędowy magazynek na 60 nabojów,:D

Edytowane przez mirro
Opublikowano
26 minut temu, Bogdan675 napisał:

Tusk powinien wiedzieć najlepiej, jak używać mediów oraz całego aparatu politycznego dla własnych korzyści. Typowa amnezja polityczna. Człowiek który w ogóle nie ma honoru czy patriotyzmu w sobie chce wrócic do kraju aby zakończyć co rozpoczął kilka lat wcześniej? Czyżby czekała na niego jeszcze większa nagroda u Merkel za dobicie polskiej gospodarki ??? Za stocznie, górnictwo, rolnictwo czy inne gałęzie gospodarki. Konfident niemiecki który ukradł obywatelom 150 mld zł, wciskając kit że te pieniądze nie należą do obywateli? Więc kogo to były? NIEMIEC ? Zmień Pan obywatelstwo i wstydu oszczędz sobie i nam.

Tyle nabroił a mogą mu na kant d .... skoczyć:). Podobno wstali z kolan a nic nadal nie mogą zrobić. Albo kpią ze swoich wyborców albo ta włądza to kpina

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, Ulman napisał:

Po co ci 2 dawka teraz? Mocznik dajesz?

tak dokładnie mocznik pl

23 godziny temu, Ulman napisał:

Dlaczego PIS uchwala złe ustawy?  Na pewno nie była zła bo większosć ma zawsze rację. A może jest tak ja twierdzę że wiekszość jest głupia i taka bzdurę stworzyła:D

1. ulman czemu każda strona typu Interia wp i onet  pod każdym artykułem jest Agnieszka Rycicka 00035HJ281G5FO6U-C301.jpg
  2. i zasada podaj dalej artykuł http://www.dw.com/pl/start/s-11394 
  3. https://wiadomosci.wp.pl/polacy-kombinuja-jak-nie-placic-na-kosciol-w-niemczech-6236125323872385a
  4. http://fakty.interia.pl/deutsche-welle/news-polacy-kombinuja-jak-nie-placic-podatku-koscielnego-w-rfn,nId,2564175
  5. https://www.wykop.pl/link/4240795/o-tym-jak-polacy-kombinuja-by-nie-placic-na-kosciol-w-niemczech/
  6. jasuś upxD
  7. http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,102433,22955918,polacy-nie-chca-placic-podatku-koscielnego-w-niemczech-w-internecie.html
  8. http://www.rp.pl/Swiat/303319983-Polacy-kombinuja-jak-nie-placic-podatku-koscielnego-w-RFN-Czy-to-sie-oplaca.html
  9. http://natemat.pl/228473,niedola-polskiego-katolika-w-niemczech-jak-klamac-by-nie-zaplacic-podatku-koscielnego
  10. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/polacy-kombinuja-jak-nie-placic-podatku-koscielnego-w-rfn-czy-to-sie-oplaca/cnw4lmw

jedno gówno jeden pisze reszta wkleja hahahahaha  pozdro dla ulmana i jego złotej myśli i brakiem samodzielnego myślenia  nie dziwie się ze Czechy wy***ały tą opluwającą niemiecką prasę 

@marko kolo hubertus ulman i inni tepi chłopcy zacznijcie samodzielnie myśleć bo po tych  artykułach widać czego wam brakuje i co wypisujecie na tym forum 

temat no 1

plucie na kościół

temat no 2

anty pis 

temat no 3

Polacy to degeneraci  

3 godziny temu, Ulman napisał:

Jak odzyska siły to jeszcze większy burdel zrobi Lepiej niech czochra kota  i sie nie udziela. Bez niego reszta która jest kompletnie niesamodzielna intelektualnie dokona dzieła samozniszczenia. 

To jest skrzywdzony  człowiek , socjopata, witruoz intrygi,  który na jesieni swego życia nie ma z kim  spędzić Świąt Wielkanocnych.  Marny dorobek

zaczynam się o ciebie martwić 

2 godziny temu, Ulman napisał:

Marek - nie zamkneli ich przez 2,5 roku nie zamkną ich przez kolejny rok. Ale tak jak pisałem tacy jak ty sa im potrzebni bo ktoś musi te głosy bezmyslnie dostarczać. 

po co teraz mają zamykać wybory są później...  brak samodzielnego myślenia ?? 

27 minut temu, Ulman napisał:

Tyle nabroił a mogą mu na kant d .... skoczyć:). Podobno wstali z kolan a nic nadal nie mogą zrobić. Albo kpią ze swoich wyborców albo ta włądza to kpina

twoje rejony polski chyba tak mają sami oszuści choćby po ogłoszeniach kombajnach tak wszyscy mają ?? teeeeee ałaaaaaaa

13 godzin temu, hubertuss napisał:

Przeczytajcie sobie pierwszy z komentarzy pod tekstem. trafnie oddaje istotę sprawy. A Roman pisze, że podejrzanych z pisu nie było. Podejrzani z pisu byli są i będą. Poczekajcie niech tylko kiedyś rząd się zmieni to szwindle wyjdą na jaw. Przypominam, że MON nie chce ujawnić na co poszło 15 milionów z niezliczonej ilości kart służbowych

hehe jak afera z rdzykiem ile to odszkodowania dostał ?? marekfarmer ładnie ci zgasił xD

Edytowane przez Roman176
  • Like 3
Opublikowano

A odpowiadać merytorycznie i z sensem kiedy się nauczysz?

10 minut temu, Roman176 napisał:

1. ulman czemu każda strona typu Interia wp i onet  pod każdym artykułem jest Agnieszka Rycicka 00035HJ281G5FO6U-C301.jpg
  2. i zasada podaj dalej artykuł http://www.dw.com/pl/start/s-11394 

3. po co teraz mają zamykać wybory są później...  brak samodzielnego myślenia ?? 

4, twoje rejony polski chyba tak mają sami oszuści choćby po ogłoszeniach kombajnach tak wszyscy mają ?? teeeeee ałaaaaaaa

1. Co to ma współnego z zawetowaniem głupoty stworzonej przez PIS?

2. https://www.koty.pl/

3. Wysil się bardziej bo to bardzo oklepane wytłumaczenie. Nie myslisz że już powinni ich przynajmniej aresztować by skazać przed wyborami? 

4. Jaki ma to związek z moim postem który komentujesz?

Na treść Tyle nabroił a mogą mu na kant d .... skoczyć:). Podobno wstali z kolan a nic nadal nie mogą zrobić. Albo kpią ze swoich wyborców albo ta włądza to kpina

odpowiadasz -  twoje rejony polski chyba tak mają sami oszuści choćby po ogłoszeniach kombajnach tak wszyscy mają ?? teeeeee ałaaaaaaa 

Możesz wykazać związek logiczny pomiedzy treścią komentowana a tym co napisałeś

Myślałem że tacy kozacy to przegladają ogłoszenia niemieckie a nie starocie ze wschodu ciągną i jeszcze dają się oszukiwać  

Opublikowano
58 minut temu, Ulman napisał:

1. Co to ma współnego z zawetowaniem głupoty stworzonej przez PIS?

że twoja głupota bierze się z czytania tego sponsorowanego ścierwa 

59 minut temu, Ulman napisał:

3. Wysil się bardziej bo to bardzo oklepane wytłumaczenie. Nie myslisz że już powinni ich przynajmniej aresztować by skazać przed wyborami? 

tłumaczyła to pewna pani z kukiza ze głupotę podaj dalej jesteś jej podręcznikowym przykładem 

http://prawy.pl/68500-posel-agnieszka-scigaj-opisala-mechanizm-szkalowania-w-mediach-klubu-kukiz15/   jak widać po tym to co powiedziała wzmożony atak na posłankę 

http://prawy.pl/68357-zobacz-kto-finansowal-proaborcyjne-plakaty/

1 godzinę temu, Ulman napisał:

jeśli tego nie zrobią to przegrają wybory  

a tu taka ciekawostka 

http://prawicowyinternet.pl/janusz-korwin-mikke-stocznie-szczecinska-mieli-przejac-zydzi-z-mossadu/

4. Jaki ma to związek z moim postem który komentujesz?

sprzedał 45% procent majątku narodowego Niemcom to taki dowód wdzięczności 

gdy w pomorskim w cigu 6 miesięcy sprzedali 400tyś ha Niemcowi a rolnicy krzyczeli to powinieneś jako grupa zawodowa być solidarny a nie pluć  

Myślałem że tacy kozacy to przegladają ogłoszenia niemieckie a nie starocie ze wschodu ciągną i jeszcze dają się oszukiwać  

twój rejon słynie z handlarzy z Niemcami nie dałem się oszukać  

a wszystkie targowiska też przez twoje strony oblężone  

• Like 2
Opublikowano
37 minut temu, Roman176 napisał:

1.że twoja głupota bierze się z czytania tego sponsorowanego ścierwa 

2. sprzedał 45% procent majątku narodowego Niemcom to taki dowód wdzięczności      gdy w pomorskim w cigu 6 miesięcy sprzedali 400tyś ha Niemcowi a rolnicy krzyczeli to powinieneś jako grupa zawodowa być solidarny a nie pluć  

3 twój rejon słynie z handlarzy z Niemcami nie dałem się oszukać  

a wszystkie targowiska też przez twoje strony oblężone  

1. Czyli to prasa jest winna że Duda zawetował uchwaloną głupotę? No ciekawie się robi.O.o

2. Ciekawi mnie rozpaczliwe pisanie bezmyslnie i nie na temat a do tego bez jakiegokolwiek powiazania logicznego i przyczynowo skutkowego 

Całą konwersacja wygląda tak 

- Tyle nabroił a mogą mu na kant d .... skoczyć:). Podobno wstali z kolan a nic nadal nie mogą zrobić. Albo kpią ze swoich wyborców albo ta włądza to kpina

- twoje rejony polski chyba tak mają sami oszuści choćby po ogłoszeniach kombajnach tak wszyscy mają ?? teeeeee ałaaaaaaa 

-  Jaki ma to związek z moim postem który komentujesz?

- sprzedał 45% procent majątku narodowego Niemcom to taki dowód wdzięczności 

gdy w pomorskim w cigu 6 miesięcy sprzedali 400tyś ha Niemcowi a rolnicy krzyczeli to powinieneś jako grupa zawodowa być solidarny a nie pluć  

Dawaj dalej to może jakiś hit internetu powstaniexD

Podaj źródło że 400 tys ha sprzedali w 6 miesięcy, najlepiej  jakieś rządowe.

3. Do nas najgorszy syf ściągają pod gołodupców UPAińców . Dziwne że się takimi szrotami interesujesz. 

Gienio - jak Stan jest z małopolski to przecież oczywiste jest że ja też:D

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ulman napisał:

1. Czyli to prasa jest winna że Duda zawetował uchwaloną głupotę? No ciekawie się robi.O.o

czy ja napisałem o konkretnej sytuacji ?? o twojej mentalności jak nie wiesz to poczytaj 10s w wstecz 

2. Ciekawi mnie rozpaczliwe pisanie bezmyslnie i nie na temat a do tego bez jakiegokolwiek powiazania logicznego i przyczynowo skutkowego 

Całą konwersacja wygląda tak 

- Tyle nabroił a mogą mu na kant d .... skoczyć:). Podobno wstali z kolan a nic nadal nie mogą zrobić. Albo kpią ze swoich wyborców albo ta włądza to kpina

słaby intelekt masz pisałeś o tusku ,tusk też był na usługach niemieckich a sprzedawał polskie taka tp konwersja swój za swym idzie...

Dawaj dalej to może jakiś hit internetu powstaniexD

Podaj źródło że 400 tys ha sprzedali w 6 miesięcy, najlepiej  jakieś rządowe.

kiedyś wklejałem bystry jesteś to szukaj sam o strajku solidarności rolniczej 

3. Do nas najgorszy syf ściągają pod gołodupców UPAińców . Dziwne że się takimi szrotami interesujesz.

no ale zobacz sobie olx wszystko w idealnym stanie 

pójdę ci na rękę https://www.wprost.pl/507377/Polska-na-sprzedaz-Oficjalnie-w-rekach-obcokrajowcow-sa-grunty-o-powierzchni-Warszawy-a-nieoficjalnie

10s zajęło  mi 

Edytowane przez Roman176
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ja pisałem o komkretnej sytuacji a ty pisaleś tak sobie bo miałeś takie widzi mi się? Moze ty nienormalny jesteś?

Ja o Tusku a ty o kombajnach w moim rejonie a potem o ziemi w zachodniopomorskiem?  Jak to był na usługach niemieckich? Przecież nadal podobno jest. Ale tak jak juz pisałem - na kant du... moga mu naskoczyć bo tylko ujadać potrafią i sPISki tropić ale jak do konkretów przychodzi  to jest wielkie nic. Tak samo będą zamykać Tuska jak dochodzą do prawdy w temacie Smoleńska. Ile to już im lat zeszło? Osiem?:D:D:D

Solidarnośc rolnicza to związkowcy więc draństwo . Podaj dane ministerialne albo agencyjne na temat sprzedaży 400 tys ha w ciągu 6 miesięcy na terenie zachodniopomorskiego. Kiedyś właśnie na tym temacie wyszło że nie wiesz co czytasz ale widac to nic nie dało więc rób z siebie gamonia po raz kolejny

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
13 godzin temu, Ulman napisał:

Mineło 2,5 roku rzadów i ilu zamkneli? 

Tusk w więxieniu to taka sama bajka jak zamach Smoleński. Niektórzy tak bardzo chcą w to wierzyć ze będą głosować na PIS do upadłego. I jak zwykle jestesmy już coraz blizej prawdy czyli gonienie króliczka

Zgadzam się taka sama jak to że co na protestach krzyczeli że PiS ROZLICZĄ I POZAMUKAJĄ A DOBRZE WIEMY ŻE OPOZYCJI CHODZI TYLKO O DOSTĘP DO KORYTKA

I nikt nikomu nie pozwoli krzywdy zrobić bo złodziej zawsze kryje złodzieja

Gość marekfarmer
Opublikowano
14 godzin temu, Ulman napisał:

Obserwuje  ci  od jakiegoś  czasu  i  jest  mi ciebie  po prostu  żal. Nie masz nic lepszego do roboty tylko po nocach  pisać  na przekór  innym.

Musisz być naprawdę  mocno sfrustrowany,   to co piszesz o  Kaczyńskim  to  chyba masz tak naprawdę na myśli siebie  samego.

Idź może do Psychiatry  psychologa  może  ci  jeszcze pomogą  może  nie jesteś  jeszcze za późno.

Opublikowano

A tak wracając do zdjęcia Kaczyńskiego, to wynika z niego że ochrona spełnia raczej zadania transportowe i pomocnicze niż faktycznej ochrony. Bo jakże inaczej traktować taszczenie koszyczka przez chroniącego, kiedy ręce powinny być raczej wolne aby reagować dość sprawnie na ewentualne ataki sił wszelakich.
Albo rzeczywiście nie ma zagrożenia, tylko po co wtedy przepłacać za ochronę?:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v