Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

E tam, małe piwo. Antonii rozpędza się przed szarżą na okoliczność 10 kwietnia.
"Były szef MON zauważa, że rosyjska załoga nie chciała lądować na lotnisku w Smoleńsku. Lot miał mieć zadania rozpoznawcze, tak aby "wieża mogła sprawdzić jak wprowadzić w błąd załogę Tu-154M"
https://wiadomosci.wp.pl/macierewicz-z-kolejna-teoria-rosjanie-mieli-probowac-katastrofe-samolotu-prezydenckiego-6225535745615489a
Przyjmując że Antonii jest w stałej łączności ze służbami rosyjskimi, to nie powinno być jakimś porażającym odkryciem. W każdym innym przypadku to urojenia.

Coś  ty się  tego  Macierewicza  uczepił   ???

Masz obsesje na jego punkcie ????

Opublikowano

Ja się uczepiłem? W MONie czyszczenie do czwartego pokolenia współpracowników Antoniego a Ty że ja się uczepiłem. Dziś zakończyli walkę z dostępem do informacji niejawnych gen Kraszewskiego. I co? Ano okazało się że wszelkie niejasności są dęte przez SKW. Na tym szczeblu rozgrywki? Weź człowieku pomyśl jaką wiarygodność mam to stwarza. Szczególnie gdy mamy zostać użytkownikami tarczy antyrakietowej.

Gość marekfarmer
Opublikowano

No  uczepiłeś  się  i już  robi  to się  nudne 

Opublikowano

Nudne? A twoje Tuskowo - Petrowe obsescje nie są nudne? O.o

Oj tam Mirro będziesz mu tłumaczył. Nie można się śmiać z Antoniego bo to lepszy sort, patriota człowiek natchniony Rydzykiem czerpiący inspirację od ruskich służb. Zresztą Marek ma trochę racji -  z ludzi ułomnych nie powinno się śmiać ani żartować

6 godzin temu, Alamo napisał:

oni starają się ciebie zniszczyć.Jeśli od czasu do czasu czynią to z większą niż zwykle furią i wściekłością,to znaczy, że trafiłeś wyjątkowo celnie. 

Ciekawe co zrobili Antoniemu bo ma takie ataki furii i wściekłości że musieli trafić w najczulszy punkt :D

1 godzinę temu, mirro napisał:

E tam, małe piwo. Antonii rozpędza się przed szarżą na okoliczność 10 kwietnia.
"Były szef MON zauważa, że rosyjska załoga nie chciała lądować na lotnisku w Smoleńsku. Lot miał mieć zadania rozpoznawcze, tak aby "wieża mogła sprawdzić jak wprowadzić w błąd załogę Tu-154M"
https://wiadomosci.wp.pl/macierewicz-z-kolejna-teoria-rosjanie-mieli-probowac-katastrofe-samolotu-prezydenckiego-6225535745615489a
Przyjmując że Antonii jest w stałej łączności ze służbami rosyjskimi, to nie powinno być jakimś porażającym odkryciem. W każdym innym przypadku to urojenia.

Moim zdaniem to ruscy po wizycie Tuska przebudowali lotnisko i zmienili ukształtowanie terenu by sie Lechu rozbił. Ukryli w głebokich zamaskowanych podziemnych bunkrach generatory mgły Pilotów zahipnotyzowali by sprowadzali samolot mimo alarmów. Bomba w skrzydle wybuchła gdy znaleźli się nad brzozą bo był tam zainstalowany nadajnik radiowy o zasięgu 30 m który uruchomił bombę gdy znalazła się w jego zasięgu działania. Zaraz po detonacji ten sam nadajnik spowodował wybuch ładunku umieszczonego w brzozie by upozorować wypadek.

witejus , Romanek  - uwierzcie mi na słowo że w mojej rodzinie faceci sa duzo przystojniejsi. Swojego zdjecia nie wkleje ale byście mieli pojęcie poniżej zdjecie mojego o 3 lata młodszego brata bliźniaka 

Znalezione obrazy dla zapytania szczerbaty uśmiech

Gość marekfarmer
Opublikowano

Byś  bratu  protezę   za sponsorował  

Opublikowano

Pewno czeka na nią w kolejce w uzdrowionej służbie zdrowia . Już tylko parę lat i będzie miał nówkę .-_-

Opublikowano (edytowane)

Nie ma takiej potrzeby bo to mleczaki mu wypadły. 

Dziś PAD mianował generałów ale nie było wśród nich ani jednego kandydata forsowanego przez Macierewicza. Czyżby zdradzili ideały najlepszego ministra MON?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

Dziś PAD mianował generałów ale nie było wśród nich ani jednego kandydata forsowanego przez Macierewicza. Czyżby zdradzili ideały najlepszego ministra MON?

Ale za to jest jeden z mojego rocznika WSWOZ. Moje serdeczne gratulacje. Nie będę podawał nazwiska, bo w obecnej sytuacji mógłby to być pocałunek śmierci. Takie czasy. 

Gość ozzborn
Opublikowano

jak tam ustawa 447 ? kiedy zaczynamy placic żydom za ich urojone roszczenia ? ;) co na to nasza kochana władza ? powoli sie okazuje ze dobra zmiana to fikcja ....

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

No panowie szlachta , kogo powinni pierwszego zdegradować w imie zemsty i obsesji?

Niejaki Kukliński, byłby w sam raz.

• Like 1
Opublikowano

Podobno rusza niedługo nowy reality show - uczestnicy dostaną po 17tys zł i będą musieli przeżyć za to cały miesiąc , oczywiście nad wszystkim czuwać będzie grupa ratowników medycznych dla bezpieczeństwa 

Gość marekfarmer
Opublikowano

oglądał ktoś  ,,fokty,, w TyVN  od początku bo ja nie zwyczajny  i dopiero od 11 minuty oglądam  i  ani  słowa  o   POwskich alkoholowych wyczynach w godzinie  pracy   :ph34r:

Gdyby to był ktoś z PiS  to by  całe  ,,Fokty,, Poświęcili temu  problemowi 

Opublikowano
Przed chwilą, marekfarmer napisał:

oglądał ktoś  ,,fokty,, w TyVN  od początku bo ja nie zwyczajny  i dopiero od 11 minuty oglądam  i  ani  słowa  o   POwskich alkoholowych wyczynach w godzinie  pracy   :ph34r:

Gdyby to był ktoś z PiS  to by  całe  ,,Fokty,, Poświęcili temu  problemowi 

Za to TVPis poświeci temu zdarzeniu odpowiednio dużo czasu na antenie a o tym że żaden z kandydatów Antka nie przeszedł też nie powiedzą. 

Jedno warte drugiego tylko bieguny przeciwne

Gość marekfarmer
Opublikowano

Ale to jest TVPis 

A TVN  to przecież  rzetelne i  niezależne  Media   więc  co ty porównujesz  :ph34r:

Opublikowano
21 minut temu, ozzborn napisał:

jak tam ustawa 447 ? kiedy zaczynamy placic żydom za ich urojone roszczenia ? ;) co na to nasza kochana władza ? powoli sie okazuje ze dobra zmiana to fikcja ....

O kurna "patriotyczny rzad " oczerniasz ....czyli plujesz sobie w brode xD

Gość ozzborn
Opublikowano
1 minutę temu, marko-kolo napisał:

O kurna "patriotyczny rzad " oczerniasz ....czyli plujesz sobie w brode xD

a skąd poprostu jestem obiektywny 

Opublikowano (edytowane)

He , he , Pewno bezalkoholowe , albo inne karmi . :P

A zresztą na ich miejscu też bym zaczął pić .:D

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v