Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To że nie oddają , to mi też się nie podoba . Ale z tym powtórzeniem wypadku , to nawet głupotę Antka przebiłeś .:8_laughing:

Opublikowano
50 minut temu, Elektryk napisał:

A poPISdoleńcy w zamach.xD

Jak to się mogło stać, po 8 latach wdrażania postępowych programów wolnościowo równościowych ludzie nie chcą już na nich patrzeć. Jedyne na co stać koryfeuszy życia publicznego to rzucanie obelg w rodzaju że każdy kto ma inny światopogląd to faszysta.Oczywiście, elementy tego dyskursu rozsiane są od dawna po licznych wypowiedziach polityków i liderów opinii obozu „okrągłostołowego”Takie definiowanie wyborców PiS jako chamów to jednak wymarzony świąteczny prezent dla obecnej władzy. Przy takim podzieleniu Polaków na „sorty” PiS może rządzić, aż mu się znudzi.

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

To że nie oddają , to mi też się nie podoba . Ale z tym powtórzeniem wypadku , to nawet głupotę Antka przebiłeś .:8_laughing:

No ale co  stoi na przeszkodzie  i tak nim nikt nie lata   więc  co za problem  a  rozwięrze  to  sprawę  zamachu   w 90%  bo albo  się rozpadnie  jak ten w smoleńsku  na drobne kawałki  albo  nie  i sprawa  będzie wtedy prosta

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Żaden , oprócz tych pozostałych 10% . ^_^ Fajne masz pomysły .

Opublikowano (edytowane)

Nie będzie, ponieważ nie będzie to taka sama katastrofa tylko podobna. A nawet nie podobna tylko na zamówienie. Nie ma szans aby jakieś wnioski mogły być użyte jako pewne, czy rozstrzygające cokolwiek. Oczywiście piękna byłaby to katastrofa, a po niej cyrk rozgorzał by ze dwojoną siłą.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Nawet sam napisał o 90% , a twierdzi że to by wyjaśniło . Sam wie że niepewny wynik , ale by se jakiś samolot rozdupczył .:8_laughing:

Opublikowano

Zrozum . Jak coś nie jest pewne , to jest tylko przypuszczeniem . Ja nawet pojąć nie potrafię w jakim celu miał by ktoś ten zamach zrobić ? Jak to sprytnie by połączył , żeby mgłę i lądowanie na siłę przewidzieć ? Wystarczy na wszystko spojrzeć bez emocji i żadne komisje nie potrzebne .

Opublikowano
20 minut temu, marekfarmer napisał:

Ulman

swoim komentarzem potwierdzasz że  masz pusto   w głowie  :D  :D 

A ty jak zwykle jedyne co potrafisz to tylko coś takiego napisać bez jakiegokolwiek merytorycznego uzasadnienia. :D :D

1 minutę temu, Roman176 napisał:

90% to 10/9 ty jesteś jednym odłamem niepewnego winku... ??

90% to 9/10 a 10/9 to 111%. Reszty zdania zupełnie nie rozumiem

Opublikowano

eee,on pisze o sobie-choc niepotrzebnie czuje sie wyjatkowy, takich jak on jest wiecej, stala lista jest przewaznie kolo serduszka , w linku ktory podal romus-jest wyraznie zaznaczone ze w kokpicie byl blasik-jako dsp sa zaznaczone jego wypowiedzi,.

chyba zauwazyliscie ze nawet prezes sie zorientowal za robia go w konia-od czasow uczieczki berczynskiego sam mowi ze prawdy nigdy nie poznamy, zreszta jesli wywalil antka to o czym to swiadczy.

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano

51 minut temu, zetorki12 napisał:

Nawet sam napisał o 90% , a twierdzi że to by wyjaśniło . Sam wie że niepewny wynik , ale by se jakiś samolot rozdupczył .:8_laughing:

Nigdy  nie możesz być  pewny w 100%. Ale gdyby  się udało dało by jasny  obraz   czy  tupolew  rozpadł by  się  na kawałki  czy też  nie

43 minuty temu, zetorki12 napisał:

Zrozum . Jak coś nie jest pewne , to jest tylko przypuszczeniem . Ja nawet pojąć nie potrafię w jakim celu miał by ktoś ten zamach zrobić ? Jak to sprytnie by połączył , żeby mgłę i lądowanie na siłę przewidzieć ? Wystarczy na wszystko spojrzeć bez emocji i żadne komisje nie potrzebne .

A skąd  masz pewność  że  zamachu  nie było  ???

39 minut temu, Ulman napisał:

A ty jak zwykle jedyne co potrafisz to tylko coś takiego napisać bez jakiegokolwiek merytorycznego uzasadnienia. :D :D

90% to 9/10 a 10/9 to 111%. Reszty zdania zupełnie nie rozumiem

Poco mam uzasadniać  twoje głupoty.????

1 godzinę temu, Ulman napisał:

To Tupolew zdalnie sterowany był? Ale odjazd:/

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

tłumaczenie jest proste na 10 zawsze znajdzie się jeden głupek 

Ja bym powiedział że na 10 to jest jakiś 6-7 głupków 2-3 względnie myślacych i jeden mądry. Głupich zawsze jest i bedzie więcej jak mądrych i dlatego głupki ich nie rozumieją

Opublikowano

No chłopaki , teraz to już przedszkolem jedzie . Każdy jest mądry , tylko każdy na swój sposób ;) .

Opublikowano

ja to widzę inaczej w szkole w klasie znajdzie się na 20 osób 2 czarne owce  w  na całą szkołę z 20 na cała Polskę ok 2 miliony   to ci co promują głupotę lewacką  bo im gupota po drodze zeby mniejszość rządziła większością

5 minut temu, Ulman napisał:

Ja bym powiedział że na 10 to jest jakiś 6-7 głupków 2-3 względnie myślacych i jeden mądry. Głupich zawsze jest i bedzie więcej jak mądrych i dlatego głupki ich nie rozumieją

2-3 to są najgłupsi uważających się za modrych ulman tak cie w szkole zaliczali?to gratuluje 

Opublikowano (edytowane)

Gdyby było tylko dwa procenty głupków rządzenie było by niemożliwe dzisiejszymi metodami.

Sam się nieraz złapię na własnej głupocie i to zwykle gdy już jest za późno. We wszystkim się nie da być ekspertem.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Rozkład Gaussa - do tego wszystko da się podpasować nawet ilość głupich na 100 i dzięki temu przewiduje się wyniki. W samolocie natomiast wystarczy, że zerwiesz blachę z płaszczyzny natarcia i skrzydło traci stabilność więc o czym ta dyskusja? Niby poco obsługa przeprowadza oględziny maszyn przed startem a procedury i checklist y rozpisane są na każdą śrubkę płatowca. W akcji wydobywania i ratunkowej elwmenty są cięte i to nic nadzwyczajnego. Przy składaniu wszystko to widać.
Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

ja to widzę inaczej w szkole w klasie znajdzie się na 20 osób 2 czarne owce  w  na całą szkołę z 20 na cała Polskę ok 2 miliony   to ci co promują głupotę lewacką  bo im gupota po drodze zeby mniejszość rządziła większością

2-3 to są najgłupsi uważających się za modrych ulman tak cie w szkole zaliczali?to gratuluje 

To jest wszystko stwierdzone od dawna. Światem rządzi od zawsze niewielka grupa ludzi bo są mądrzy. Nawet czasami w demokracji się taki trafi bo wmówił ludowi że warto na niego głosować. Jakby tak było jak piszesz to na jednego debila przypadało by 9 magistrów a jest kompletnie inaczej. Od zawsze najwiecej było słabo wykształconych ,nieco mniej srednio wykształconych, jeszcze mniej magistrów , niewielu doktorów i jakiś promil profesorów. Taki rozkład dotyczt też ludzi madrych i niestety głupków jest większość. 

Od zamierzchłych czasów mądra mniejszość rządziła głupią większością i świat się  dobrze rozwijął. Nic tego nie zmieni ale napewno  jakieś ciekawe wytłumaczenie podasz.

Nawet we wspomnianej przez ciebie szkole tylko nieliczni byli prymusami a średniaków i gamoni było najwiecej:D

Resztą wypowiedzi  zaświadczasz o "mądrej" wiekszości. 

Opublikowano

A cóż wam ten samolot zrobił, ze się tak mądrzycie?  Widocznie w Smoleńsku nie zginęła elita , najmądrzejsi z mądrych , lecz właśnie odwrotnie. Kłam , zadaje tym co twierdzą , że zydzi tacy mądrzy i zapobiegliwi , bo tam też tacy byli.  Zginęli jak wszyscy, tylko z tego powodu , że wsiedli do jednego , tego samego wehikułu powietrznego. Wina nigdy nie leży wyłącznie po jednej stronie . Przy takim postępowaniu i  w obecnej sytuacji kraju,  mniej niż 10 Tupolewów wystarczyłoby , aby uzdrowić sytuację w Polsce i wyeliminować szkodników.  Jak się okazuje w gospodarce  Stosunki Polski z izraelem polegają raczej wyłącznie na kupowaniu  przez Polskę ich produktów. Podobnie z USA . Tam przewaga importu nad eksportem Polski stanowi ok. 25% , a całość nie jest oszałamiająca. Wynika z tego że gospodarczo to izrael i USA będzie tracił na ochłodzeniu stosunków z Polską.  Dalsze włażenie w d..ę wrogo nastawionym do Polaków zydom nie ma sensu. Tak samo jak kupowanie wiekowych już technologii wojskowych i ciągłe szukanie tematów zastępczych w polityce. Madzia z Sosnowca, czy Ewa Tylman,  aborcja, katastrofa, komisje śledcze  to tylko przykrywki do kombinacji mających miejsce w naszym zniewolonym kraju.

comment_qsa0OYPoBun2cwSuUOZbQzg8Wp2FF2gz,w400.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

eee,on pisze o sobie-choc niepotrzebnie czuje sie wyjatkowy, takich jak on jest wiecej, stala lista jest przewaznie kolo serduszka , w linku ktory podal romus-jest wyraznie zaznaczone ze w kokpicie byl blasik-jako dsp sa zaznaczone jego wypowiedzi,.

chyba zauwazyliscie ze nawet prezes sie zorientowal za robia go w konia-od czasow uczieczki berczynskiego sam mowi ze prawdy nigdy nie poznamy, zreszta jesli wywalil antka to o czym to swiadczy.

Nie masz moralnych podstaw żeby budować negatywny wizerunek osób które nie idą w parze z ideologią przez Ciebie wyznawaną.W wyborach poparłeś Różę Tun und Hohensztain.To jest wystarczająco wymowne.

• Like 5
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v