Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli czujemy się zdrowym organem chorego śmiertelnie organizmu to raczej lepszym wyjściem przygotować się na transplantację niż dobijanie przedwczesne własny (na razie) organizm. O. Anglicy już zaczęli.

Opublikowano
17 minut temu, marekfarmer napisał:

Twierdzisz  że  rozczochrany  Belg  miał  racje.???

Czarnecki miał 100000% Racji

A zmienianie zasad  przed głosowaniem w  instytucje która  żekomo  stoi na straży  przestrzegania  prawda   jest  poprostu śmieszne   niech sobie  Komisje wenecką  sami na siebie  sprowadzą  :D .

Bo jak widać  gdyby nie zmienili zasad   głosowania  to by nic  nie zrobili

Dlatego  JKM  ma rację  że ,,Unie  trzeba  zniszczyć  ,,

Po co sobie dopowiadasz? Z braku argumentów? Gdzie ja pisałem że miał rację? Oj mały manipulator z ciebie ale się nie dziwię zbytnio bo cały PIS się na tym opiera.

Ani jeden ani drugi nie miał racji ale ty tego nie przyznasz bo PIS uber allesxD. Tak się dziwisz że nagieli reguły by zrobić co chcą? Biorą przykład z PISO.o

To co napisałeś to 100% pasuje do PIS "A zmienianie zasad  przed głosowaniem w  instytucje która  żekomo  stoi na straży  przestrzegania  prawda   jest  poprostu śmieszne   niech sobie  Komisje wenecką  sami na siebie  sprowadzą  :D .

Bo jak widać  gdyby nie zmienili zasad   głosowania  to by nic  nie zrobili"

Unie trzeba rozmontować ale jak ma zostać takie socjalistyczno biurokratyczne draństwo rządzić jak teraz i poprzednio to niech zostanie jak jest.

Przed chwilą, marekfarmer napisał:

Morze ale  nie musi

Zaraziłeś się od Romana?

Opublikowano

Małe mamy szanse na stworzenie samodzielnego organizmu (pączkowanie) bo takie młode są najsmaczniejsze i bezbronne. I TU MAMY PROBLEM. 

Uczuleń na wiele innych organizmów mamy wiele zwłaszcza na jeden.

Gość marekfarmer
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

Jeśli czujemy się zdrowym organem chorego śmiertelnie organizmu to raczej lepszym wyjściem przygotować się na transplantację niż dobijanie przedwczesne własny (na razie) organizm. O. Anglicy już zaczęli.

Unie  opanował Rak  złosliwy   niema na to lekarstwa

JKM  mówi  tam co  myśli  i  UE  wedle  wolności  słowa  go  karze   za te słowa które  się  im nie podobają.

3 minuty temu, Ulman napisał:

Po co sobie dopowiadasz? Z braku argumentów? Gdzie ja pisałem że miał rację? Oj mały manipulator z ciebie ale się nie dziwię zbytnio bo cały PIS się na tym opiera.

Ani jeden ani drugi nie miał racji ale ty tego nie przyznasz bo PIS uber allesxD. Tak się dziwisz że nagieli reguły by zrobić co chcą? Biorą przykład z PISO.o

To co napisałeś to 100% pasuje do PIS "A zmienianie zasad  przed głosowaniem w  instytucje która  żekomo  stoi na straży  przestrzegania  prawda   jest  poprostu śmieszne   niech sobie  Komisje wenecką  sami na siebie  sprowadzą  :D .

Bo jak widać  gdyby nie zmienili zasad   głosowania  to by nic  nie zrobili"

Unie trzeba rozmontować ale jak ma zostać takie socjalistyczno biurokratyczne draństwo rządzić jak teraz i poprzednio to niech zostanie jak jest.

Zaraziłeś się od Romana?

Widzisz na końcu  zdania  ??????????????

Nie od  PiS  bo  jak widać  UE  zmienia sobie  zasady  i  jest  OK 

Więc  jak niby  PiS  łamie  Demokrację jak  w UE  jak widać  jest  to  dopuszczalne 

Opublikowano

Jako Polak poczułem się ważny, bo UE z powodu Polski i polaków zmienia swoje zasady. Tym samym przyznaje , że jej wcześniejsze zasady były złe. Podłe kreatury są w każdej społeczności. W unijnej też. O t , taki  ..uj verhofstadt, albo ten ich wesołek juncker i deutsche oberleutnant ss . Nie zabrakło też w tym zoo kreatur z Polski. A jakże, są donosiciele, szmalcownicy i sprzedawczyki.  

Musimy-przyjąć-imigrantów-brukselska-zdrada-za-judaszowe-euro.jpg

• Like 1
Opublikowano

Zmienili zasady czy nie wyjechanie ze szmalcownictwem świadczy o pewnych niedostatkach intelektualnych, albo zamierzonym chamstwie obliczonym na poklask pewnych środowisk. Gościu piastuje pewne stanowisko i powinien wiedzieć że czasami lepiej powiedzieć jedno zdanie mniej, niż tłumaczyć się z jednego za dużo. 
Akurat w wydaniu Polaka używanie tego zwrotu posiada spory potencjał rażenia. Choć używane ot tak sobie i na co dzień spowoduje rozmycie odpowiedzialności prawdziwych szmalcowników. Za  jakiś czas może okazać się, że to według społeczności międzynarodowej, to były takie małe kłamczuszki. 

Opublikowano

Nie cierpię Czarneckiego , chociażby za latanie od partii do partii , aby tylko przy korycie , ale tu go popieram . To usunięcie to jakieś kuriozum . Słyszałem bardziej paskudne wypowiedzi .

Opublikowano

Przeczysz sobie , ale to chyba dobrze.  Kiedy zyd stolzman przeprasza zydów za Jedwabne  i robi to w imieniu Polaków to jest to rzeczywiste rozmycie tematu. Nie jest to jedyny przypadek. Obecny rząd również nadmiernie liczy się ze zdaniem izraela.  Sejm RP w imieniu Polaków ustalił wypłatę odszkodowań dla zydów  poszkodowanych w holocośtam i tym samym wziął na siebie winy Niemców. Nie wiem kto osobowo był odpowiedzialny za w/w ustawę ale w 100 % jestem pewien ,że był to jakiś zyd , który nie działał w imieniu i dla dobra Polaków.  Oczywiście ustawa została przyjęta za rządów PO , ale sposób głosowania nad nią pokazuje wyjątkową jednomyślność tej obcej zgrai. Ostatnio nawet premier niepolski  , ten który dał się wydymać sekretarce, cimoszko , zabiera głos na temat mordów na zydach, a przecież po ojcu powinien mieć większą wiedzę o mordach zydowskich na Polakach. Ale o tym cisza. I sejm, i rząd i prezydent , jakby nic się nie stało.  Jeśli mamy robić rozliczenia to je zróbmy. Kolaboracje zydów z Rosjanami powinniśmy karać śmiercią jak za zdradę. Morderstwa dokonane przez Polaków na zydach i zydów na Polakach również powinniśmy karać śmiercią , jak za pospolite przestępstwa kryminalne. Ale nie . Wprowadzenie zakazu wykonywania kary śmierci nawet za najgorsze przestępstwa pokazało że mordercy  poczuli się bezpiecznie.   Oni sami i ich potomkowie trafili niezagrożeni do władz w Polsce i dalej swobodnie kolaborują. A to z UE, a to z Rosją, a to z izraelem.

10603318_744331708936137_7442292955823357682_n.jpg

Opublikowano
20 minut temu, ereksio napisał:

Jako Polak poczułem się ważny, bo UE z powodu Polski i polaków zmienia swoje zasady. Tym samym przyznaje , że jej wcześniejsze zasady były złe. Podłe kreatury są w każdej społeczności. W unijnej też. O t , taki  ..uj verhofstadt, albo ten ich wesołek juncker i deutsche oberleutnant ss . Nie zabrakło też w tym zoo kreatur z Polski. A jakże, są donosiciele, szmalcownicy i sprzedawczyki.  

Musimy-przyjąć-imigrantów-brukselska-zdrada-za-judaszowe-euro.jpg

Ktokolwiek z was jest człowiekiem honoru,i czci pamięć wielu żyć poświęconych na wielu frontach,aby Polska była wolną,niech zapamięta, że dzięki sumiennej narracji tych ludzi w PE,Polacy w dzień 11 listopada czczący pamięć przodków zostali nazwani faszystami.Nigdy więcej u władzy ludzi przez których kraj jest tak opluwany

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, marekfarmer napisał:

Widzisz na końcu  zdania  ??????????????

Nie od  PiS  bo  jak widać  UE  zmienia sobie  zasady  i  jest  OK 

Więc  jak niby  PiS  łamie  Demokrację jak  w UE  jak widać  jest  to  dopuszczalne 

Gdzie w tym co napisałem masz przesłanki do domniemania że tak twierdzę? 

PIS i UE tak samo zmienia zasady by osiągnąć co chcą. Na poziomie Polski twierdzisz że PIS robi Ok a UE się  czepia. Oni twierdzą to samo tylko na swoja modłę. PIS twierdzi że oni łamią demokrację a oni że robi to PIS. Jedni i drudzy to jeden syf  i tylko plują na siebie by pokazać odmienność.

48 minut temu, ereksio napisał:

To czemu ten głupi PIS nie chce wyjść z tego bagna. Gdzie by nie spojrzeć to wszystko w tej UE źle a oni nadal w nas w niej utrzymują?

Gość marekfarmer
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Zmienili zasady czy nie wyjechanie ze szmalcownictwem świadczy o pewnych niedostatkach intelektualnych, albo zamierzonym chamstwie obliczonym na poklask pewnych środowisk. Gościu piastuje pewne stanowisko i powinien wiedzieć że czasami lepiej powiedzieć jedno zdanie mniej, niż tłumaczyć się z jednego za dużo. 
Akurat w wydaniu Polaka używanie tego zwrotu posiada spory potencjał rażenia. Choć używane ot tak sobie i na co dzień spowoduje rozmycie odpowiedzialności prawdziwych szmalcowników. Za  jakiś czas może okazać się, że to według społeczności międzynarodowej, to były takie małe kłamczuszki. 

Ma to  ogromną  różnicę  czy zmienili zasady czy nie.

Bo w Polsce się  czepiają  jak PiS zmienił Zasady  wyboru  Sędziów do KRS  to było  źle  łamana konstutucja  prawo Unijne  itd.

A jak chcą  odwołać  Polaka  ze stanowisko za  ,,obrażenie,,   ,,Polki,,   mogą  zmieniać  zasady  bo  inaczej by  go nie odwołali

A z Kolei  jak  Rozczochrany  Belg  obraża  70 tyś  Polaków   nic  nie reagują 

Więc  co to za UE    jak ona ma dbać  o  praworządność  jak sama  łamie  własne zasady

zetorki12

Daj  spokój  UE  nie da się zreformować  bo kto ma to zrobić  rozczochrany  belg  z pijanym Juncerem  i ,,Profesorem,, tuskiem

Opublikowano

"Kropla drąży skałę."  Tak że zawsze warto próbować .

Gość marekfarmer
Opublikowano

W tym przypadku  to powiedzenie  się nie sprawdzi.

Opublikowano
3 minuty temu, marekfarmer napisał:

Ma to  ogromną  różnicę  czy zmienili zasady czy nie.

Bo w Polsce się  czepiają  jak PiS zmienił Zasady  wyboru  Sędziów do KRS  to było  źle  łamana konstutucja  prawo Unijne  itd.

A jak chcą  odwołać  Polaka  ze stanowisko za  ,,obrażenie,,   ,,Polki,,   mogą  zmieniać  zasady  bo  inaczej by  go nie odwołali

A z Kolei  jak  Rozczochrany  Belg  obraża  70 tyś  Polaków   nic  nie reagują 

Więc  co to za UE    jak ona ma dbać  o  praworządność  jak sama  łamie  własne zasady

zetorki12

Daj  spokój  UE  nie da się zreformować  bo kto ma to zrobić  rozczochrany  belg  z pijanym Juncerem  i ,,Profesorem,, tuskiem

Polski się czepiają bo zmieniła zasady by zrobić co chce Oni zmienili zasady by zrobić co chcą. Gdzie tu jakakolwiek różnica?

Kaczyński mówi że  zdradzieckie zabiły  mu brata i nie ma kary a Verhofstad że był marsz nacjonalistów i tez nie ma kary. Na wysokich stołkach kary się ich nie imają. To jest jedno i to samo dziadostwo i nie ma żadnych różnic

Gość marekfarmer
Opublikowano

Ty jesteś  taki ,,głupi,, czy tylko  takiego udajesz  ????

UE  twierdzi  że w Polsce  łamane jest prawo   a  sama robi to samo  więc  jak to sie ma

Jak się kary  nie imają  jak  Czarneckiego  odwołali co ty za brednie  opowiadasz

Opublikowano

Oni się wzajemnie obwiniają o identyczne czyny.  Czarnecki nie był wystarczająco wysoko więc go odwołali. Nie ma między działaniami PIS i UE żadnej różnicy i wiem że tego nie przyznasz ale ciekawi mnie jak uargumentujesz że identyczne działania jednych są OK a drugich strasznie złe.

Gość marekfarmer
Opublikowano

2 minuty temu, Ulman napisał:

Oni się wzajemnie obwiniają o identyczne czyny.  Czarnecki nie był wystarczająco wysoko więc go odwołali. Nie ma między działaniami PIS i UE żadnej różnicy i wiem że tego nie przyznasz ale ciekawi mnie jak uargumentujesz że identyczne działania jednych są OK a drugich strasznie złe.

Różnica  jest  taka  że  W Polsce  prawo  zmienia Partia  rządząca  wyłoniona w  wolnych wyborach.

A w UE  kilka osób na kilka  godzin przed  głosowaniem  bo nie zmieniał tego parlament.

Do tego  UE  karze  europosła który  w wywiadzie mówi  coś o  innym 

A jak Europoseł w PE  obraża  70 tyś  Polaków  wszystko jest OK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v