Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, Roman176 napisał:

głupi to jesteś ty sama definicja dyslektyka ci to zapewnia ze coś mi wmawiasz...

Co mi zapewnia definicja? Wyzywasz ludzi od głupków a sam nie jesteś w stanie skonstruować poprawnego zdania, z czym nie ma problemu nawet dziecko w podstawówce.

Opublikowano
Dnia 12.01.2018 o 17:27, marko-kolo napisał:

Roman a sa tabletki na bezmuzgowie ?:D

:22_stuck_out_tongue_winking_eye: Tobie tak by nie pomogły Twój stan jest krytycny jak opoycji

Dnia 12.01.2018 o 17:31, DTaras napisał:

Roman - antykoncepcja obowiązuje parę a nie tylko kobietę. Jak spotka Cię ciąża to przez kobietę? Celowo tak napisałem bo ciąża to wynik postępowania dwojga osób..

Że też Twoi rodzice tego nie przestrzegali :P

Opublikowano

Co dziwnego on napisal ? Ma racje, sama sobie kobieta dziecka nie spłodzi...

Dnia 12.01.2018 o 16:59, Ulman napisał:

Więc co do Antka nie masz zdania czy się wstydzisz?

Przecież on Ci i tak nie odpowie na to :o zauwazylem ze on gada ciągle o argumentach itp, a jak zadasz mu niewygodne pytanie to ci nie odpowie...

Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

emerytura co socjal? na rodzinę mamy tylko 1.4  to kolor niebieski mamy najmniejszy w eu jak ty tak czytasz to gratuluje a czerwony kolor stawiaczy ze mamy coraz starsze społeczeństwo i  500+ zęby ktoś na twoje dupsko mógł pracować tym starsze społeczeństwo tym większe koszty brawo ty wolnorynkowiec mamy najmniejszy socjal dla rodzin bo od Irlandii to nasz razy 2 

Oczywiście że emerytura to socjal w naszym wydaniu. Płacisz niepracującym z budzetu państwa bo twoje pieniądze przepierniczyć. Jakbyś miał wypłacane swoje pieniądze to byłbyś na swoim utrzymaniu a jak inni pracują na ciebie to jest socjal. Popatrz że w skłądzie tego naszego socjalu są też inne rzeczy oprócz oemerytur i dzieci.  Socjal dla rodzin popierasz a socjalista  ponoć nie jesteś? Może masz rozdwojenie osobowości?

4 minuty temu, Roman176 napisał:

mów mi jeszcze twoja modrość przebiła wszytko podkreślam ci ze umowy do Niemiec jeszcze są z 2015 a wiec po niższych cenach a dla takiego człowieka jak ty to łykasz wszytko 

nie wiem czy ty udajesz czy udajesz głupiego chyba ze jesteś tak inteligentny ze jak pszenica na rynku po 600zł a ty sprzedajesz po tyś szacunek łykasz wszystko jak głupek  

Kontrakty sa wieloletnie ale cena  zmienna kwartalnie na giełdową.  Zawsze tak jest mimo że nie masz o tym pojęcia. ale że o mało czym masz pojęcie to już przywyknąłem.  100% wydobycia jest  pod tą umowę i nic nie sprzedają po rynkowych , bieżących cenach?

Nawet JSW pisze o dobrych cenach i koniunkturze która generuje dobre wyniki finansowe. No ale to już zasluga PIS.xD

https://www.jsw.pl/media/wydarzenia/artykul/?tx_news_pi1[news]=1694&tx_news_pi1[controller]=News&tx_news_pi1[action]=detail&cHash=2fd4a91b50bd82a9d669bbcc0d4b777d

1 minutę temu, Roman176 napisał:

tabletki to jakiś problem ?? choć do ginekologa to ci powie ... kalendarzyk ?? a wierzysz w cuda

Tabletki do grzech i hańba.  Jak PIS bedzie względnie mądry to z tego co jest w temacie aborcji nie zrezygnuje. Problem jest nierozwiązywalny bo nikt nie potrafi jasno określić co nazwać życiem i kiedy ono się rozpoczyna.

Elektryk , pozwól że  będąc w temacie zapodam w pewien fakt historyczny. Dawno temu podczas naboru rekrutów do cesarskiej armii przeprowadzano podział na inteligentnych pracowitych, inteligentnych ale leniwych głupich leniwych ioraz głupich pracowitych. O ile dwie pierwsze kategorie stanowiły wysoki i średni szczebel w hierarchii , głupi i leniwi stanowili mięso armatnie o tyle  najgorsi byli głupi i pracowici. Była to grupa olbrzymiego ryzyka, potrafili roz...ić  wszystko czego dotkneli. Głupie to było ale rwało się do roboty którą zawsze spieprzyło.  Stanowili dywersantów którzy byli częścią struktury którą nieśwaidomie niszczyli.  Coś jak nasi związkowcy:D 

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Więc co do Antka nie masz zdania czy się wstydzisz?

Pisałem  kilka  stron wstecz  ale ty w swoim amoku  tego  nie dostrzegłeś  najwyraźniej

Czym  prędzej  do  Choroszczy  może  jeszcze  coś  poradzą    na twoją  dolegliwość.

Kozulek2 podobno był  ale  nic  już  nie da  się  zrobić  stwierdzili  i  zmienił  tożsamość  po wyjściu :D 

Opublikowano
5 minut temu, jacek1296 napisał:

Wg rozporządzenia antka o podkomisji smoleńskiej, jej szefem może zostać członek tejże komisji. Taka ciekawostka.

Tym bardziej bo Antonii nigdy nie był członkiem podkomisji. Razem z nim do tego szlachetnego ciała ewakuował się niejaki Bączek, ostatnio szef SKW. 
Teraz czekam tylko na czystkę w PGZ bo teraz już podlega bezpośrednio pod Morawieckiego. Idzie nowe!

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, jacek1296 napisał:

Wg rozporządzenia antka o podkomisji smoleńskiej, jej szefem może zostać członek tejże komisji. Taka ciekawostka.

Czyli wybierają się spośród swoich. Zupełnie jak sedziowie:):DxD

15 minut temu, marekfarmer napisał:

Pisałem  kilka  stron wstecz  ale ty w swoim amoku  tego  nie dostrzegłeś  najwyraźniej

Czym  prędzej  do  Choroszczy  może  jeszcze  coś  poradzą    na twoją  dolegliwość.

Kozulek2 podobno był  ale  nic  już  nie da  się  zrobić  stwierdzili  i  zmienił  tożsamość  po wyjściu :D 

Coś ty tam napisał? Jedno zdanie a na każdy temat elaborat na wiele postów. Pogódź się chłopie ze swoim zacietrzewieniem i niemożnością prztznanio że zroboli źle lub dobrze i dlaczego. Nioe napiszesz że PIS zrobił źle więc wyjdzie żeś był głupi tak stojąc murem za Antkiem wiec znalazłeś się w martwym punkcie. Jakbys się nie obrócił d*pa będzie z tyłu. Zawsze jak nie umiesz odpowiedzieć to piszesz - "już ci napisałem pewnie jesteś ślepy jak nie widziałeś. Przeczytaj se jeszcze raz chyba że nie umiesz"  albo podobne pierdy.

No ale popisz jeszcze o Choroszczy, obsesji, amoku .Może ci ulży albo zmienisz temat by  uniknąć odpowiedzi na banalnie prosty temat

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano

cofnij sobie   kilka stron wstecz  to  zobaczysz.

Masz manie  prześladowczą  na punkcie  Macierewicza ???

Opublikowano
Dnia 9.01.2018 o 19:51, marekfarmer napisał:

Macierewicz  Zostanie  Ministrem do ,,Spraw  Zjawisk  Paranormalnych ,,

Dnia 10.01.2018 o 11:24, marekfarmer napisał:

Nie  ma  lepszej  Opcji na Polskiej scenie  Politycznej  od  PiS

Dnia 10.01.2018 o 19:06, marekfarmer napisał:

szymon09875

Po twoich komentarzach widać  że  masz  dużo  mleka  pod nosem jeszcze  :) 

Dnia 11.01.2018 o 08:09, marekfarmer napisał:

Wytrzyj to mleko  z pod nosa  to może  się domyślisz

Dnia 11.01.2018 o 17:59, marekfarmer napisał:

To jest   ,, średniowieczna,,

6 godzin temu, marekfarmer napisał:

I Bardzo  dobrze  Powinien być  Zakaz Aborcji 

5 Przykazanie mówi  jasno  ,, NIE ZABIJAJ,,

Warto  wspomnieć słowa  Jezusa

„Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili” (Mt 25,40).

Całość twojej zacnej twórczości po wyrzuceniu Antka nie licząc 2-3 wklejek bez komentarza.  Naprawdę wytłumaczyłeś dogłębnie i rozwinąłeś temat xD Może nie ty pisaleś albo zapomniałeś? Masz coś do powiedzenia w tym temacie czy tak jak do tej pory?

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
Dnia 11.01.2018 o 07:56, marekfarmer napisał:

Za konflikt  z Panem Prezydentem

Zareagowałeś  na to  w swoim jak zwykle  ,,inteligentnym,, stylu   niczym  ,,Profesor,, Tusk

Dnia 11.01.2018 o 08:04, Ulman napisał:

To trzeba było prezydenta wyrzucić!:D  To był w ogóle jakiś konflikt? Nic TVP nie mówiła na ten tematO.o  

A pozostałych też za to samo popędzili?

Choroszcz  już  się  zbliża  już  puka  do twoich drzwi

:D:D:D:D

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

A wracając do Kowalskiego, to negocjowanie ceny gazu metodą demonstrowania wielkości armii chyba nie jest najlepszym pomysłem. Szczególnie w przypadku prowadzenia takiego dialogu z Rosją. 

Rechot z Kaliningradu to słyszalny by był pewno na Gibraltarze.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, marekfarmer napisał:

Zareagowałeś  na to  w swoim jak zwykle  ,,inteligentnym,, stylu   niczym  ,,Profesor,, Tusk

Choroszcz  już  się  zbliża  już  puka  do twoich drzwi

:D:D:D:D

Plączesz się chłopcze i unikasz sedna ale twoja wytrwałość w robieniu z siebie głupka większego niż naprawedę jesteś jest godna podziwu . Niby ta prostaczo śmieszna wklejka jest tożsama z twoją opinią? Biedny ty!:D

Czemu odwołali Macierewicza Marku i czy to dobrze czy też źle? Stać cię na taki wysiłek intelektualny?

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Czym  prędzej  do  Choroszczy  jedź  bo  będzie  naprawdę za późno  dobrze  ci  radzę

Zaznaczyłem ci  ładnie  na Czerwono   a ty nadal  ślepy  jak  kura 

:D:D:D

Dnia 11.01.2018 o 07:56, marekfarmer napisał:

Za konflikt  z Panem Prezydentem

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

xD Dawno temu podczas naboru rekrutów do cesarskiej armii przeprowadzano podział na inteligentnych pracowitych, inteligentnych ale leniwych głupich leniwych ioraz głupich pracowitych. O ile dwie pierwsze kategorie stanowiły wysoki i średni szczebel w hierarchii , głupi i leniwi stanowili mięso armatnie o tyle  najgorsi byli głupi i pracowici. Była to grupa olbrzymiego ryzyka, potrafili roz...ić  wszystko czego dotkneli. Głupie to było ale rwało się do roboty którą zawsze spieprzyło.  Stanowili dywersantów którzy byli częścią struktury którą nieśwaidomie niszczyli.  Coś jak nasi związkowcy:D 

Ilość i jakość Twych postów Ulmanku - pozwala bez cienia wątpliwości zaliczyć Cię do grupy  głupich i pracowitych .

• Like 6
  • Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, marekfarmer napisał:

Czym  prędzej  do  Choroszczy  jedź  bo  będzie  naprawdę za późno  dobrze  cio  radzę

Zaznaczyłem ci  ładnie  na Czerwono   a ty nadal  ślepy  jak  kura 

:D:D:D

"Za konflikt  z Panem Prezydentem"   To całe twoje podsumowanie wyrzucenia Antka? Coś ty taki skryty? Ani żadnej oceny sytuacji , opinii, tylko jedno krótkie zdanie?  Zatkało z zaskoczenia kakao?xD

Onufry , posty pisze wg ciebie słabe ale stwierdzasz że je czytasz i znasz więc najwyraźniej nisko upadłeś.  Maśz coś równie ciekawego do przytoczenia jako anegdotę pasująca do tego tematu?

Opublikowano
55 minut temu, Ulman napisał:

Zawsze się cofa wstecz.

Czy na pewno ??? :P

Gość marekfarmer
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

"Za konflikt  z Panem Prezydentem"   To całe twoje podsumowanie wyrzucenia Antka? Coś ty taki skryty? Ani żadnej oceny sytuacji , opinii, tylko jedno krótkie zdanie?  Zatkało z zaskoczenia kakao?xD

Onufry , posty pisze wg ciebie słabe ale stwierdzasz że je czytasz i znasz więc najwyraźniej nisko upadłeś.  Maśz coś równie ciekawego do przytoczenia jako anegdotę pasująca do tego tematu?

Zadałeś  Proste  jak na swój ,, tuskowo Prpfesorski,, Styl   więc  prosto  odpowiedziałem

Dnia 11.01.2018 o 07:51, Ulman napisał:

I właśnie ja się pytam co ten najlepszy Antonii winien, że poszedł w odstawkę? Za co?????

Opublikowano

Marek, czyli jednak nie masz nic do powiedzenia....... Trzeba było tak od razu!:)

Zetorki,  jadąc do tyłu zawsze się cofamy a cofając jedziemy w tył. Na mój rozum tak jest zawsze ale logika sPISkowców jest tak odmienna że może się okazać że i to wytłumaczą

Mirro, gdzieś czytałem ze amerykanie skarżyli się że w MON same matoły  z wiedzą wojskową na bakier, z językiem tak samo a z jezykiem technicznym i specjalistycznym to już dramat. Chyba była tez mowa o spotkaniach na których byli zupełnie nieprzygotowani i nie wiedzieli o co im chodzi Wydaje mi się że o tym pisałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v