Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tyle tu się mówi o rzetelności, materiał  to materiał. Przedstawia to co przedstawia a nie to co chciałoby się zobaczyć.  No chyba że to jakaś alternatywna rzeczywistość. 
Z resztą obie strony popisują się w kwestii tworzonych materiałów bardzo podobnie. 

Opublikowano

Gospodarka w najlepszej kondycji od zmiany ustroju w 89 roku a ideologistom-lewicowo-liberalnym dalej pada na pałe.Nie obchodzi ich pozytywny stan naszej gospodarki,Oni chcą popedałować na lewo,wypromować gejostwo,sprzedać do reszty co Polskie,oraz wpakować imigrantów z Afryki.

"by żyło się lepiej"

• Like 4
Opublikowano

Gdzie tu widzisz klamstwo ...przecież widać wyraznie ze stala ze swieczka haha

tak na pisowska logike to mowi prawde ...prosze dowody ze szla ....haha 

Zreszta co to za afera ?  Zlamla prawo ? Czy jak ? Bo nie popiera slusznej opcji ? Bo mowila w prost ze prezydent łamie konstytucję ?

Opublikowano

Bogdan675--Właśnie,temat dla psychiatrii do opracowania, z którego należałoby wyodrębnić kolejną fazę stanu zdrowia psychicznego.Śmiem twierdzić że ten kto tego dokona będzie miał zaszczyt znaleźć się wśród nominowanych do nagrody Nobla

• Like 2
Opublikowano

Posłuchałem tego Gadowskiego i trochę mi się tu coś nie zgadza. W zasadzie poza Leopardami nie planowaliśmy zakupów grubszego uzbrojenia od Niemiec, czyli argument o uzależnieniu armii leży. Sami Niemcy prowadzą prace nad Leopardem kolejnej generacji a nasz przemysł buduje prototypy z kartonu, więc technologii nam nie ukradną.
Co do węzła łączności to chcę przypomnieć że kolejny jest bodaj w Norwegii gdzie nasi sojusznicy a USA ciągną dane jak nowy odkurzacz. Tam to się nawet z tym nie kryją. A Norwegowie mówią oficjalnie że pozwalają bo to w ich interesie, Kolejna sprawa to co oni właściwie ciągną z tych węzłów. Ano ciągną strumienie danych a nie konkretnego gościa. Dopiero potem jest to obrabiane. No i ta uwaga że więcej nie powie bo służby będą się mu przyglądać. Poza tym co to za wywiad którego działanie jest w stanie ogarnąć jeden facet przyglądając się temu z boku.

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Ulman napisał:

W tej konkrencji nikt ci  koszulki lidera nie odbierze

Pytania nie są dziwne tylko ty nie rozumiesz co tam napisali. Znasz 100% ludzi z Carrefoura? O.o

Ja słyszałem ze w Tesco to nawet 112% jest za zakazem handlu:S. Jak z 10% obsady wyrzucą na pysk bo nie będzie roboty w niedzielę to im rozum wróci

Niektóre kraje rozwinięte tak mają ale absolutnie nie wszystkie . Pytasz " a my co?" A my nie jesteśmy krajem rozwiniętym

Oprócz krajów faszystowskich nikt nie zakazuje całkowicie handlu a niektóre obostrzenia jak zakaz sprzedaży alkoholu albo jak angole są banalnie śmieszne.

Żaden z naszych sąsiadów od bałkanów po Łotwę nie ma zakazu handlu   http://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/545469,zakaz-handlu-w-niedziele-w-europie-w-ktorych-krajach-sklepy-sa-otwarte-przez-caly-tydzien.html

moja zona jest kierowniczką paru sklepach znowu świadczy o twojej patologi ty byś wysyłał ludzi do pracy brew ich woli bo ciebie pasuje, pewnie na wsi za twoje myślenie kamieniami rzucają 

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

Oprócz krajów faszystowskich nikt nie zakazuje całkowicie handlu a niektóre obostrzenia jak zakaz sprzedaży alkoholu albo jak angole są banalnie śmieszne.

doczytaj co jest w norwegi Szwecji lub spróbuj kupić alkohol zapomogi w starej uni 

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, agromatik napisał:

@alamo przestań już zaczytywać się  "Kapitałem" Marksa, bo tracisz kontakt z rzeczywistością.

czy ciebie zawsze prawda kuje w oczy  byłeś partyjny dużo dawali ?? teraz nie radzisz sobie w Wielkopolsce ??

• Like 2
Opublikowano
22 godziny temu, Ulman napisał:

Ja słyszałem ze w Tesco to nawet 112% jest za zakazem handlu:S. Jak z 10% obsady wyrzucą na pysk bo nie będzie roboty w niedzielę to im rozum wróci

hehe 10% to brakuje załogi bo tam nie chce nikt robić ulman obudź się 

• Like 1
Opublikowano

jak czytam romus twoje posty to jestem za zakazem sprzedazy alkoholu a nawet i spozywania, oszczedzaj watrobe bo mozesz nie dociagnac do barborki a kasa czekaB|.

powspominajmy stare czasy-pewnie niedlugo wroca, slaski bard 

Opublikowano

Ale jazda! To już chyba jawny atak stronników Macierewicza na Prezydenta.
"Mocne słowa o prezydencie. Napisał je Piotr Lisiewicz, zastępca redaktora naczelnego "Gazety Polskiej". Publicysta w swojej rubryce ogłosił koniec Andrzeja Dudy. – Urzędem prezydenta rządzi hybryda, będąca połączeniem jakichś chorych odjazdów Dudy oraz lobby komunistycznych trepów z BBN – napisał dziennikarz."
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/gazeta-polska-nie-ma-juz-dudy-jest-dudaczewski/5de2f0k

• Like 1
Opublikowano
17 godzin temu, jacus napisał:

jak czytam romus twoje posty to jestem za zakazem sprzedazy alkoholu a nawet i spozywania, oszczedzaj watrobe bo mozesz nie dociagnac do barborki a kasa czekaB|.

jacuś podobne mam ale ja po twoich wypowiedziach jestem za eutanazją i aborcją no ale z drugiej strony potrzeba takich ludzi z dziwnym poczuciem humoru B|

Opublikowano
20 godzin temu, Roman176 napisał:

czy ciebie zawsze prawda kuje w oczy  byłeś partyjny dużo dawali ?? teraz nie radzisz sobie w Wielkopolsce ??

No, nawet chciałem wstąpić do sztafet pomocniczych tylko te brunatne gacie mi nie pasowały.

Gdzie ty masz tą Wielkopolskę u mnie, geografie z bożej łaski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v