Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, zetorki12 napisał:

Zus odpowiedziałby do 65 r pracowicie, a po 65 krótko..

Sprzedaż destylatorów się zwiększy. Na  pewno do abstynencji to nie doprowadzi.

Ale to nic. Powiedz jak takie osoby mają żyć http://niezalezna.pl/207696-to-sie-dzieje-naprawde-psychologowie-prowadza-terapie-obywatelska-dla-ludzi-ktorzy-nie-radza-sobie-z-rzadami-pis

Gość marekfarmer
Opublikowano

Na  Madagaskar  ich  wysłać  albo na  Marsa

Opublikowano
7 godzin temu, marekfarmer napisał:

To  co  powie trzaskowski to  Prawda  Objawiona ????

No jak to  komu   75 lat twój JKM ulubiony skończył kilka dni  temu

Czytaj co napisałem - Trzaskowski mówi o kamienicach a TVPis mówi o nieruchomościach. Dla twej wiadomości - nieruchomość to nie zawsze kamienica

27 minut temu, marekfarmer napisał:

No w nocy  raczej  tak  głównymi klientami  są  tam alkoholicy.

Prostota jest szczytem wyrafinowania ale prostactwo jest  zawsze prostactwem

13 minut temu, marekfarmer napisał:

Władek Gomułka takie wizje miał i jakoś się nie dziwie że je podzielasz,

Opublikowano

Jak Rumuni chcą to niech sobie takim byle czym latają. My w obliczu wielkiego zagrożenia ze strony Rosji potrzebujemy czegoś innego. Winien to być śmigłowiec i szczególnych możliwościach najnowszej generacji i dopasowany do naszych tak tajnych potrzeb że nawet producentowi ich nie zdradzimy. .

Wiecie co robi ten smigłowiec?On odpowiada  żywotnym potrzebom naszej armii. Wiecie co my robimy tym smigłowcem? My otwieramy oczy niedowiarkom! Patrzcie - mówimy , to nasze przez nas wymyślone i to nie jest nasze ostatnie słowo:13_upside_down:

Opublikowano
11 godzin temu, marekfarmer napisał:

Chyba do zoo w Hoboken :)

12 godzin temu, marekfarmer napisał:

No w nocy  raczej  tak  głównymi klientami  są  tam alkoholicy.

Teraz może w nocy nie każe do sklepu, ale na miejscu studentów już bym protestował :)

Nie tylko alkoholicy-czasem ktoś nie doceni swoich możliwości, poczyni za małe zakupy i co wtedy?

Wczorajsza akcja-23latka nachlala się wódy i połączyła ja z jakimiś tabletkami-chciala skakać z dachu, groziła siekiera, nożem, łamała krzyż i takie tam. Jej koleżanki od chlania aż się trzęsły jak zaczynało je puszczac-moze ograniczmy sprzedaż w dzień? Przecież wszyscy pewnie tak piją, co marek?

A co do śmigłowców to wczoraj pisali o remontach starych ratunkowych. Coś tam było, że Rosjanie planowali je na dwa serwisy i na złom, nasze już miały 3 i jeszcze jeden się szykuje, który 400 godzin bodajże może ich żywotność przedluzyc.

Gość marekfarmer
Opublikowano
11 godzin temu, Ulman napisał:

Czytaj co napisałem - Trzaskowski mówi o kamienicach a TVPis mówi o nieruchomościach. Dla twej wiadomości - nieruchomość to nie zawsze kamienica

Prostota jest szczytem wyrafinowania ale prostactwo jest  zawsze prostactwem

Władek Gomułka takie wizje miał i jakoś się nie dziwie że je podzielasz,

A co to ma wspólnego  Komisja nie zajmuje się tylko  Kamienicami  a Nieruchomościami  oddanymi  niezgodnie z prawem.

1&srcw=470&srch=246&dstw=470&dsth=246

Z tego co ja wiem to  Piłsudski  chciał  kupić  Madagaskar.  Ja tam wizji  Gomułki  nie znam  ale ty widzę  jesteś  dobrze  obeznany w temacie  :D  :D 

daron64 -   a w skaż mi gdzie  napisałem że  popieram ten zakaz ????

Opublikowano

Marek

Z Twojej wypowiedzi to niby nie wynika? Jak sugerujesz, że ktoś musi być alkoholikiem jak korzysta z tych sklepów?

A jak juz tak chcesz się "bawić", to wskaż miejsce, gdzie napisałem że popierasz ten zakaz?

Opublikowano

Wysyłając Rysia i Grzenia na Madagaskar kopiujesz Gomułkowski pomysł izolacji żydów w 68. Jakoś mnie nie dziwią takie pomysły z twojej strony bo rozwiązania z komuny często chwalisz jak na prawicowca przystało.

PIS i Trzaskowski mówią o dwóch różnych sprawach ale na potrzeby polityczne trzeba mnipulować. Swoją drogą średni widz TVPis musi byś niezbyt spostrzegawczy jak w ciągu 20 sekund jeden mówi o kamienicach , drudzy o nieruchomościach ii mówiąc o 2 różnych rzeczach zarzucają kłamstwo.

Na jakiej podstawie ta komisja orzeka co jest zgodne lub niezgodne z prawem?

Regulacje unijne ci się nie podobają bo przepisy decydują co masz robić i ograniczają twoje wybory i decyzje. Czy propozycje zmian w handlu alkoholem ci nie przeszkadzają?

Opublikowano

No co to za pytanie ? Przecież wiadomo że jak PiS wprowadza zakaz , to tylko i wyłącznie dla Naszego dobra i co najwyżej możemy podziękować , a nie pytać w jakim celu .9_9

Gość marekfarmer
Opublikowano
37 minut temu, Ulman napisał:

Wysyłając Rysia i Grzenia na Madagaskar kopiujesz Gomułkowski pomysł izolacji żydów w 68. Jakoś mnie nie dziwią takie pomysły z twojej strony bo rozwiązania z komuny często chwalisz jak na prawicowca przystało.

PIS i Trzaskowski mówią o dwóch różnych sprawach ale na potrzeby polityczne trzeba mnipulować. Swoją drogą średni widz TVPis musi byś niezbyt spostrzegawczy jak w ciągu 20 sekund jeden mówi o kamienicach , drudzy o nieruchomościach ii mówiąc o 2 różnych rzeczach zarzucają kłamstwo.

Na jakiej podstawie ta komisja orzeka co jest zgodne lub niezgodne z prawem?

Regulacje unijne ci się nie podobają bo przepisy decydują co masz robić i ograniczają twoje wybory i decyzje. Czy propozycje zmian w handlu alkoholem ci nie przeszkadzają?

W Polsce nie było Komuny.

Jak jakieś  Rozwiązania  są  dobre  to trzeba  je  chwalić.

Ja nie widzę  tam żadnej Manipulacji  Prawda  jest  taka że za Rządów  HGW  najwięcej  oddano majątku  w Warszawie.

No jak to na jakiej podstawie  Prawa. 

A tobie  się  podobają  te  regulacje  i  przepisy  Unijne ???

Mi  tam akurat  jest  wszystko jedno  czy   sprzedają  całą  noc alkohol  czy  nie.

Dziwię  się  że  UE  jeszcze nie  zakazała  sprzedaży  Alkoholu  i Papierosów .

Opublikowano
54 minuty temu, zetorki12 napisał:

No co to za pytanie ? Przecież wiadomo że jak PiS wprowadza zakaz , to tylko i wyłącznie dla Naszego dobra i co najwyżej możemy podziękować , a nie pytać w jakim celu .9_9

Oglądam waśnie na TTv Kosakowski i KInga rUSIN  WIDAĆ JAKŁATWO LUDZMI MANIPULOWAĆ ZWASZCZA TAKIMI PSEUDO CELEBRYTAMI  Kobitka chce bronić Puszczy przed ministrem Szyszko  wspiera finansowo pseudo ekologów no ale kto bogatym zabroni:D

Gość marekfarmer
Opublikowano
7 minut temu, daron64 napisał:

Marek

To jak tam z tym miejscem, gdzie stwierdziłem, że popierasz?

Takie odniosłem wrażenie czytając twojego  posta

:D  :D  :D 

Opublikowano
17 minut temu, marekfarmer napisał:

W Polsce nie było Komuny.

Jak jakieś  Rozwiązania  są  dobre  to trzeba  je  chwalić.

Ja nie widzę  tam żadnej Manipulacji  Prawda  jest  taka że za Rządów  HGW  najwięcej  oddano majątku  w Warszawie.

No jak to na jakiej podstawie  Prawa. 

A tobie  się  podobają  te  regulacje  i  przepisy  Unijne ???

Mi  tam akurat  jest  wszystko jedno  czy   sprzedają  całą  noc alkohol  czy  nie.

Dziwię  się  że  UE  jeszcze nie  zakazała  sprzedaży  Alkoholu  i Papierosów .

Jak nie było komuny? Toż to sPISkowcy ciągle krzyczą że postkomuna. komuniści i złodzieje. Nie było komuny to jak ma być postkomuna:13_upside_down:

Może HGW oddała najwięcej majatku ale mniej kamienic jak pozostali. Jedno drugiego nie wyklucza

To komisja jest sądem? 

Socjaliści zawsze ograniczaja wybór i prawa - jak robią to ci z UE to płaczesz a jak ci z PIS to chwaliszO.o

6 minut temu, staszek131415 napisał:

Oglądam waśnie na TTv Kosakowski i KInga rUSIN  WIDAĆ JAKŁATWO LUDZMI MANIPULOWAĆ ZWASZCZA TAKIMI PSEUDO CELEBRYTAMI  Kobitka chce bronić Puszczy przed ministrem Szyszko  wspiera finansowo pseudo ekologów no ale kto bogatym zabroni:D

Jedni zmanipulowani płaca na ekologów a inni na Rydzyka 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

Jak nie było komuny? Toż to sPISkowcy ciągle krzyczą że postkomuna. komuniści i złodzieje. Nie było komuny to jak ma być postkomuna:13_upside_down:

Może HGW oddała najwięcej majatku ale mniej kamienic jak pozostali. Jedno drugiego nie wyklucza

To komisja jest sądem? 

Socjaliści zawsze ograniczaja wybór i prawa - jak robią to ci z UE to płaczesz a jak ci z PIS to chwaliszO.o

Jedni zmanipulowani płaca na ekologów a inni na Rydzyka 

A podobają  ci się te  przepisy i  regulacje  UE  czy nie. ????

Twoim zdaniem UE  jest  największym zagrożeniem dla  Europy ???

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Jak się patrze na opozycję totalną to mi ich szkoda . Występując w telewizji muszą bronić czegoś co nawet się z tym nie zgadzają . Ich wypowiedzi to eee uuuuuuuuuu eeei tak w kółko . Zwłaszcza broniąc KRS którzy nie przyjęli asesorów . Zaświadczenia lekarskie to nic . Najbliżej mnie ubawiło , że argument był taki jak wykroczenia i jedna kolizja i powinni być nieskazitelni .:D Gdy już będą sędziami już nie muszą być nieskazitelni :D 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v