Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A teraz iny przebieg tego zdarzenia. Policjanci pogonili za motocyklistą, ten uległ wypadkowi , przyjmijmy że trup na miejscu. Podjeżdżają weselnicy i mówią, mogliście nas zapytać kto to jest, a nie gonić go od razu, przecież byśmy wam powiedzieli. Oczywiście gdzieś po drodze padają słowa typu mordercy, oprawcy itp. 

Podjęli taką decyzję i koniec. 

Opublikowano

bo od pol roku nie ma komendata wojewodzkiego w krakowie-ale w poniedzialek bedzie nowy, ten zrobi porzadek-pochodzi z podkarpacia,studiowal
na umcs wiec na pewno jest prawy i sprawiedliwy........

Opublikowano

A teraz iny przebieg tego zdarzenia. Policjanci pogonili za motocyklistą, ten uległ wypadkowi , przyjmijmy że trup na miejscu. Podjeżdżają weselnicy i mówią, mogliście nas zapytać kto to jest, a nie gonić go od razu, przecież byśmy wam powiedzieli. Oczywiście gdzieś po drodze padają słowa typu mordercy, oprawcy itp. 

Podjęli taką decyzję i koniec. 

Wersja najbardziej prawdopodobna i poprawna. Motocyklista pojeździł sobie na jednym kole , weselnicy pojechali bez kontroli na imprezę a policjanci pomachali im na szczęście. W wersji bardziej ambitnej zapamietali marke motoru i nr rej. by później sprawdzić

Opublikowano

Wodzem , mentorem, prorokiem przywódcą, chodzącą mądrością, ojcem narodu. Mają takiego w Korei.

Obawiam się że jak zwykle przy braku argumentów przechodzisz w tryb dokonany. W którym poście mi rzekomo  napisałeś

Nie bardzo wiem o czym piszesz i co niby Tusk ma do tego? W twojej logice niechęć do socjalistów z PIS musi oznaczać sympatię dla socjalistów z PO? 

Skoro facet z kotem może rządzić krajem, wariat może być szefem MON to czemu pedek nie może być praezydentem? W tym kraju wszysko jest mozliwe.

To jest cała masa powodów które potwierdzają że socjalizm jest źródłem patologii. Państwo zabiera pieniądze obywatelom bo ma ich za głupszych niż są . Oczywiście najwięcej zabiera najzaradniejszym bo oni sobie radzą najlepiej więc płaca najwyższe podatki. Potem urzędowe miernoty rozdysponowują te pieniądze na różne cele o których nie maja pojęcia ale że rozdaja nie swoje to mają to gdzieś. Kolejne gamonie wydaja je jak nie swoje więc łatwo przyszło - łatwo poszło

Jakby pieniędzy nie zabierano tylko każdy dysponował by tym co zarobi i wydawał je wedle uznania i ponosił za to odpowiedzialność to byłoby normalnie

a gdzie napisane jest ze tusk dał swoim jako socjalista ?? 

Państwo zabiera pieniądze obywatelom bo ma ich za głupszych niż są . Oczywiście najwięcej zabiera najzaradniejszym bo oni sobie radzą najlepiej więc płaca najwyższe podatki.

a zbieranie i bankrutowanie spółek i sprzedaż konkretnie jednemu państwowi to socjalizm ??   co ja wiem to zbierał a dawał kolesiostwu 

ciebie pis dało tusk zebrał 2 tyś zasiłku pogrzebowego 

pytanie za 100 punktów a który minister czegoś nie rozpieprzył  ?? 

Opublikowano

I A1 mówiłem jakiś czas jeden ale POwcy nic nie widzą i nie słyszą. A zapytam was gdzie są Nasze pieniądze pieniądze Offe ? Dobrze wiemy jak PO je zajebało bo bankturowali i co znowu nas okradli?! A gszie jest Hanka taka impreza a matka wszystkich afer nie obecna ?! Macie rację Totalna porażka. Mój dziadek jest już prawo ślepy a widzi więcej niż wy zdrowi obywatele RP jak PO nas rozsprzedawalo okradało gnoiło i porownywało do srubek !

Opublikowano

Wersja najbardziej prawdopodobna i poprawna. Motocyklista pojeździł sobie na jednym kole , weselnicy pojechali bez kontroli na imprezę a policjanci pomachali im na szczęście. W wersji bardziej ambitnej zapamietali marke motoru i nr rej. by później sprawdzić

No tak, mieli nr rejestracyjny i pytali weselników kto to. Chyba logiczne , że gdyby go mieli nikogo by nie zatrzymywali tylko sprawdzili. Nie wiem jak obecnie i w tamtym rejonie ale za moich czasów u mnie odpuszczali w takich wypadkach.
Opublikowano

A tam przypadkiem z początku filmu nie widać, że go trzymają? Czy to inny motocyklista? Bo oglądam na telefonie i słabo widać.
Jeśli to on, to w ogóle nie powinni zaczepiać kolumny, mają osobę i pojazd i wszystko w temacie. Jeśli to ktoś inny a tamten się nie zatrzymał do kontroli, to powinni ruszyć za nim w poscig-niezatrzymanie się do kontroli to teraz przestepstwo.
Jeśli go nie zatrzymywali, a zatrzymali kolumnę żeby się dowiedzieć kto to, to w ogóle bzdura, bo jak już nie zareagowali na niego to powinni odwrócić te głowy i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Co zrobił Komorowski? 

A wracając do Antoniego to ostatnio szef SKW zaapelował do Prezydenta żeby oddał aneks do raportu o likwidacji WSI, bo SKW podejrzewa że tam mogą być ważne informacje. Macierewicz coś bąknął że nie pamięta co tam pisał a w ogóle to go mało ten problem obchodzi.

No i teraz należałoby postawić pytanie. Jakie materiały źródłowe zostały użyte do napisania tego dokumentu i co z nimi się stało skoro nie można z nich obecnie , po wizycie u Macierewicza skorzystać? Rodzi się też kolejne. Skoro zlecił Antonii przetłumaczenie na rosyjski, to gdzie podziała się ta wersja dokumentu? No chyba że jako lewa kopia czeka sobie u Antoniego w szafie, jak granat w świątecznym ubraniu.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Wow! Głębokie to było :D  takie filozoficzne.

Czyli jednym słowem życie.

Panta rhei.

Opublikowano

Było wielkie oburzenie jak po ujawnieniu taśm "Wprost" władze  zarzucały nielegalne ich nagranie  i ujawnienie zamiast zająć się tym co na nich było.

Teraz Prawie Sprawiedliwi tropią dziennikarzy którzy ujawnili kondycje SKOKów zamiast sprawdzać kto wypompował kase z tychże. 

Zaiste różnica diametralna 

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/sledztwo-w-sprawie-dzialania-na-szkode-skok-pod-lupa-prokuratury-dziennikarze/2vyjltc

Opublikowano

Niewiem po co  te brednie  z Onetu  ciągle  wklejasz  widać  jak tobą  manipulują

Opublikowano

Poprzednicy byli słabi ale ten to mitoman megaloman i schizofrenik. W duzym uproszczeniu - debil.

Jak ten co się w Warszawie podpalił?

Opublikowano

O tym z Warszawy niewiele wiadomo i nie ma on wpływu na istotne sprawy. Co do Antka to wszyscy mają pewność co do jego stanu umysłu co zresztą nieustannie potwierdza.  Głupek na eksponowanym stanowisku wywołuje bałagan i spustoszenie wokół więc jest po wielokroć groźniejszy od piromana spod pałacu

Opublikowano

http://www.agrofoto.pl/produkcja-roslinna/nawozy/pe-przyjal-stanowisko-ws-ograniczenia-metali-ciezkich-w-nawozach,74508,1.html

Unia  dba o   Europejskich Rolników

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v