Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Ulman napisał:

Tadek straszył trochę PIS przed wyborami. A to ich za coś skrytykował a to chwalił konfederacje żeby Jarek sie zbyt pewne nie czuł, i był skłonny wiecej groszem sypnąć. Teraz musi jeść im z ręki bo są przy żłobie 

Z LGBT Korwin zrobił bzika i ich sprawdza. Plują , szczują, gawiedź straszą więc powinni z entuzjazmem taka inicjatywę przyjąć. Ku zaskoczeniu wcale sie do tego nie palą, ale.......zaraz, zaraz......Jakby nie było LGBT to czym by ciemny lud straszyli?

@Ulman teraz ja przez 4 miesiące bd straszył od rana do nocy 

Kubek-Unia-Europejska_15899_480.jpg

Opublikowano
39 minut temu, dysydent napisał:

bo ja wiem? Niemcami? :ph34r:xD
Na razie to nikt mnie nie musi niczym straszyć bo ceny rosną wszędzie w tym i podatki od nieruchomości a i za śmieci (akurat w Zamościu) straszą że podwoją stawki .... powoli zaczyna działać rykoszet nademisji pieniądza i nie w glowie im straszenie, przychodzi czas na tlumaczenie dlaczego drożej i ile to mniej niż mogło by być (bo pewnie aż dwa razy śmieci nie podrożeją w tym Zamościu dzięki skutecznym działaniom władzy)

długo mi posty zapisuje tak do pół minuty. Wam też czy co u mnie?

I właśnie musza mieć kim/czym straszyć by zająć czymś ciemny lud bo inaczej z braku wrażeń może zacząć zauważać jak go doją. 

Wróg to dobra rzecz, warto wroga mieć😀 Musi być syndrom oblężenia przez  pedalstwo, Niemcy Rosje, UE, lewaków, liberałów i imigrantów. To skutkuje skoncentrowaniem uwagi na tych tematach i kompletnym brakiem oglądu rzeczy naprawdę istotnych. Zapytaj wielbicieli PISu czy wzrosły podatki albo czy coś podrożało. . 

Roman, obstawiam że to twój charakter PISma.

Wiesz czemu PIS nie chce poprzeć JKM tylko chroni pedalstwo? Może po  wprowadzeniu takiej ustawy trzeba by przepędzić ścisłe kierownictwo PISu?

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Roman, obstawiam że to twój charakter PISma.

konfederacja 😛

9 minut temu, Ulman napisał:

Wiesz czemu PIS nie chce poprzeć JKM tylko chroni pedalstwo? Może po  wprowadzeniu takiej ustawy trzeba by przepędzić ścisłe kierownictwo PISu?

ty masz więcej czasu to powinieneś wiedzieć ?

a czemu krowin lepiej by socjal rozdawał ?

Opublikowano

korwin pedalstwo pozamykałby w psychiatrykach

to dopiero byłby ciemnogród 😂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał:

Racyl a może ty wiesz czemu PIS broni pedalstwa przed Konfederacją?

jakoś ci nie przeszkadzały manify szczególnie jak były przeciw pis 

PO/PSL wykorzystywała pieniądze dla ofiar przestępstw na wsparcie organizacji LGBT

Czytaj więcej na: https://prawicowyinternet.pl/wyszlo-na-jaw-koalicja-po-psl-wykorzystywala-pieniadze-dla-ofiar-przestepstw-na-wsparcie-organizacji-lgbt/

4 minuty temu, Ulman napisał:

Pisałeś że tak ci se uroiło ale źródła nie dałeś. 

oglądam Polsat o 18 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

Czy ty rozumiesz w mowie ojczystej ? Nie pytałem o manify przeciw PIS, nie o POPSL i nie o polsat o 18 tej. 

Pytam czemu PIS chroni pedalstwo i o źródło w którym Korwin chwali socjali i obiecuje jego utrzymanie

Zanim odpowiesz , potwierdź zrozumienie pytania.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Pytam czemu PIS chroni pedalstwo

gdzie daj link ??

1 godzinę temu, Ulman napisał:

o źródło w którym Korwin chwali socjali i obiecuje jego utrzymanie

nie chwali tylko ripostuje jak powinno być 

• Like 1
Opublikowano

To jest na tyle rewolucyjna zmiana w podejsciu JKM do socjalu że wszystkie portale tylko o tym by pisały. Niby tyle słuchasz JKM a sie pytasz czy chce zmniejszyć podatki? Niedobrze Roman. Albo masz już zwidy i słyszysz głosy albo nie dotarły do ciebie rzeczy najoczywistsze. Nie jest dobrze powiadam ci.

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

To jest na tyle rewolucyjna zmiana w podejsciu JKM do socjalu że wszystkie portale tylko o tym by pisały. Niby tyle słuchasz JKM a sie pytasz czy chce zmniejszyć podatki?

no masz racje czytałem w angorze o picie zerowym 

na stronie jego jest przykład ze każdemu nalezą zlikwidować pi a na angorze jego wypowiedz ze młodzież się naćpa i alkoholizuje 

Opublikowano (edytowane)

wysypałem narzynki w głowicy 5/4 cala przy gwintowaniu rur a już nie chce mi się jechać po nową choć sklep czynny do dwudziestej pierwszej to jakoś drogo i jutro poszukam u takich co bez neta sprzedają
i myślałem że sobie co poczytam na pociechę bo robota mi się gwałtownie przed czasem skończyła
a tu ... nuda. 

o to może być brudna sprawa którą oficjele zechcą zamieść pod dywan lub sfałszować
https://wiadomosci.wp.pl/strzelanina-w-gdansku-to-nie-byli-wlamywacze-tylko-studenci-na-fajce-6440102671403137a

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, dysydent napisał:

wysypałem narzynki w głowicy 5/4 cala przy gwintowaniu rur a już nie chce mi się jechać po nową choć sklep czynny do dwudziestej pierwszej to jakoś drogo i jutro poszukam u takich co bez neta sprzedają
i myślałem że sobie co poczytam na pociechę bo robota mi się gwałtownie przed czasem skończyła
a tu ... nuda. 

o to może być brudna sprawa którą oficjele zechcą zamieść pod dywan lub sfałszować
https://wiadomosci.wp.pl/strzelanina-w-gdansku-to-nie-byli-wlamywacze-tylko-studenci-na-fajce-6440102671403137a

Mi się ostatnio 1/2 cala rozleciała. Jak głowica cała to nazynki od innej można przełożyć. 

Edytowane przez Slodki66
Opublikowano (edytowane)

inne; skok gwintu i (co mniej istotne) promień łuku. O ile promień łuku np z jednocalowej jest pomijalnie inny to skok gwintu może być decydujący bo rury idą do studni i zadaniem gwintu jest wytrzymałość mechaniczna i to przy dużych silach rozciągających a ta spadnie (wytrzymałość) jeśli powstaną naprężenia wynikające z nieco innego skoku. Rozważałem oczywiście taką opcję ale kompletna głowica kosztuje ok 35zł tak że o czym mowa? szkoda czasu i zamętu wszak calówka potrzebniejsza częściej w zestawie i nawet jutro dokupię taką na zapas aby dwie było aby w razie czego. ... 
no i jak Cię noc złapie z robotą to byle powód wystarczy aby uspokoić sumienie - no chciałem ale trudności obiektywne :P 

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v