Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już dawno po żniwach . Łąkę pokosy rozbiłem , to i czas na trolowanie mam .

Opublikowano
6 minut temu, zetorki12 napisał:

Zaczekam jak wytrzeźwieje kolega . :P Pytania proste , a ten zupełnie o czym innym .

Jak nie umie odpowiedzieć ( a tak zazwyczaj jest ) to pisze o czymkolwiek a sens ma trzeciorzędne znaczenie. Psyche Romana mnie nieustannie pasjonuje bo nigdy nie wiesz z czym ci wyjedzie a powiązanie niektórych spraw  jest tak karkołomnie że zastanawiasz się  jak różnie moga przebiegać procesy myslowe

ROMAN RULEZ!!!

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

taka prawda ze mieliśmy najniższy dług w europie a my zbankrutowaliśmy ? 

proporcje do wyceny majątku, aktywów
nie mam czasu bardziej  rozwijać bo dzisiaj to Zetorki szczęściarz ma czas
mnie jakieś robaki w kapuście podobno widziane przez znajomego oderwą od "trollowania"

Opublikowano

Oooo . Dobrze żeś mi przypomniał . Miałem wytruć w kapuście lichy ładnego motylka . No ale to później .

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Widzisz Romuś . To nie wysokość długu prowadzi do plajty , a bardziej inwestycje które zysku nie dają

Ty może nie tłumacz sam siebie .

Dlaczego? W sumie ciekawy eksperyment, może to być coś w stylu Monty Pythona.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Roman176 napisał:
Rok Państwo
Polska Francja Grecja Hiszpania Portugalia
1950 2447 5186 1915 2189 2086
1960 3215 7398 3146 3072 2956
1970 4428 11 410 6211 6319 5473
1978 6111 14 240 8695 9023 7340
1980 5740 14 766 8971 9203 8044
1982 5288 15 132 8879 9293 8280
1989 5684 17 300 10 111 11 582 10 372

taka prawda ze mieliśmy najniższy dług w europie a my zbankrutowaliśmy ? 

@Roman tak łopatologicznie: Stefan z Teresą mają kredyty- Stefek 3 tysie, a do domu co miesiąc przynosi 2 tysie, natomiast Terka ma 10 tys długu ale do domu przynosi 10 tys miesięcznie. Które wg ciebie jest mocniej zadłużone? 

Stosunek zadłużenia do posiadanych aktywów jest ważny, a nie sam dług.

1 godzinę temu, mirro napisał:
1 godzinę temu, 12zbyszko napisał:

To czasami nie małe srebrne pisiaki oblepiają kapustę .

Adorują kapustę pod każdą postacią.🤣

"...bo nam się należy...."

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

Dług nie rósł tak szybko, bo nikt wtedy nie chciał nam pożyczać. To że był dość niski a i tak wszystko pizło, to tylko świadczy o sile i wielkości gospodarki. Nie była w stanie unieść takiego małego ciężaru. Czyli co zostało rozkradzione skoro to była tylko atrapa?🤣

Opublikowano
48 minut temu, agromatik napisał:

@Roman tak łopatologicznie: Stefan z Teresą mają kredyty- Stefek 3 tysie, a do domu co miesiąc przynosi 2 tysie, natomiast Terka ma 10 tys długu ale do domu przynosi 10 tys miesięcznie. Które wg ciebie jest mocniej zadłużone? 

Stosunek zadłużenia do posiadanych aktywów jest ważna, a nie sam dług.

"...bo nam się należy...."

Tylko na kapustę to jest oprysk a opozycja sama się wykańcza i mają też swój +😂😂😂

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 12zbyszko napisał:

Zetorki no jedż pryskać tą kapuste 

Panie rolnik ,o tej porze się nie pryska!

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Fakt mam niewiele kapusty, głównie ozdobna, ale za to  zbieram ręcznie robaczki  🙃

Opublikowano
4 godziny temu, 12zbyszko napisał:

Zetorki no jedż pryskać tą kapuste 

Panie . To w ogrodzie kilka główek . Już byłem . :P

Opublikowano (edytowane)

co to? serwer af się dzis wysypał bo dwa kolejne posty dzieli dwadziescia dwie godziny? w tym temacie to nienaturalne :) 
sądziłem ze to coś u mnie. Jakies problemy z DNS-em były ale nie miałem czasu dociekać. a adresu ip af nie miałem (teraz już mam na ew przyszłość) by "przewąchać" o co tam chodziło?

a teraz sobie obejrzę bo sam tytuł frapujący

no tak. prezydentem Warszawy jest Trzaskowski a Andrzej Duda jest Prezydentem wszystkich prezydentów a szefem wszystkich szefów jest 
Krzysztof Jerzyna i legenda głosi że on jest z Gdańska a tylko dla rymu przedstawiał się ze Szczecina
dobrze?

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v