Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, jacus napisał:

wpis jak wpis-ciekawsze sa komentarze, prawdziwi katolicy to zapewne pisali.

gejow jest  gdzies 5 %-powstancow bylo ze 5 tys, wiec paru ich na pewno bylo , o powstaniu warszawskim zawsze mam jeden komentarz-pytanie -kto jest starszy ja czy zamek krolewski w warszawie ? paru nas tu jest takich co urodzili sie przed zbudowaniem zamku za milosciwie[z paroma wyjatkami] nam panujacego edwarda I

popatrzcie jeszcze raz na filmik ktory dodalem -widac jak wisla plynie, widzicie ile asfaltu nadlano do dna zeby dalo sie jeszcze przewozic, niedlugo pewnie zamkna przeprawe bo nie bedzie na czym jezdzic- to jest prawdziwy problem a nie lgbtq+ czy kosciol katolicki, gdy bedzie codziennie 40 + to zarowno pielgrzymki jak i parady beda mialy ciezko chodzic.......

ciekawa dyskusja w kraju ktorym rzadza krypto-geje, zarowno w kosciele jak i w partii stoja na czele a wy cos bajdurzycie o homofobii😛

Taka ta rozwinięta i obszerna wioska i nie zbudowano dla niej mostu 😄

Ty akurat ciepisz na kościołofobie. a jak ksiadz gustuje w szarkach to lepiej czy gorzej 😁

nawet jakby byli gejami to nie wciskają innym na siłę swoich preferencji na ulicy

32 minuty temu, Ywa napisał:

DTaras... chodziło mi o badania wlaśnie na męskiej populacji...

Niczym tragikomedia 😱.... To czym jest islam przy tym..?

Nie mogę zrozumieć dzisiejszej ekscytacji tą  propagandowską tv...patrzycie w telewizor jak w obraz święty, ocknijcie się z amoku!!!!!!

Kościół niby się broni....a to po prostu przygotowanie gruntu pod jego reformację.....

tylko że kościół najwięcej w europie ma wiernych w Polsce

Na każdej Mszy kościoły pełne a ona myśli że jak sama nie chodzi to inni też🤣

W amoku to są ludzie co po obejrzeniu filmu sekielskiego myślą że ludzie masowo powierzali księżom swoje dzieci po za lekcjami czy przygotowaniami do komuni czy bieżmowania gdzie jest zazwyczaj grupa. Naprawdę jesteście tacy głupi że wierzycie w to że rodzice posyłali swoje dzieci na plebanie

Edytowane przez racyl
Opublikowano

oprocz kompleksu edypa i malej wsi masz jeszcze jakies inne ?? po co nam most do polski b ?????

co to sa te szarki-siostry szarytki ?? niedawno widzialem reportaz o masowych aborcjach siost zakonnych w afryce wspolzyjacych z ksiezmi, wpolsce to juz nie przejdzie srednia wieku zakonnic to powyzej 50- to tez plucie na kosciol czy stwierdzenie faktow o ktorych sam kosciol-raczej jego niewielka jego czesc- glosno mowi ??

Opublikowano
Roman176 napisał:

naprawdę gazeta wyborcza i axiel niemcy przekuli te drogie przeloty w sukces frekwencji w sejmie i co ty na to ?

Był taki jeden swojego czasu, kiedy to loty pasażerskie raczkowały, że dziennie odbywał po trzy wiece w swoim kraju. Tak tymi samolotami zaimponował, że w cuglach wygrał wybory... Potem historia stawała coraz smutniejsza. A propos porządku i opinii z nim związanej i jej autora - już to do czegoś przyrównałem. Niepokojące to trochę.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jacus napisał:

oprocz kompleksu edypa i malej wsi masz jeszcze jakies inne ?? po co nam most do polski b ?????

co to sa te szarki-siostry szarytki ?? niedawno widzialem reportaz o masowych aborcjach siost zakonnych w afryce wspolzyjacych z ksiezmi, wpolsce to juz nie przejdzie srednia wieku zakonnic to powyzej 50- to tez plucie na kosciol czy stwierdzenie faktow o ktorych sam kosciol-raczej jego niewielka jego czesc- glosno mowi ??

to już zapomniałeś jak podkreslałeś położenie geograficzne i wielkość swojej wioski kilka miesiecięcy temu 😁albo jest zacna ta wioska albo zwyczajne zadupie

jak jeden drugiego bzyka i im to się podoba to jest ich wewnętrzna sprawa. przestanie się młodszemu podobać to powie że go molestuje to tak jak w firmie szef z sekretarka a TY zakładasz że każdy ksiadz musi coś dymać. a już tym bardziej wysokopostawiony to już nikomu nie przepuści

ksiądz bzyka gosposię to się zamyka kościół i na taczce wywozi. co w tym dziwnego

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Ja uważam ze większość księży to nie z powołania tylko dla zawodu, wszystko dadzą dom, pieniądze, super sprawa dla ludzi z sierocińca,Ale kościół to coś więcej niż kieża ja tam na nich nie patrze, co raz jest zmiana w parafii i nie są wieczni ani żadnym wzorem do naśladowania.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dzięki różnorodności możesz choćby, racylu, w wielkości tych cycków przebierać jak w ulęgałkach. Zwracam też kolejny raz uwagę na fakt, iż kolory tęczy dotyczą także wyznań a Ty pomimo luźnego wstępu kończysz ze spiętymi strachem pośladkami jakoby armia gejów wokół dybała na Twoje hemoroidy. Ywa - jak przebadać męską część populacji? Gdzieś tam w końcu pojawi się i żeńska. Ja proponuję wobec tego przeprowadzenie dowodu "nie wprost" 😉 mirro - 20 pułk? Bo to ciekawe...

Opublikowano
14 minut temu, racyl napisał:

dokładnie i dlatego kościoły w polsce są pełne.

I bardzo się z tego cieszę ze ludzie mają rozum i patrzą przykazania żeby co tydzień w mszy św nabożnie uczestniczyć i nie patrzą jakiś tam nie normalnych księży. 

Opublikowano

koscioly pelne ??? racyl chyba dawno nie byles- ile lat ?

w diecezji lubelskiej to nawet gorzej niz w krakowskiej- sprawdz dane, to nie problem..

dziwna jest ekscytacja i podniecenie na prawicy gdy zacznie sie temat o lgbtq+, cos ich fascynuje w tym temacie ??? racyl napisz czemu z taka luboscia piszesz o gejach ??? cos ci w glowce sie marzy ??? nie boj sie ja cie napewno nie potepie jak zrealizujesz swoje skryte marzenie-chocby i z proboszczem😍

Opublikowano

jacuniu ja mam pod tym względem dobrą żonę a w pałkach jak Ty nie gustuje

jak przejeżdzałem przez kilka parafi w świętokrzyskim w zielone świątki i było ciepło to ludzie aż na zewnątrz stały

to samo w miastach jak lublin godzina 7, 8 rano a kościoły pełne. przejeżdzać po południu koło jakiegoś koscioła samochodów pełno a Ty mówisz że mało kto chodzi do kościoła

jak taki jak ty z takim nastawieniem robił te danę to się nie dziwie liczbom w nich zawartych. Nie patrz w danę tylko zrób sobie rundkę po kościołach w niedzielę a przy najmniej w ich okolicy

ludzie różnie deklarują a jak przychodzi trwoga to do Boga

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, racyl napisał:

ludzie różnie deklarują a jak przychodzi trwoga to do Boga

Ludzie nie deklarują są liczenia ludzi przez ministrantów.Ja  i ludzie w mojej okolicy myślimy trochę inaczej ze jak chodzimy to jesteśmy jakby pod ochroną boga.I się sprawdza.Ile ludzi pali, 70 substancji powodujących raka.Alkohol 7 substancji powodujących raka.I wiele innych i palą i piją i żyją po 90 lat.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Niedziela nie jedyny to dzień do odwiedzenia kościoła a ludzie z kolei, jak ciepło, często stoją na zewnątrz pogadać. Pogratulować zatem wiary bo co innego? W tym zapewne jesteś lepszy ode mnie a gorszy od niejednego geja. Rozumiesz teraz wymowę owej tęczy? Wśród tak licznie odwiedzających lubelskie kościoły znajdzie się i taki co po powrocie do domu zleje matkę z dziećmi bowiem po kościele zajrzy do kolegi. Wam wara do tego a nawet dopomóc nakaz ponieważ wszyscy jedni wobec Boga jesteście i nie Wasza to rzecz oceniać a kochać. Na kanwie tego będziesz nadal pluł i plugawił? Twoje prawo bronić się przed nachalnością drugiej strony lecz zgodnie z deklarowaną wiarą a nie jak nie obrażając go - ulicznik.

Opublikowano

Kim ty jesteś że oceniasz i wyroki wydajesz ?  To może ja mogę obrażać ? Pedał to pedał , ale po h*j się z tym obnosić ?

3 minuty temu, DTaras napisał:

Niedziela nie jedyny to dzień do odwiedzenia kościoła a ludzie z kolei, jak ciepło, często stoją na zewnątrz pogadać. Pogratulować zatem wiary bo co innego? W tym zapewne jesteś lepszy ode mnie a gorszy od niejednego geja. Rozumiesz teraz wymowę owej tęczy? Wśród tak licznie odwiedzających lubelskie kościoły znajdzie się i taki co po powrocie do domu zleje matkę z dziećmi bowiem po kościele zajrzy do kolegi. Wam wara do tego a nawet dopomóc nakaz ponieważ wszyscy jedni wobec Boga jesteście i nie Wasza to rzecz oceniać a kochać. Na kanwie tego będziesz nadal pluł i plugawił? Twoje prawo bronić się przed nachalnością drugiej strony lecz zgodnie z deklarowaną wiarą a nie jak nie obrażając go - ulicznik.

Opublikowano
33 minuty temu, jacus napisał:

koscioly pelne ??? racyl chyba dawno nie byles- ile lat ?

gdzie tak są puste daj adres pojadę w kocu sobie usiądę a nie cała msze bd stał dlatego chodzę wybiorczo ale chodzę 1/2 w miesiącu czasami więcej 

jedz do opolskiego i znajdź pusty kościół po mszy o 10/11 ksiądz daje dyspensę na prace polowe czy orka czy siew to mi się podoba a u nas ni h*ja praca w niedziele ale ja w tym roku po żniwach  zacznę , niech patrzą w d*pie to mam bo się nie wyrabiam z pracami 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał:

Niedziela nie jedyny to dzień do odwiedzenia kościoła a ludzie z kolei, jak ciepło, często stoją na zewnątrz pogadać. Pogratulować zatem wiary bo co innego?

Nie ważne gdzie stoją, ważne ze pod kościołem a nawet w okolicy kościoła i tak lepiej skończą niż w domu przed telewizorem czy w łóżku. Znam dużo ludzi i nawet byli tacy co przyjeżdżali i pili pod kościołem, w samochodzie na parkingu z kolegami i lepiej skończyli niż tacy co tam wogule nie byli.

Opublikowano (edytowane)

Kościół to nie tylko budynek . 

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał:

dziwna jest ekscytacja i podniecenie na prawicy gdy zacznie sie temat o lgbtq+, cos ich fascynuje w tym temacie ??? racyl napisz czemu z taka luboscia piszesz o gejach ??? cos ci w glowce sie marzy ??? nie boj sie ja cie napewno nie potepie jak zrealizujesz swoje skryte marzenie-chocby i z proboszczem😍

ze jesteś na tyle głupi ze nie widzisz ze jest promowanie 2 % społeczeństwa i się narzuca ktoś to finansuje parady co kto i dla kogo po co niech siedzą w domu i się pedałują swoich 4 ścianach jak ostatnio mi znajomy opowiadał jechała platforma z pedałami wesoła muzyczka .. on zluzowany na kobietę drugi on dominujący trzymał go na łańcuchu

za sutki, klepał  go po jądrach i całował i to platforma k**wa w imię równości ... a taka sytuacją idziesz k**wa z dzieckiem 3/4 lata i k**wa musi na to patrzeć ... bo ktoś coś k**wa h*j wie co ma na sranę w głowie postanowili to promować zajebał bym pedałów jak psów na tej platformie  zero seksizmu pedalskiego na ulicach 

2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ale z was tłumoki . Kościół to nie budynek . To tylko potoczna nazwa .

wiemy zetorku tylko świątynia opaczności 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Roman176 napisał:

a jak ja mam ok 700 m od kościoła a kościół jest na górce jak otworze okno to słyszę ... to się chyba nie liczy bo klękać i komunie trzeba wsiąść ?

Tego to ci nie powiem  bo nie wiem ale był taki rozwodnik ok 40lat i przed mszą było go widać i po mszy było go widać ale w kościele go nie było i los tak chciał ze ma piękna Ukrainkę i doi mu krowy i teraz już jest w kościele z nią.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, DTaras napisał:

Dzięki różnorodności możesz choćby, racylu, w wielkości tych cycków przebierać jak w ulęgałkach. Zwracam też kolejny raz uwagę na fakt, iż kolory tęczy dotyczą także wyznań a Ty pomimo luźnego wstępu kończysz ze spiętymi strachem pośladkami jakoby armia gejów wokół dybała na Twoje hemoroidy. Ywa - jak przebadać męską część populacji? Gdzieś tam w końcu pojawi się i żeńska. Ja proponuję wobec tego przeprowadzenie dowodu "nie wprost" 😉 mirro - 20 pułk? Bo to ciekawe...

Nie  20 artylerii tyko po sąsiedzku 42 zmechanizowany. Na chwilę przed tym jak został 11 Brygadą.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, DTaras napisał:

ale jaja założył że geje to są od razu idealne osobniki i nikogo nie biją, nic nie piją, nikogo nie opluwają. normalnie ludzie idealni na tych paradach pod tęczą się skrywają 😄

wystarczy przejść sie z tęczową flagą i już się jest prawie idealnym🤣

to że procedury zgodne z wiarą a nawet państwowe są słabe i dobrze o tym wiedzą z lGBT i nachalnie nam profanują nasze symbole religijne

za te profanacje jak Matka Boska, cipomaryjka, Msza św powinno być więzienie i takie rzeczy by się skończyły po za maszerowaniem ulicami 

choroba jak homoseksualizm nie dawno był na liście WHO

także jak żeś był zacofany także nim pozostałeś wierząc w nieskazitelność tęczowej flagi

Edytowane przez racyl
Opublikowano

zwykły gej czy lesba a organizacja LGBT i jej nachalne założenia to nie jest to samo. utożsamiać każdego homo z lgbt to jest wyrządzanie im krzywdy 

Opublikowano

Czy Ty człowieku możesz rozłączyć te dwie rzeczy od siebie? Pomyśleć chwilę? Pod tą flagą nie idą sami LGBT. Ale Ty od razu zaczniesz majty ściągać, do kościoła pobiegniesz i zapomnisz o co w tej wierze chodzi... Jak kościoły w Lublinie są pełne podobnym Tobie to jakościowo dziesięć starszych kobit w moim regionie łamie kark Waszej wierze. Poza tym gdzie ja tu kogo oceniłem? Mirro - w 11 (samodzielnej ! 😄) brygadzie w 2000 roku otrzymałem AK 47 i dzielnie z nim biegałem na poligon a czasem na strzelnicę, gdzie młody porucznik zwany "łączka" i tak nie zapotrzebował amunicji to trzeba było z powrotem lecieć. Innym razem amunicję wzięliśmy w skrzyni to znów sanitarki nie było. Fajne czasy ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v