Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, jacus napisał:

dajcie spokoj chlopaki z lubelakami sie nie dogadacie-od 9 lat mam sasiada z lubartowa i nie nadajemy na wspolnych falach.....ogolnie nie jest szkodliwy , choc czasami jak zawieje od wschodu,z jego rodzinnych stron to i mozna pogadac-jak nie przymierzajac z zetorkiem B|, jego zona jest od slaska jest ale jakos lepszy kontakt mamy.

w piatek kolo mojego pola przeszla parada lgbtq+-kurna to nie bialystok a prawie dokladnie odwrotnie a ja nie kibol jagi tylko craxy ale dawaj widly i oseke w rece i na ulice, cala banda rozesmianych ,rozneglizowanych [goroco bylo] starych i mlodych ludzi plci obojga, kobiety z transparentami i teczowymi flagami. faceci w czarnych i brazowych sukienkach. juz mialem ruszyc z w.w. sprzetem ale nadjechal radiowoz-moze i jestem kibolem ale bylem sam a psow[nie mylic z kibolami wisly k., tych to 7 kiedys gonilem] 2 wiec zeszedlem spokojnie na pobocze i udawalem ze te widly i oseka[fachowo to chyba bosak sie nazywa] sluza do podniesienia kabli tp s.a. ktore od 40 lat utrudniaja wjazd kombajnem na pole i nie mozna sie doprosic zeby podniesli,   geje i lesbijki,trans i bi i co tam jeszcze szlo, spiewali swoje piosenki ,machali przyjaznie choragiewkami i poszli na obiad na miejsce odpoczynku-ich marsz trawa od dziesiatek lat i jeszcze dlugo potrwa- a moze to nie byl marsz rownosci tylko pielgrzymka gorali do czestochowy????????...........................to wszystko kwestia interpretacji- bo wydarzenie jest jak najbardziej prawdziwe,to w koncu temat polityki..

Ty to jesteś totalny pojeb obrażając i porównując ludzi co sobie spokojnie idą do częstochowy przy tym nie obrażając niczyich uczuć  z tymi teczowymi rozczeniowcami. ale masz racje u nas na lubelszczyżnie jest normalność jak idzie pielgrzymka to ludzie się organizują i wystawiają im jakieś poczęstunki na miarę swoich możliwości ale jak przekroczą wisłe to już odwrotnie ciężko o tego typu zachowania.

linie zawsze możesz przenieść na własny koszt jak nie umiesz skutecznie zorganizować za darmo, tylko trzeba ruszyć d*pę 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
18 godzin temu, zetorki12 napisał:

No pijany jechał i najechał na inny pojazd . Normalnie nie spotykane . Naganne , ale dlaczego to taki nius to ja nie wiem 

Bo to był pijący abstynent 😁jak miał 4 mil widzów to znany . 

Opublikowano

kamil. D to po prostu jeden z dziennikarzy z pod hasła co z tą Polską a takich ludzi się tak łatwo nie zapomina

jak piszą co jednemu czy drugiemu celebrzycie się przydażyło w nocy albo jak założył za krótką czy za długą odzież  to czemu mają milczeć o wyczynach kamilka na drodze

Opublikowano (edytowane)

Bo dla celebryty ,albo polityka najstraszliwszą wizją jest popaść w zapomnienie. Całe życie walczył aby wywalczyć swoje miejsce w pamięci ludzi, a tu nagle pizdiec. Wpadka po pijaku za kierownica i wszyscy przyjaciele mówią " nie znam gościa". Sam sąd to tez okazja do brylowania, epatowania swoją głupizna. Więc może niech lepiej osądzą po cichu i ukarzą zgodnie z zasadami przewidzianymi dla zwykłego obywatela. Pragnę przypomnieć tylko jedną zasadę . Wszyscy są równi wobec prawa (nie dotyczy bogatych i polityków).

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Bo dla celebryty ,albo polityka najstraszliwszą wizją jest popaść w zapomnienie. Całe życie walczył aby wywalczyć swoje miejsce w pamięci ludzi, a tu nagle pizdiec. Wpadka po pijaku za kierownica i wszyscy przyjaciele mówią " nie znam gościa". Sam sąd to tez okazja do brylowania, epatowania swoją głupizna. Więc może niech lepiej osądzą po cichu i ukarzą zgodnie z zasadami przewidzianymi dla zwykłego obywatela. Pragnę przypomnieć tylko jedną zasadę . Wszyscy są równi wobec prawa (nie dotyczy bogatych i polityków).

jak twojej babie będzie widać cycek czy cipkę na dożynkach to o tym nie napiszą a o celebrytce już tak. I masz swoją równość wobec prawa 😄

Opublikowano

jak nieladnie-prawdziwi polacy,sol ziemi podlaskiej, politycy pis-u moga gonic homo a ja nie moge ???? setki narodowych chlopcow moga rzucac kamieniami,bic i blokowac a ja co ??? temu zem kulawy na jedna noge nie moge gonic facetow ubranych w sukienki czy sutanny jeden czort😛,

nie wiem na ile znacie geografie ale gorale malopolscy zeby mogli dojsc do czestochowy na skroty a nie na obkolo to musza przejsc wisle, wydarzenie to mialo miejsce ze 300m od promu na wisle przez ktory przeprawiali sie pielgrzymi, a obiad mielu juz po zachodniej stronie w polsce a, dawniej szli kolo mojego domu i zawsze dawalismy im pic. 

racyl myslisz ze wsrod pielgrzymow nie bylo osob lgbtq+ ??? nie badz malej wiary, wg koscielnej komisji 60 % to geje, 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, mirro napisał:

o , a  własnie jednego nam ubyło ,  byłego premiera Marcinkiewicza własnie wycofał sie całkowicie z życia publicznego i chce być normalnym szarym człowiekiem .ciekawe ile wytrzyma .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

jak nieladnie-prawdziwi polacy,sol ziemi podlaskiej, politycy pis-u moga gonic homo a ja nie moge ???? setki narodowych chlopcow moga rzucac kamieniami,bic i blokowac a ja co ??? temu zem kulawy na jedna noge nie moge gonic facetow ubranych w sukienki czy sutanny jeden czort😛,

nie wiem na ile znacie geografie ale gorale malopolscy zeby mogli dojsc do czestochowy na skroty a nie na obkolo to musza przejsc wisle, wydarzenie to mialo miejsce ze 300m od promu na wisle przez ktory przeprawiali sie pielgrzymi, a obiad mielu juz po zachodniej stronie w polsce a, dawniej szli kolo mojego domu i zawsze dawalismy im pic. 

racyl myslisz ze wsrod pielgrzymow nie bylo osob lgbtq+ ??? nie badz malej wiary, wg koscielnej komisji 60 % to geje, 

przecież ty masz się za rozgarniętego i postepowego  małopolskiego chłopaka a nie potrafisz rozróżnić barw homo od symboli jednej z czołowych religii

Pewnie sam latasz w sukience i myslisz że każdy jak Ty od razu musi być jak grodzka

może i są homoseksualiści ale nie muszą się z tym obnosić

to co wypisujesz to jest obraza uczuć religijnych

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

No ale powiedz . Nie normalniej jest patrzeć na pielgrzymkę , która od dawna chodzi , niż na całe to lgbt i parady pedałów ?

Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał:

przecież ty masz się za rozgarniętego i postepowego  małopolskiego chłopaka a nie potrafisz rozróżnić barw homo od symboli jednej z czołowych religii

Znaczy chodzi Ci o Islam?:lol:

Opublikowano

Ty mirro problem z czytaniem masz ? Napisał

1 minutę temu, mirro napisał:

jednej z czołowych religii

Opublikowano (edytowane)

😂

spróbuj obrażać islam na taką skalę to zobaczysz jak długo pożyjesz

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Islam to obecnie na rynku  najbardziej ekspansywna, agresywna i żywotna religia. Chrześcijaństwo, to religia tłustych kotów. Islam cały czas walczy. 
Racyl jakoś jeszcze żyję, już Ty mnie lepiej nie strasz.

Opublikowano

i pewnie tak samo wyśmiewana i profanowana jak chrześcijaństwo 🤣

oj miruś 😄

Opublikowano

marne to miruś 🤣 cipomaryjce czy teczowej madonnie nie dorasta do pięt

Opublikowano (edytowane)

w Polsce to jest procesja jak ci tego nie napisali w wyborczej . nie pamiętasz pod jakimi barwami chodzisz na tej swojej paradzie 🤣

napisz lepiej skąd przepraszasz za swoje lewicowe poglądy

Edytowane przez racyl
Opublikowano

ywa - ja uważam, że wartoby dla nauki kilka takich badań popełnić na populacji ludzkiej, żeńskiej. Żona mi jednak nie pozwoli. Tęcza to symbol różnorodności. Idą w procesji czy demonstracji także i ludzie kategoryzowani jako "normalni" i jest ich większość. Z zewnątrz to jednak samo lgbt. No chyba, że nie i ekstrapolując na cały kraj W Polsce LGBT to już mniejszość na wagę mandatu w sejmie.

Opublikowano

pewnie uczestniczyłeś w mszy LBGbt  podczas swojej parady 😂 co tam robią jeszcze na taj paradzie lgbt ? stukają się kutasami czy cyckami 😄

Opublikowano

Edytowałem swój post racyl. Spójrz wyżej. Wynika z tego, że Twój strach powinien eskalować i powinieneś zacząć się obawiać aby Cię z siekierami w nocy nie odwiedzili

Opublikowano
13 minut temu, racyl napisał:

pewnie uczestniczyłeś w mszy LBGbt  podczas swojej parady 😂 co tam robią jeszcze na taj paradzie lgbt ? stukają się kutasami czy cyckami 😄

Taaaaa i jeszcze biegałem goły w samym turbanie na głowie wrzeszcząc "Allach jest wielki". :lol:

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

ywa - ja uważam, że wartoby dla nauki kilka takich badań popełnić na populacji ludzkiej, żeńskiej. Żona mi jednak nie pozwoli.

żona to niech cie lepiej przegoni z przed tego komputera 😄 teraz bawisz się w ekoterorystę 🤣 pewnie też jak koleżanka z matecznika swojej ukochanej platformy że bida w regionie po 8 latach ich rządzenia 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v