Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

no naprawdę albo jesteś takim głupkiem  jak on albo nie widzisz różnicy dyplomacja ,przemówienia, etyka zachowania , bogaty język polski a nie debil co nawet dobrze kartki nie umiał  przeczytać na uczelni z niego się wszyscy śmiali po przemówieniu 

a ty nie widzisz różnicy ...   hmmm ....    

O kim Tu mówisz?

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Nie zaczynaj tylko z pincet bo to przedsiębiorcom niewiele pomaga

Na ten moment niewiele pomaga a nawet szkodzi. Na efekty programu 500+ trzeba poczekać aż to pokolenie które jest skutkiem tych działań zakończy edukację i zacznie pracować.

Opublikowano

Wierzysz w to co napisałeś ? Jakich skutków się spodziewasz ? Że będą ciężej pracować z wdzięczności za to 500 czy co ?

Opublikowano
6 minut temu, Partyzant85 napisał:

Na ten moment niewiele pomaga a nawet szkodzi. Na efekty programu 500+ trzeba poczekać aż to pokolenie które jest skutkiem tych działań zakończy edukację i zacznie pracować.

a co będzie pracować? czy tylko ROBIĆ 500+?

Opublikowano (edytowane)

Żeby rozdać tyle pieniędzy i gospodarka się rozwijała i budżet spiąć to chyba czarodzieje . Ciekawe komu szkodzi to 500 ? 

Polacy robić dzieci a ukraincy do roboty .

Edytowane przez 12zbyszko
Nie skończona myśl
  • Like 1
Opublikowano

Pracować, może walczyć w wojnie, a może jeszcze co innego - nie wiem co będzie za 18-30 lat ale wiem że wyż demograficzny jeszcze nikomu nie zaszkodził i prędzej czy pózniej pozytywne efekty będą.  Co do samego programu - pewnie się skończy w ciągu najbliższych 3-6 lat.

Opublikowano

No gdzie ? Kto by się odważył zabrać ? Panie , to rewolucja i masowe rozróby by były .

Opublikowano
3 godziny temu, Roman176 napisał:

no naprawdę albo jesteś takim głupkiem  jak on albo nie widzisz różnicy dyplomacja ,przemówienia, etyka zachowania , bogaty język polski a nie debil co nawet dobrze kartki nie umiał  przeczytać na uczelni z niego się wszyscy śmiali po przemówieniu 

a ty nie widzisz różnicy ...   hmmm ....    

Roman troszkę, przynajmniej dla mnie, to inny zakres działania mnie wk***ia. Streszczę to tak. " Sojusze tak, jak najbardziej, murzyńskość i łaszenie się na kolanach - no way".

Opublikowano
5 minut temu, 12zbyszko napisał:

Nie tak prosto zabrać co się raz dało .

Widać że słabo znasz mentalność urzędasów 

Jak coś im nie przypasuje to szybciej zaborą niż myślisz. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Widać że słabo znasz mentalność urzędasów 

Jak coś im nie przypasuje to szybciej zaborą niż myślisz. 

to tak szybko nie zniknie, PARTIA boi się odsunięcia od władzy

Opublikowano

Krótko mówiąc PISiory kupiły sobie stołki dożywotnio. 😞

Opublikowano

Hmmm . A może opozycja jest taka przebiegła i udaje że jej niema , żeby osłabić czujność PiS ?🤔

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Hmmm . A może opozycja jest taka przebiegła i udaje że jej niema , żeby osłabić czujność PiS ?🤔

Może i to  miałoby sens...

I pomyśleć ,ze to wszystko zasługa Grzesia 👍

Opublikowano

Opozycja?To zależy jaką gradację "nieprawomyślności" przyjmiemy, Jeśli podstawowym warunkiem będzie brak zachwytu w ocenie działań rządzących to krąg dość szeroki. Jeśli dorzucić ostrożnych sceptyków to jeszcze większy. 

Opublikowano
3 godziny temu, Roman176 napisał:

a po drugie mam Dysleksja 

raczej dysfunkcję intelektualno poznawczą

28 minut temu, Partyzant85 napisał:

Pracować, może walczyć w wojnie, a może jeszcze co innego - nie wiem co będzie za 18-30 lat ale wiem że wyż demograficzny jeszcze nikomu nie zaszkodził i prędzej czy pózniej pozytywne efekty będą.  Co do samego programu - pewnie się skończy w ciągu najbliższych 3-6 lat.

Jaki wyż demograficzny?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v