Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakież to przestępstwo popełnił Marcinkiewicz? Damian do licha. Cały problem z Kościołem Katolickim polegał na tym, że tam nie sprowadzano księdza pedofila do stanu "był" a przenoszono go z dala od zdarzeń. Nikt nie miał prawa zauważyć słowa był bo księża umierali w tym stanie.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiedziałeś że gość miga się od alimentów?

No i dlaczego tak uporczywie bronisz tej POpapranej kasty. Nie wiesz że przez takich ludzi jak ty PIS ma się coraz lepiej?

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano

KOGO bronię? Alimenty jak przeczytałem są przyznane kobiecie. Tej nie przysługuje z tego tytułu świadczenie rodzinne więc sama musi zgłosić wniosek o ściganie. Tak jakoś to działa. Zgłosiła czy próbuje egzekwować? Ja takiej wiedzy nie posiadam...

Opublikowano

jak tak o alimentach .. to ja pytam was ci z tej popapranej partii oddali za tego Seicento 150tyś  ??  czy jak z krajem i rządzeniem i alimenciarzem kijowskim , pracuje czy dalej naciąga ludzi ?? 

taka postać ani @ulman pracy się nie załapie 500 pluję ale jak do jego puszki szło 500 to pasowało 🤣

Dnia 16.06.2019 o 04:24, Slodki66 napisał:

Masz rację Roman. 

U mnie dużo chłodniej bo 30 a największy w środę upał to 36 było.

Od poniedziałku ma być już chłodniej tylko deszcz by się przydał. 

36 to u nas norma w piątek oberwanie chmury 50l/m2 zborze się miejscami wyłożyło w sobotę 39 mamy trochę większe temp bo  obejmuję mnie brama morawska 

no i nas jeszcze bardziej uderza osn u nas wegetacja rusza połowie lutego szybciej od dolnego śląska  

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, DTaras napisał:

KOGO bronię? Alimenty jak przeczytałem są przyznane kobiecie. Tej nie przysługuje z tego tytułu świadczenie rodzinne więc sama musi zgłosić wniosek o ściganie. Tak jakoś to działa. Zgłosiła czy próbuje egzekwować? Ja takiej wiedzy nie posiadam...

Jeżeli wlazl komornik to egzekucja na zlecenie funduszu alimentacyjnego. Chłop poprostu uchyla się ale to będzie śmiesznie bo od nowego roku za uchylenie jest czapa. Albo zapłaci albo do kicia. Biedny Marcinkiewicz zamoczyc zamoczył tylko nie wiedział jak wyjmował ile to będzie kosztować. 

Błazna alimenciarza bym w obronę nie brał tak jak reszty złodziei pokroju Pana kijaszka czy jak mu tam. 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Stary idiota dał się zrobić gowniarze  na szaro.... Ślubu mu się zachciało. Miesiąc miodowy się skończył i faktur końca nie widać. Rasowe kurwisko normalnie. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ale z ciebie pisowski cham i prostak.  Zupełny padalec. I właśnie taka tłuszcza w demokracji rządzi. 

Tak przezywasz jakbyś zazdrościł ze on sobie z jakaś młoda pofiglował. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Zadzwoń Ulman do niego może adwokata szuka???? A może i Tobie coś do szturchania załatwi tylko uważaj żeby nie podzielić jego losu. 

Zaraz się nad tobą rozpłaczę. Biedny rozżalony Ulmanek i jego pełowce pełne kultury i ogłady tak gładko im rzadzenie szło. Przeklęta pisowska patologia!!! Płacz Ulmanek płacz! Jako i ja płaczę........... z radości że już takie ścierwa szybko rządzić nie będą! 

• Haha 1
Opublikowano

Jak byś coś takiego przez pomyłkę poślubił to byś zdanie zmienił szybciutko. Może i za dosadnie ale jak wolisz to zamiast możesz użyć nierządnica. Tak serio to k**wa pieniędzy nie bierze podobno. No to zwracam honor. 

Opublikowano
10 minut temu, Slodki66 napisał:

Jak byś coś takiego przez pomyłkę poślubił to byś zdanie zmienił szybciutko. 

Tobie się taka trafiła ze wiesz? Uraz masz? Trzeba było tak od razu!

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

wy sie nie znata  to przecie byznes na tym  moze być tylko trafiła na pustego marcinkiewicza , a jak by tak bogatych niemców zwabić  ?   Nowy projekt dla Wiosny – przedstawiony przez pana Roberta – zakłada także zmiany w turystyce. „W Polsce w tej chwili jest tyle pięknych Słowianek, że grzech tego nie wykorzystać” – wskazuje i pisze o potrzebie „stworzenia portalu, który połączy randkę z turystyką”. „Piękne randkujące Słowianki napędzą polską turystykę i gastronomię” – dodaje.https://www.tvp.info/43125314/randkujace-slowianki-legalizacja-prostytucji-biedron-co-wy-na-to

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Jarecki jeśli chodzi o biedronia i wiosnę to nic dodać nic ująć. Kwintesencja inteligencji i zmysłów gospodarczych. Toż to dopiero początek pomysłów. Wszak kampania na rozbiegu! Nawet nowoczesna której już nie ma twierdzi że w sierpniu będzie program...... w tv... 

Opublikowano
4 godziny temu, DTaras napisał:

Przecież to nie na dzieci...

Co to za różnica, jest wyrok jest przestępca. Teraz komornik, a dalej więzienie.

Kolejny przestępca z POstkomunistycznej partii zrzeszającej przestępców. I pomyśleć że taki obłudnik był naszym premierem. Gdzie my jako naród mieliśmy oczy wtedy?

Opublikowano
16 minut temu, damianzbr napisał:

Co to za różnica, jest wyrok jest przestępca. Teraz komornik, a dalej więzienie.

Kolejny przestępca z POstkomunistycznej partii zrzeszającej przestępców. I pomyśleć że taki obłudnik był naszym premierem. Gdzie my jako naród mieliśmy oczy wtedy?

Jakie przestępstwo popełnił ? Zasadza się alimenty w wyniku przestępstwa? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v