Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie mogli zapewnić zabezpieczenia lotów to po ki grzyb kontrolerzy w wierzy. Naprowadzali z obawy przed Kaczyńskim podając błędne namiary na pas. Pancerna brzoza to też przypadkiem i przypadkiem rozjebał się na miliard kawałków pierdolnąwszy w bagno z 8 metrów obracając się wcześniej wokół osi skrzydeł i na plecki. Najogólniej rzecz ujmując poleciał pijany pilot na lotnisko które nie istnieje a że na pokładzie sami samobójcy to próbowali aż do skutku czyli nie próbowali na siłę bo mieli szczęście i za pierwszym razem się udało! 

No ruska logika w czystej postaci. 

• Like 5
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

jak pozyczysz samochod i gosc sie rozbije z powodu np . awari tego samochodu ,a o awari wiedziałes lecz nie powiedziałes zeby uwazał to ponosisz odpowiedzialnosc czy nie ?

To samolot był uszkodzony i Arabski o tym wiedział ?

Opublikowano

Naprowadzali tak jak mieli skalibrowane ustrojstwa. A ustrojstwa były przedpotopowe i bez widoczności pasa tylko wariat by się porwał tam lądować tym autobusem. 
Na pokładzie samobójca był jeden. Miał cel i nie przewidywał jakichś odstępstw, Reszta to wypełniacz. Przypadkowe ofiary.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Znowu wywlekli . Na takie katastrofy zawsze się składa wiele czynników . Żadnego samobójcy tam nie było . Za to później pojawiło się pełno pojebów , którzy próbują to wytłumaczyć po swojemu .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
2 minuty temu, thor1984 napisał:

gdzie w końcu doszedł?

Do punktu wyjścia .

Opublikowano

sluchalem dzisiaj antka w III programie polskiego radia, juz ma dowody na 120 % ze byl zamach,jeszcze tylko ostatnie badania i trzeba bedzie uniewinnic arabskiego a wszystkie osoby ktore wziely odszkodowania beda je musialy oddac z odsetkami- w kazdej polisie pisze wyraznie ze nie odpowiadaja za akty terroru- ale zaryzykuje, zaloze sie o flaszke ze nic takiego nie nastapi- zaden pis-oglupek o miejsce kubicy sie nie chcial zakladac moze o to znajdzie sie chetny

od super pis-dioty slodkiego nie przyjme zakladu-nawet pisowska glupota powinna miec jakies granice-ktos kto nie odroznia tauron wydobycie s.a. od grupy tauron to debil nad debile-niewielu mu dorowna.....

• Thanks 1
Opublikowano

Nadzwyczajna kasta broni swoich .Ciekawe jaki wyrok dostałby pracownik zakładu lub firmy  gdyby zaniedbał swoje obowiązki i prawie stu ludzi zginęło w wyniku  miedzy innymi jego, zaniedbań!!! Myślę, że poniżej 10 lat by nie zeszli.

POlszewia dba o swoich - k**wa k**wie łba nie urwie .

939469078f2b4a0b83d52f346237fdb8.jpg

• Like 7
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

sluchalem dzisiaj antka w III programie polskiego radia, juz ma dowody na 120 % ze byl zamach,jeszcze tylko ostatnie badania i trzeba bedzie uniewinnic arabskiego a wszystkie osoby ktore wziely odszkodowania beda je musialy oddac z odsetkami- w kazdej polisie pisze wyraznie ze nie odpowiadaja za akty terroru- ale zaryzykuje, zaloze sie o flaszke ze nic takiego nie nastapi- zaden pis-oglupek o miejsce kubicy sie nie chcial zakladac moze o to znajdzie sie chetny

od super pis-dioty slodkiego nie przyjme zakladu-nawet pisowska glupota powinna miec jakies granice-ktos kto nie odroznia tauron wydobycie s.a. od grupy tauron to debil nad debile-niewielu mu dorowna.....

kto tu bardziej jest idiota czy głupek.

trzeba było pozwolić im robić miesięcznicę czy wyjaśniać katastrofę i samym im było się to znudziło.

jakby nic nie bylo na rzeczy to i platfusy nie stawiałyby oporu

5 minut temu, zetorki12 napisał:

Ciekawe kogo najbardziej sumienie dręczy ??

chyba tą co tyle tej ziemi przekopała w smoleńsku

Opublikowano

No ja mam inne wrażenie

Ta to jedynie nie kompetentna była .

Opublikowano

no tak wszystkiemu winny ten jarek. upał, traba wichura czy co innego to zawsze wina jarka

Opublikowano

jak oglądam platfusów w mediach to zawsze winią kaczyńskiego

1 minutę temu, thor1984 napisał:

Niestety PiS cynicznie zawlaszczyl Smoleńsk jakby to była tylko ich tragedia a przecież zginęli przedstawiciele różnych opcji. 

platfusy bronili go zaciekle jak zakonnica dziewictwa.

platfusy nie potrzebnie stawiali opór, przeganiając ich. czym większy opór to i apetyt rósł.

platfusom jak widzisz to się nie opłaciło

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

Tys z debili największy bo wypisujesz jakieś miliardy strat dla tauron wydobycie a strata to 207 mln PLN za 2018 a cała grupa na plusie więc nie pier**l pajacu tylko napisz skąd wziąłeś te miliardy strat. 

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano

https://www.o2.pl/artykul/kukiz-bije-na-alarm-mam-nadzieje-ze-te-slowa-sie-nie-sprawdza-6391415208302721a

... jeśli w Polsce powstanie system dwupartyjny, prędzej czy później dojdzie w Polsce do rozlewu krwi.. 

A tak sie nie dzieje?...zresztą widać po forum..

Z doniesień mediów, jak i słów samego Pawła Kukiza wynika, że prezes PiS Jarosław Kaczyński miał zaproponować mu start w wyborach do Sejmu ze wspólnej listy. Lider Kukiz'15 miał odmówić.

Opublikowano

Kukiz'15 praktycznie odchodzi do lamusa. Forsowanie jowów jako kluczowej oferty dla wyborców to trochę za mało żeby skruszyć system i wygrać wybory albo zdobyć znaczące poparcie. To nawet partia nie jest a same chęci to nie wiele w tym światku. Brak dyscypliny i brak środków jakie przysługują partiom politycznym dopełnia resztę. Szkoda bo to merytorycznie dobra kontra do PiS u. 

• Like 1
Opublikowano

I dlatego Prezes chciał wrzucić ich do swojej trzódki jako nową jakość. Ale tylko jako nową jakość. Inna sprawa że dużo z socjalu już nie można obiecać , więc przydałyby się teraz pomysły Kukiza aby uwaga przeniosła się na inne pole. PiS zaczyna wchodzić w stan PO, czyli samozadowolenia, więc i na barykady się nie rwą. Od tej chwili już powinno samo się paść a działacze odcinać kupony.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.06.2019 o 18:28, damianzbr napisał:

Gdyby publikacja odbyła się nawet o 20:00 w niedzielę wyborczą, nic bym nie powiedział. Ale tak się nie stało i dla mnie to jest jasne, sekielski uprawia politykę.

Dokument o sokokach za pewne też będzie dostępny przed jesiennymi wyborami, bo ktoś ukradnie laptopa sekielskiego. Albo TVN zrobi prowokację jak z krowami leżakami, tylko tu będzie łatwiej bo sekielski będzie tylko udawał że nic nie wie żenowo zatrudniona sekretarka nagrywa ukradkiem dla TVNu najciekawsze urywki o SKOKACH, zupełnie na odwrót jak ten rzeźnik z pod Ostrowi który nie wiedział że jest na celowniku obiektywu.   xD

Ale miałem nosa że przed wyborami ukaże się kolejny polityczny materiał:

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/patryk-vega-kreci-film-o-politykach-naciskano-na-mnie-i-grozono-mi-ze-zostane/wbh4nez

Czułem że VEGA to też sprzedajne ścierwo. Dobrze że nie  byłem na żadnym z jego wulgarnych filmów w kinie.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano

A co takiego strasznego zrobili, można wiedzieć?

Zabrali córkę prezydenta państwowym samolotem na wycieczkę do USA?

Ojojoj, samolot przez to spalił paliwa dużo więcej. Ojojoj jaka szkoda, jaka strata materialna dla narodu. 

Opublikowano

😄😄😄😄"Czułem że VEGA to też sprzedajne ścierwo. Dobrze że nie  byłem na żadnym z jego *wulgarnych* filmów w kinie." 😄😄😄😄

damian, skoro wyliczasz to uczciwie. Jedzenie, nocleg, ubranie, ochrona... To są koszty reprezentacji a wizyta oficjalna i lać na to bo grosze. Śmiałem się z tego za poprzednich i będę śmiał za obecnych i za każdego co rozpocznie podobną wyliczankę.

Opublikowano
25 minut temu, damianzbr napisał:

Ale miałem nosa że przed wyborami ukaże się kolejny polityczny materiał:

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/patryk-vega-kreci-film-o-politykach-naciskano-na-mnie-i-grozono-mi-ze-zostane/wbh4nez

Czułem że VEGA to też sprzedajne ścierwo. Dobrze że nie  byłem na żadnym z jego wulgarnych filmów w kinie.

To znaczy ze nie masz żadnego pojęcia o czym piszesz. 

Co do Smoleńska 

terrain ahead, terrain ahead, pull up,  pull up i wszystko w temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v