Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

po co uzywasz zydowskich wynalazkow takich jak -komputer i internet ???? jako prawdziwy polak powinienes wysylac wici....

chlopcze jak chcesz to i tobie znajde prace- w poniedzialek na 5 rano ci pasuje ??? tak zebys mial czas na spakowanie i dojazd

to już jasne  skąd tą babkę na leżąca z rana wytrzasnołeś

córcia na leżąco pracuje i tak myślałeś że wszyscy tak robią 😁

Nie chciała jak tatuś jeść szczawiu i mirabelek i wzięła się do pracy jak umiała

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

no tak pełna kultura 😁 przecież ona nowoczesna, sex kamerki itp . A Ty przymierzasz sie do roli   ciecia w tym biznesie ? jak ona tyle z tego obciąga 😄 

20-tka zawsze będzie konkurencyjna dla 73latki 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Stręczyciel job twoja mać jak nic. Osprey to nie był, za wolno. Ulman. Ubezpieczenie za przepięcia wypłacają na podstawie opinii i biorą regresem z energetyki. Komputer to w zasadzie Alan Turing - dla tych, dla których ma to znaczenie gej.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jacus napisał:

nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera- takie znane haslo z prl, znowu wraca, corka mature zdawala i poszla do pracy, zarabia teraz na godzine wiecej niz ja dziennie😊.

pinokio obiecal w krakowie ze rzeka serafa nie wyleje i wylala[jak zawsze ]😛

ogladalem chwile-szkoda czasu na oklepane frazesy,  glowni gracze ja olali,wystawiajac pionki.

nie dziwne z tą córką  , jak Jestes na chorobowym w krus za 15 zł na dzień .  a co premier miał powiedzieć spierniczajcie już bo was nieuratujemy ?  premier i ministrowie powinni używać jezyka dyplomatycznego i do ostatniej chwili podtrzymywać obywateli na duchu .       https://www.tvp.info/42766956/gazeta-polska-codziennie-czterej-politycy-po-skazani-za-pedofilie           

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

Chyba jednak lepiej byłoby powiedzieć że rzeka wyleje zgodnie z planem, bo skoro wylewa przy każdej takiej okazji to czemu nie tym razem?  Sztab kryzysowy to nie rekolekcje i ocena realnego zagrożenia jest tu jak najbardziej na miejscu. Akurat w tym przypadku zaklinanie rzeczywistości jest mało poważne i mało odpowiedzialne. 
Powódź to nie koniec ludzkości, tylko kwestia ewentualnego zabrania ludzi z danego miejsca.  Tu trzymanie za rękę nie ma nic do rzeczy, choć Noe też dostał otrzeżenie  " pakuj dupsko do arki bo i tak wyleje". A jak powódź minie to faktycznie przydałoby się podtrzymywanie na duchu aby ludziom chciało sie zaczynać od nowa.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

to skoro zawsze  wylewa to co premier miał powiedzieć  , że teraz też wyleje ludzie jak zawsze wylewa to wiedzieli co sie stanie zawsze jest troche nadziei która umiera ostatnia . potrzymuje swoje zdanie o dyplomatycznych wypowiedziach , zauważyć można ze Tusk jak był premierem też albo mówił dyplomatycznie albo nie udzielał odpowiedzi  inaczej unikał trudnego tematu i brał na przeczekanie .

Opublikowano (edytowane)

A jak trafić do niektórych jak nie obrazkami ? :P

A przy okazji . @Rolnik1973 garnitur na wybory gotowy ? Wiesz na kogo głos oddać ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

To jakby Schetyna dał 800+ , to zmieniłbyś poglądy ? B|

Opublikowano

Przecież do urwy nędzy to wybory do europarlamentu a Wam w głowie kto ile daje w Polsce.... Pomysłu na własne istnienie nie mają a europę chcą reformować. Ja się pytam: sami? Jakie cele? 500 + najlepiej niech obiecają, że wprowadzą z Funduszy Europejskich w euro. Ależ nie, nie można tego zrobić! Bronimy się przecież przed wprowadzeniem euro. Pracownik musi być konkurencyjny... O kurcze! Nie mieliśmy być siłą roboczą Europy! I co teraz? Już nie można tego do niczego przyrównać.

• Thanks 1
Opublikowano

Osioł Georg to i po bańce może obiecać bo i tak złamanego grosika nie wydębi więc 800 z jego ust to jakiś blamaż. Lewactwo reformuje na całego Europę a przede wszystkim europejczyka który niedługo będzie wzorem jeśli będzie czarnym gejem wyznajacym Allaha że sztandarem w kolorach tęczy i poglądami z deklaracji lgbt. 

Opublikowano
47 minut temu, DTaras napisał:

Przecież do urwy nędzy to wybory do europarlamentu a Wam w głowie kto ile daje w Polsce.... Pomysłu na własne istnienie nie mają a europę chcą reformować. Ja się pytam: sami? Jakie cele? 500 + najlepiej niech obiecają, że wprowadzą z Funduszy Europejskich w euro. Ależ nie, nie można tego zrobić! Bronimy się przecież przed wprowadzeniem euro. Pracownik musi być konkurencyjny... O kurcze! Nie mieliśmy być siłą roboczą Europy! I co teraz? Już nie można tego do niczego przyrównać.

500 plus ma być z funduszy no na krowe ale zawsze to 500 plus . teraz czas zeby ukraina była siłą roboczą amy zapleczem interaktualnym  :D

Opublikowano

ja na glosowanie pojde w garniturze-jak orkiestra na weselu bedzie dobrze grala to do rana posiedze😛😛😛 i prosto do komisji,

chorobowe z krus-u to 10 zl a nie 15....dawno nie chorowalem wiec nie wiem od ilu lat nie podnosili.

racyl -zrob matce prezent na jej dzien[to chyba teraz jest,z 10 lat juz nie obchodze wiec zapomnialem] i wyprowadz sie, nie badz pasozytem do konca zycia-takie polskie bamboccino[czy jak to wlosi nazywaja] ,  mozesz sie nawet ozenic, tylko bron boze nie zapominaj o antykoncepcji-tacy jak ty niepowinni sie rozmnazac. 😛 w takim wieku to juz powinna sie prawnokow spodziewac a ty jej nawet wnuka nie dales- przestan bic niemca po kasku i dziela-kawalerzy do wziecia czekaja.

i po powodzi, przestalo lac-podobno na 2 dni- od poczatku maja to ze dwa dni dalo sie do pola wjechac, 

Opublikowano
12 minut temu, jarecki napisał:

500 plus ma być z funduszy no na krowe ale zawsze to 500 plus . teraz czas zeby ukraina była siłą roboczą amy zapleczem interaktualnym  :D

Jak im zapłacisz to będą.😂

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

racyl -zrob matce prezent na jej dzien[to chyba teraz jest,z 10 lat juz nie obchodze wiec zapomnialem] i wyprowadz sie, nie badz pasozytem do konca zycia-takie polskie bamboccino[czy jak to wlosi nazywaja] ,  mozesz sie nawet ozenic, tylko bron boze nie zapominaj o antykoncepcji-tacy jak ty niepowinni sie rozmnazac. 😛 w takim wieku to juz powinna sie prawnokow spodziewac a ty jej nawet wnuka nie dales- przestan bic niemca po kasku i dziela-kawalerzy do wziecia czekaja.

jak zwykle kulą w płot trafiłeś włosów na głowie to nie masz ale i w głowie rozumu też nie masz

pobudowałem dom to ma się z niego wyprowadzać ? , gdzie do ciebie ? i co miałbym latać jak dziad z krową po łące ? te czasy u nas mineły że ludzie wypasali rowy krowami

dwóch wnuków od mnie jej wystarczy

Opublikowano

Maja glosować - nie wiem ? - ustawę czy jakie inne co w temacie odbudowy lokalnych połączeń komunikacyjnych.
Rynek zdecydował , że t wszystko poupadało a nawet jeśli by wróciło to i tak nie będę korzystał bo zanim dojdę do przystanku to samochodem własnym dojade na miejsce a jeśli nie własnym to ktoś z rodziny... że co? jak ktoś nie ma rodziny? a no właśnie. Czy to nie lepszy argument na utrzymanie rodziny, dzieci itp niż 500+? 
Jeśliś życia nie zmarnował na starość nie zostajesz sam a jeśli nawet los zrządzi w szczególnych przypadkach to nie jest ich tak dużo aby odbudowywać komunalny transport do wożenia powietrza ...
Można się czepiać moich argumentów bo niepełne i nieudolnie sformułowane ale nie mam czasu a mniej więcej wiadomo o co mi chodzi.
Jeśli już musicie to zdejmijcie/zmniejszcie podatek z emerytur i rent z sugestią - na wynajęcie kogo czy co podobnego, bo samochodów prywatnych jest dzisiaj jak nigdy wcześniej... 
czasy się zmieniły a oni jeszcze serial "Daleko od szosy " przerabiają.

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

Hehehe banda nierobów co tylko liczą na państwo by im dało następne +  chce być zapleczem ,,interaktualnym,,   😄

Opublikowano

A do tej polityki i do rządów , to niby po co lecą ?

Opublikowano
46 minut temu, piotreku1 napisał:

Hehehe banda nierobów co tylko liczą na państwo by im dało następne +  chce być zapleczem ,,interaktualnym,,   😄

jak chcą i mają z czego to niech dają. boli innych że oni tak nie umieli a przyszły pisiory im się udało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v