Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Sam nie wie czy karuzela była 🤔 ale wie że banda na Wawelu była . To przykre że ludzie może i wykształceni czują taką nienawiść . 

Może Kaczyński zrobił błąd , że odciął emerytury ? Może abolicja byłaby lepsza ? 

Jak tak dalej będzie to przepowiednia Jackowskiego się sprawdzi .

Pewnie przy grobach komunistów też się modlą ludzie . Musiałbym nie mieć piątej klepki aby ich szkalować . 

Edytowane przez 12zbyszko
Nie skończona myśl
Opublikowano (edytowane)

Jacus? to była wersja wielkopiątkowa ;) i dziękuję przy okazji za  Miłosza.

Abolicja też by przejawem miłosierdzia nie była i może jednak jest jakaś różnica.

Kiełbasa wyborcza, jaja z polityki, sporo chrzanienia a czasem ktoś komuś przysoli.
Chleb powszedni tego forum.
Koszyk święconki pełen.

Dla dekoracji życzenia świąteczne dla wszystkich do których się przyłączam.

nie pisuje tu jaki ksiądz co by koszyk poświecił?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

Dzięki za życzenia, wzajem
Zbyszko, co tam ma być ryż?
Dobra wróżba, ja jak coś podleję na polu to zaraz deszcz pada.

Czas na nowy sprzęt bo za wolno zwija . Ja też mam takie szczęście .

Opublikowano
Dnia 20.04.2019 o 07:40, jarecki napisał:

,nie wiecie gdzie się popdział stary dobry jacus z tego forum , ten tu Mu chyba  nica zajebał i sie podszywa . 

to wszystko przez to ze na chorobowym za duzo tvp-info ogladam😛😛😛, nawet najtwardszemu zawodnikowi zrobi wode z mozgu-ja jeszcze  walcze biore zastrzyki,tabletki-co prawda na nogi ale na glowe moze pomoga😂😂😂.

nawet kupilem nowa antene satelitarna i zaplacilem profesjonalnego instalatora zeby tvn-24 ogladac, ale z wieloletniego przyzwyczajenia zapominam przelaczac z 24 na 22.

Opublikowano

pare razy ogladnalem fragmenty takich "filmow'- takie cuda to obrazaja inteligencje normalnego czlowieka, nie wiem co scenarzysci takich "dziel' maja w glowach, ale na pewno niestandardowa wyobraznie...gdyby to nie bylo takie glupie to byloby smieszne.

wydaje mi sie ze takie programy maja pokazam wam tam na prowincji jak wyglada zycie w wielkim miescie- tak naprawde to tyle ma wspolnego z realnym zyciem co programy typu' rolnim szuka zony' z zyciem na wsi.

propagande sukcesu to ja znam od konca lat 70 i do dzisiaj nic sie nie zmienia............................wiadomosci prawie niczym sie nie roznia od dziennika i podobnie jak wtedy zostaja amerykanskie media-zamiast wolnej europy i glosu ameryki jest tvn i gw, tylko sekcji polskiej radia watykanskiego ,radio maryja nie zastapi:P, i od nowa polska narodowo-ludowa.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, jacus napisał:

to wszystko przez to ze na chorobowym za duzo tvp-info ogladam😛😛😛, nawet najtwardszemu zawodnikowi zrobi wode z mozgu-ja jeszcze  walcze biore zastrzyki,tabletki-co prawda na nogi ale na glowe moze pomoga😂😂😂.

nawet kupilem nowa antene satelitarna i zaplacilem profesjonalnego instalatora zeby tvn-24 ogladac, ale z wieloletniego przyzwyczajenia zapominam przelaczac z 24 na 22.

chodziło mi o słowa których używasz , bo za którą opcją polityczną  Jestes to to jest  nie ważne ale o jezyk którego używasz wydawał mi sie kiedyś miej  kontrowersyjny . 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Myślisz że siemoniak za komentarz czy tvn 24 za emisję. 

Dobrze ze siemoniak dbał o naszą armię. Do ilu planowali zmniejszać poglowie.? No ale przecież nie ilość a jakość się liczy a co do jakości to PO wiodła prym przez osiem lat i udowadniała na co jo stać. 

• Like 1
Opublikowano

Odciąć pępowinę jak najprędzej. Niech inni ich wspierają. My i tak nóż w plecy dostaniemy, bez względu na ilość wpompowanych pieniędzy i wylizanych tyłków .

Opublikowano

Nic z tych rzeczy. Teraz zacznie się na nowo układanie strefy wpływów. Tzn zaczęło. Putin realizuje swój testament. Taki na zaś, gdyby nie znalazł się chętny do jego realizacji w przyszłości. Turcy są dogadani, Węgrzy są dogadani, Izrael i Niemcy też. Białoruś to wisienka na torcie. A my po ostatnim spotkaniu Putin Natanyachu jesteśmy największym siedliskiem antysemityzmu. 
Pępowina jest grubości rury NS2 x 2 i biegnie tylko przez nas. 

Opublikowano

Do wizerunku antysemityzmu przyczyniła się jeszcze posłanka Krystyna https://wiadomosci.wp.pl/swiatowa-slawa-poslanki-pawlowicz-wystarczylo-jedno-zdanie-6372826884221057a

UPAina się na nas wypnie , inni dogadani i mają nas gdzieś,. Kto w europie nas jeszcze wspiera? Amerykanie kopna nas w d*pę jak tylko stwierdzą że nam się kończy kasa na ich rakiety i samoloty a kontrakt na gaz musimy realizować bo podpisaliśmy na równie długo jak z Gazpromem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v