Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A co cie tak do tego pedalstwa ciągnie? Weź sobie kogoś na swoim poziomie i może też z nim PISać. Nikt nie broni

Widac lgbt się podoba.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

To tak jakbym ze Zbyszkiem chciał pogadać o całkowaniu fali grawitacyjnej i nalegał aby przedstawił swój punkt widzenia odnośnie przyszłości napędów grawitacyjnych w oparciu o doświadczenia załogi USS Enterprise.😂  Też środek lokomocji.

Opublikowano (edytowane)

czemu pisowcow ciagnie do lgbt- moze chca dorownac prezesowi ???? czy innym antkom z mlodymi asystentami😊,

przypomina mi sie taka scena ze studia polska- dyskusja o teczowym piatku,jeden z prawakow-teczowe[nomen omen] okulary,dziwaczny wyglad, zaczyna perorowac na temat teczowego zagrozenia-po chwili jeden z uczestnikow nie kryjacych swojej orientacji-pyta sie go -czemu sie tak podniecil dyskusja o gejach,chyba cos to znaczy-gogus przez pare programow sie nie pojawil,stawiam dolary przeciwko orzechom ze on tez jest ukryta opcja l-g-btq itd.itp. plus a nawet minus😛

w sumie to dziwne ze internet i telewizja zajmuje sie tematami zastepczymi typu gender, pks,lgbt zamiast prawdziwymi problemami typu blokowanie drog i budow przez firmy budowlane zadajace doplat do kontraktow, zaplaty zaleglych pieniedzy od wloskich firm ktore nie placa podwykonawca, budowa zakopianki co chwile staje bo wykonawca nie placi za roboty,sprzet i materialy budowlane, wiele przetargow jest odwolywanych bo firmy zadaja nawet dwa razy wiecej niz kosztorys inwestora[ u mniew gminie to niektore przetargi 3 razy byly odwolywane] niedlugo wroci program autostrada +

ciekawe ile unia pszenno-buraczana zaplaci za naprawe asfaltu w stolycy, za sprzatanie juz podliczono 15 tys zl.....

przeczytajcie komentarze😉

https://www.wiocha.pl/1571099,Dobrze-ze-Jarek#comform

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)

Tak sobie czytam forum tutaj i nic nie znajduję aby dodać coś od siebie bo najciekawsze co dziś to inniście już opisali (LGBT już nudne się robi a nie ciekawe) Boni i adopcja dzieciaków przez innoseksualistów poruszona o terroryzmie antyislamskim było .. i parę jeszcze rzeczy też to o czymże ja?...
i już miałem dać sobie spokój bo zamiast szykować towar na jutro - myślę - będę czas na klikanie tracił a tu trafiłem na wybitne a propos mediów neta a zwłaszcza tego tematu
cyt -" Zauważalny wydaje się trend, że obywatele państw gorzej rozwiniętych ekonomicznie spędzają w Internecie najwięcej czasu." - pochodzi z tego artykułu
https://www.mobiletrends.pl/raport-66-procent-populacji-korzysta-juz-z-telefonow-komorkowych/
:P

A ja tylko szukałem statystyk najefektyjniejszej formy i nośników reklamy (politycznej też)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Nie bądź KONFIDENTEM !!! Jeśli znasz kogoś z tych zdjęć publikowanych przez reżimową policję to z nikim się nie dziel tą informacją...nawet tu na forum.

Dożyliśmy czasów o których większość z Was mogła jedynie słyszeć od starszych. Polska policja zaczyna działać jak ubecja i ściga ludzi walczących o swoje i innych prawa. Jeszcze trochę a będą strzelać w tył głowy i grzebać protestujących w masowych grobach...

https://wawalove.wp.pl/rolnicy-sa-poszukiwani-przez-policje-za-protest-6359712149874305a

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Publikowanie wizerunków bez wyroku jest rzeczywiście nawoływaniem do konfidencji i pokazuje prawdziwe oblicze władzy. Pokazują kto tu rządzi bo nie uwierzę że są takimi idiotami że w dzisiejszej dobie posiadając wizerunek twarzy osoby nie są w stanie ustalić danych personalnych wszak porównywanie obra.... albo nie będę podpowiadał bo może jednak.... skoro bazy danych dowodów osobowych oddali obcym firmom to jak?...
W linkowanym artykule jest zdanie cyt -" Jan Ardanowski w rozmowie z money.pl skrytykował ich za marnowanie owoców." to i ja powinienem się zgłosić bo zostawiliśmy w sadzie większość spadów jabłek na zegnicie. Takie to mamy zaufanie do skuteczności skupów interwencyjnych odgórnie sterowanych.

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

Mordercom, gwałcicielom i innym zwyrodnialcom twarze zasłaniają a tu publikują wizerunki rolników, którzy spalili oponę i rozsypali trochę jabłek...brak słów na taką interpretację praw człowieka !

Po tym co ostatnio Aranowski powiedział na temat tego protestu i tych nieszczęsnych jabłek powinien zostać wywieziony z ministerstwa na taczce i oblany gnojówką. To nie jest nasz minister ! To pachołek władzy i nic więcej. Pis wygrał wybory dzięki wyborcom ze wsi...jeszcze kilka takich akcji jak w tym linku i mogą się zdziwić w nadchodzących wyborach. Jedyną szansą pisu jest obecny brak konkretnej alternatywy politycznej ka którą mógłby naród zagłosować w większości.

Opublikowano

Bo to ma być "obywatelskie zatrzymanie". 😂 Zdrowa tkanka społeczeństwa bezlitośnie wytnie komórki rakowe i zaprowadzi dekadenckich rozsiewaczy jabłek przed oblicze sprawiedliwości ludowej. Tam karząca ręka, która nie zna litości, wymierzy stosowną zapłatę wrogom naszej ojczyzny. Znajdziemy też tych co podstępnie zmanipulowali tych biednych ludzi i doprowadzili do niekorzystnego rozporządzenia mieniem znacznej wartości ( 500kg jabłek po 0,25 PLN - oficjalna rządowa cena skupu interwencyjnego)., bo oni tez są ofiarami. Ofiarami mamienia socjalistycznego rolnika kapitalistyczną propagandą. 😂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

A co cie tak do tego pedalstwa ciągnie? Weź sobie kogoś na swoim poziomie i może też z nim PISać. Nikt nie broni

Widac lgbt się podoba.

Ostatnie zdanie bardzo trafne tylko zapomniałeś dopisać , nam " 

Jeżeli prawie za każdym razem skomentowałeś mój post i pisałeś ze mną a teraz rakiem się wycofujesz to widocznie jest nie wygodny temat dla ciebie . 

To coś jest na żeczy .

Mnie przeszkadza Lgbt . Niech sobie u rodzą dzieci i wychowują jako rodzice i nic nie będę miał do tego .

Ale od moich dzieci czy wnuków precz .

Mam wrażenie ,że masz podobne poglądy jak na tym zdięciu .

0b3fe07efa3528cb53c6a40a7e1bf33b.jpg

Opublikowano

Ostatnie zdanie zaczerpnąłem z twojej wypowiedzi którą komentowałem. Ciągnie cie do tych pedałów jak Antoniego do żołnierzy.💋.

Cały temat jest marginalny a jedynie pompowany do monstrualnych rozmiarów przez PIS. Straszą ciemnotę lgbt mimo ze jak mieliśmy tu przykład często człowiek nie wie co to w ogóle jest.

Twoje dopowiadanie sobie i naditerpretowywanie okoliczności jest typowe dla klientów spod sklepu którzy nie mają pojecia ale musza coś powiedzieć Twoje domysły i podejżenia  na temat moich poglądów , rzekomego wycofywania sie rakiem sa tpowe dla PISiaków co widać w TVPis aż nadto dobitnie. Tak naprawdę  na siłę w szkołach nie będą ich uczyć bo jest nad tym czapka kuratorium, bedą tam naciski rodziców i niechęć nauczycieli by się uzerać i awanturować. No a nade wszsytko przeceniasz waćpan imć Trzaskowskiego. Toż to oni z Rabiejem jeno w stolicy maja coś do powiedzenia a nie w skali kraju więc nie wiem o co takie darcie ryja. Tzn wiem - bo tak propaganda do głów nakładła i teraz w nich miesza a lud przecież coraz to nowego wroga musi mieć by na istotne rzeczy nie patrzeć. No to czekam na dalsze twoje domysły i spekulacje

10 godzin temu, extrabyk napisał:

Nie bądź KONFIDENTEM !!! Jeśli znasz kogoś z tych zdjęć publikowanych przez reżimową policję to z nikim się nie dziel tą informacją...nawet tu na forum.

Dożyliśmy czasów o których większość z Was mogła jedynie słyszeć od starszych. Polska policja zaczyna działać jak ubecja i ściga ludzi walczących o swoje i innych prawa. Jeszcze trochę a będą strzelać w tył głowy i grzebać protestujących w masowych grobach...

https://wawalove.wp.pl/rolnicy-sa-poszukiwani-przez-policje-za-protest-6359712149874305a

Z tym strzelaniem w tył głowy to nieco  przesadziłeś ale generalnie narracja władzy jest zupełnie jak za komuny. Kto przeciw nam protestuje i się nie dogaduje ten jest wichrzycielem, wrogiem Polski PISowej , wywrotowcem, postkomunistycznym wrogim elementem, członkiem służb a zapewne też masonem i ruskim/niemieckim agentem.  Kto nie z władzą ten wróg nawet jeśli słuszne ma rządania. Wczoraj czytałem ze ok 40tys pracowników pomocy socjalnej ma strajkować. Widzą ile kasy i środków na nierobów płynie przez ich ręce a sami sie podwyżek nie moga doczekać to będą strajkować.

Opublikowano (edytowane)

Bawią Was wszelkiego rodzaju dewiacje ? Nie przeszkadza Wam że chcą wmawiać dzieciom że to normalne zachowanie ? Chciałby ktoś z was , żeby wasze dzieci wychowywała para pedałów lub lesb ??

Marginalne ? Jak gdzieś w kraju ktoś dziś popełni morderstwo , to też olać , bo w skali kraju to drobnostka ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Mirro - słusznie, każden uj na swój strój. Ja bym tego nie zrobił sam pomijając, że w ogóle. Jeszcze o salafitach nie słyszałem tak przy okazji. Co do fali grawitacji to zdania są podzielone. Za to elektronu nikt nie widział. Naeet niewiadomo dlaczego dwa jednoimienne ładunki się odpychają już nie mówiąc o tym skąd w studni elektronowej bierze się foton... Co Nowej Zelandii - "były instruktor fitness i działacz prawicowy" Ekstremiści każdej nacji i religii pasują do tego opisu. Zetor - wg jakich norm te zachowania oceniasz?

Opublikowano

Oj Ulman . Mnie do pedałów ? Po mawianie z lat jak byłeś smarkaty a nie teraz jak już masz bliżej dołka . Widzę po tekście że nerwy trochę puściły . Już z tym sklepem daj spokuj bo pijoczki już powymierały . LBTG nie tylko warszawa wprowadziła bo i Łódż Kraków i jeszcze jakieś miasto . 

Cały plan Rabbiej wydał i to może być klęska opozycji w wyborach do PE . Oby tak było .

Może napiszesz jak Tusk obchodził się z protestującymi rolnikami ? 

Opublikowano

Zetorki , dlaczego nasze dzieci mają wychowywać pedały? 

A kto z całego społeczeństwa się na codzień przejmuje  że kogoś w Polsce zamordowano? 

To raczej nie marekfarmer. Tamten wklejał co popadło ale ortografię miał w miarę opanowaną. 

Zbychu, no przciez ciągnie cie , bo ciągle wracasz do tego tematu.  Co to znaczy że Warszawa wprowadziłą LGBT. 

Jak Tusk postepował z rolnikami? 

Opublikowano

Bo niektórzy twierdzą że to normalne i nic w tym złego .

Opublikowano

Rząd chce podnieść VAT na nasze rodzime produkty a wy grzecznie na temat zastępczy dyskutujecie. Nie ma co rząd ma dobrych ludzi od inżynierii społecznej. Ktoś premię pewnie dostanie. 

Opublikowano

Zastępcze ? Przyszłość naszych dzieci jest mniej ważna niż jakiś VAT dla Ciebie ?

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, zetorki12 napisał:

Bo niektórzy twierdzą że to normalne i nic w tym złego .

Niby nie jest to normalne w rozumieniu wiekszości heteryków. Z drugiej strony od niepamietnych czasów inne orientacje istiały jak świat swiatem. Pedalili w starozytnej Grecji, Rzymie, Rosji za cara i za komuny , za Hitlera i za Gomułki a teraz pedala za Kaczyńskiego. Problem jest taki że się o tym mówi i to o wieeeele za duzo. Środowiska LGBT traktują PIS jak małpę w klatce - walą kijem a  małpa się wścieka. Nie powinno sie na nich zwracać uwagi to nie było by fermentu. Umacniamy ich mówiąc o nich .

Zetorki - dramatyzujesz. Zabiora ci twoje dzieci? Kolega ma rację to jest temat zastepczy ktory słuzy do zajęcia gamoni j W obecnym skłądzie parlamentu mysle że spokojnie mogli by wprowadzić do konstytucji że adopcja jest mozliwa przez kompletną rodzinę w pełnym tego słowa znaczeniu. Niestety tego nie zrobia bo jeden temat by im odpadł.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Jak podniosą wat to będziecie mieli wtedy pożywkę do komentarzy . 

Widzę że więcej po rombańców jest z wyzszym wykształceniem niż z niższym . Jak się ma nadwyżkę pieniędzy to się pieprzy w główce . 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, zetorki12 napisał:

Tylko nigdy nie twierdzono że to normalne .

Uuu, i tu sie mylisz . https://wiadomosci.onet.pl/kiosk/homoseksualizm-czasow-starozytnych/pdnls

Tak samo zawsze w społeczeństwie był jakiś procent garbatych albo z zespołem Downa.  Dla populacji jakiś procent takich osobników jest normą.

Zbyszko , bieda umysłowa i materialna to z pewnością cnota.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v