Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Ulman napisał:

Trochę się dziwię że zawinął chłopaczyna pare złoty i do aresztu poszedł a taki Tusk Balcerowicz, Rostowski zniszczyli kraj miliardy ukradli  i nasza władza może im co najwyżej obrobić tyłek w TVPis.  Ot taki paradoks.

Socjopatą określamy osobę, która lekceważy normy i zwyczaje obowiązujące w danej kulturze czy środowisku, nie liczy się z uczuciami innych, manipuluje ludźmi i nie ma poczucia winy.

zdiagnozowałem twoją chorobę teraz zgłoś na leczenie 

Opublikowano

Czy samo kwestionowanie tych norm bez ich bezpośredniego złamania to socjopatia czy tylko wolność wypowiedzi?
W Pakistanie uniewinnili jakąś kobietę wcześniej skazaną za bluźnierstwo czyli złamanie norm środowiskowych ichniejszych.
Często same normy są socjopatyczne.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, staszek131415 napisał:

Oczywiście mieli serduszka w klapach powinni na mózgach sobie przykleić może objął by ich ten program pomocy co promuje to chorzy ludzie nikt normalny tak się  nie zachowuje powinni być przymusowo leczeni gdyż są zagrożeniem dla społeczeństwa

.

Wrogów ludu pracującego miast i wsi nalezy usuwać. Wichrzycielom mówimy nie !🤪 Nie naszości mówimy nie!🤪

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

Socjopatą określamy osobę, która lekceważy normy i zwyczaje obowiązujące w danej kulturze czy środowisku, nie liczy się z uczuciami innych, manipuluje ludźmi i nie ma poczucia winy.

zdiagnozowałem twoją chorobę teraz zgłoś na leczenie 

Zdiagnozowałeś powiadasz ......... O.o  Widzisz jak nisko upadłeś? Musisz wklejac jakieś rzeczy które ci się nawiną  a których nie rozumiesz.  

Jesli miałbym trafić na leczenie  to zapewne spotkam tam prezesa wszystkich prezesów bo to co wkleiłeś pasuje do Jarosława jak ulał.

A tak by zupełnie zamknąć temat - socjopatów się nie leczy bo to nie jest jednostka chorobowa.  Na naukę nigdy nie jest za późno Romanie.

A skąd ta Ogórek ma takie BMW? TW Michał jej kupił ?  Może jeszcze wille ma?

Oglądałem dziś jednym okiem TVPis. Od 13 do 14 30 non stop napad i lincz na Ogórkowej. Powinni dziekowac tym ludziom bo PIS ma paliwo na 2 tygodnie a TV Kurski  co najmniej na tydzień.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Zdiagnozowałeś powiadasz ......... O.o  Widzisz jak nisko upadłeś? Musisz wklejac jakieś rzeczy które ci się nawiną  a których nie rozumiesz.  

Jesli miałbym trafić na leczenie  to zapewne spotkam tam prezesa wszystkich prezesów bo to co wkleiłeś pasuje do Jarosława jak ulał.

A tak by zupełnie zamknąć temat - socjopatów się nie leczy bo to nie jest jednostka chorobowa.  Na naukę nigdy nie jest za późno Romanie.

A skąd ta Ogórek ma takie BMW? TW Michał jej kupił ?  Może jeszcze wille ma?

Oglądałem dziś jednym okiem TVPis. Od 13 do 14 30 non stop napad i lincz na Ogórkowej. Powinni dziekowac tym ludziom bo PIS ma paliwo na 2 tygodnie a TV Kurski  co najmniej na tydzień.

konsultacja psychoterapeutyczna, aby postawić prawidłową diagnozę oraz ocenić te szanse. Zaburzenia osobowości antyspołecznej uchodzą za trudne do leczenia, ale to nie znaczy, ze nie można nic skorygować. W takich sytuacjach zalecana jest psychoterapia grupowa. Jednak, jak wspomniałam na początku, zachęcam najpierw do fachowej konsultacji, a wtedy psychoterapeuta będzie mógł wskazać, co dalej.

teraz głupi typowy polaczek tvn i gw robią antypolską kampanie przeciw mięsie ulman widzi tylko jedno atakuje telewizje co szkodzi po 

czy ktoś zrobił z tego aferę 

https://pomorska.pl/mrozonki-z-biedronki-wycofane-ze-sprzedazy-nie-jedz-ich-ostrzezenie-gis/ar/13380300

https://pomorska.pl/uwaga-grozne-bakterie-wykryte-w-popularnym-plynie-do-kapieli/ar/7308511

https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artykuly/mleko-dla-dzieci-w-sieci-rossmann-skazone-salmonel,44703

a ty syndrom debilizmu dziennie tvp tvp  masz jakoś psychoza  żona każę ci oglądać ?? czy jak 

1 godzinę temu, mirro napisał:

Czy zaniechanie szczepień własnych dzieci może być uznane za zachowanie socjopatyczne, czy tylko głupotę?

albo powołując się na badania zdrowia to zdrowy rozsądek 

Opublikowano (edytowane)

Czyli jednak nie masz nic do powiedzenia oprocz zapluwania się? 

Dla zainteresowanych sensacja - ROMAN JEST KOBIETĄ. Na forum z pooniższego linku ukrywa się pod  nazwiskiem Izabela Makowska Trzeciak i pisze to co Roman powyżej. 

https://portal.abczdrowie.pl/pytania/cechy-socjopaty-a-szanse-na-skuteczna-terapie

Co cie przyciągnęło do forum o tej tematyce?

Jak GW i TVN robią antypolską kampanię przeciw mięsie to czemu Ardanowski tego nie dementuje a TVPis tez to pokazuje?  Pewnie to prawda. Lubisz padlinę?

Syndrom debilizmu ? Żona każe?  Psychoza?  Zbrakło czegoś mądrego do napisania Romanie? A tak w sumie to co cie moja żona interesuje? Punktu zaczepienia juz nie masz?

To ma ta Ogórek willę czy nie?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
15 minut temu, Ulman napisał:

Czyli jednak nie masz nic do powiedzenia oprocz zapluwania się? 

Dla zainteresowanych sensacja - ROMAN JEST KOBIETĄ. Na forum z pooniższego linku ukrywa się pod  nazwiskiem Izabela Makowska Trzeciak i pisze to co Roman powyżej. 

https://portal.abczdrowie.pl/pytania/cechy-socjopaty-a-szanse-na-skuteczna-terapie

Co cie przyciągnęło do forum o tej tematyce?

twoja choroba zdiagnozowanie i spróbować cie wyleczyć  

17 minut temu, Ulman napisał:

Jak GW i TVN robią antypolską kampanię przeciw mięsie to czemu Ardanowski tego nie dementuje a TVPis tez to pokazuje?  Pewnie to prawda. Lubisz padlinę?

masz lepszą w marketach z chłodni co termin już dobił zwożoną do polski 

18 minut temu, Ulman napisał:

Syndrom debilizmu ? Żona każe?  Psychoza?  Zbrakło czegoś mądrego do napisania Romanie? A tak w sumie to co cie moja żona interesuje? Punktu zaczepienia juz nie masz?

jeśli coś mnie nie interesuje to nie oglądam i nie walczę jak ty z tematyką nielubianą wchodzę na forum a twoja forma przeistoczyła się już w ciężką chorobę 

20 minut temu, Ulman napisał:

a otruł się ktoś ??

21 minut temu, Ulman napisał:

To ma ta Ogórek willę czy nie?

nie-wiem na pewno się w tv nie dorobiła bo już miała przedtem majątek jak była miss polski modelką itp 

Opublikowano

jako kandydatka sld z nadania leszka millera na prezydenta polski-pewnie biedna nie byla.

to co teraz sie dzieje to przedszkole-przed wojna to sie nie cackali, za rzadow pilsudskiego to by dawno wachala kwiatki od spodu lub polamane rece miala a w najlepszym przypadku ogladala swiat przez szkocka krate-taki najslynniejszy przypadek.

https://www.fakt.pl/hobby/historia/tadeusza-dolege-mostowicza-porwali-skatowali-i-wrzucili-do-dolu-w-lesie/fr12w8j

dla rozluznienia tematu

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

1.twoja choroba zdiagnozowanie i spróbować cie wyleczyć  

2.masz lepszą w marketach z chłodni co termin już dobił zwożoną do polski 

j3.eśli coś mnie nie interesuje to nie oglądam i nie walczę jak ty z tematyką nielubianą wchodzę na forum a twoja forma przeistoczyła się już w ciężką chorobę 

4.a otruł się ktoś ??

5.nie-wiem na pewno się w tv nie dorobiła bo już miała przedtem majątek jak była miss polski modelką itp 

1.Gdzieś ty wyczytał że socjopatia jest jednostką chorobową i wymaga leczenia?

2.Jak w marketach jest taka sam to zgłoś do TVP i  pokazesz jakie te markety i unia zła. Stań po stronie prawdy

3. Skoro ciebie nie interesuje to po cholerę piszesz o GW Newsweeku, TVN i innych?  Jak ty tak diagnozować potrafisz to zostań lekażem terapełtom i nie bedziesz rył pod ziemią za parę groszy.

4.Czy ktoś się otruł? Pewnie nie ale nikt nie lubi padliny no chyba że chce jak najtaniej kichy zapchać. A tym przeterminowanym mięsem z marketów to się ludzie potruli? Tysiące ton się tego sprzedaje. Czemu tvp pokazywała te chore krowy i nie tłumaczyła że wszystko jest OK? 

5.Kiedy Ogórek była miss i modelką bo chyba coś mi umknęło? W TVPis się nie dorobiła? Pewnie tak samo siedzi dla idei jak fachowcy z NBP którym jak obetną pensje to odejdą. Ten majątek który ma od dawna to pewnie jak dla SLD pracowała a mąż był posłem u Millera 

Opublikowano

stasiu- to ze ktos ma serduszko na kurtce to nie znaczy, ze go owsiak wyslal., gdybym ci zrobil "kuku" a policja u mnie w domu zobaczyla krzyze i swiete obrazy, to by powiedzieli ,ze to jezus mnie wyslal ?????????????

Opublikowano

aaa  jacus to ze ma znaczek powszechnie dotepny WOŚP  nie znaczy ze ma cos z owsiakiem wspólnego  , ale to ze ma naklejke powinno być powodem do reakcji Owsiaka ze ktos  podszywa sie pod jego fundacje ,a póki co ani wpisu na fejsie ani konferencji  nie było czyli narazie się nieodcina  od tych osób  ale poczekajmy 

Opublikowano

To była bojówka Owsiaka dlatego ich nie potępił jest akceptacja w tym środowisku do przemocy

Opublikowano

zetorki-wyobraz sobie ze tak,moj ulubiony to ten na ktorym sw. jozef ma przyrzady stolarskie-dziadek byl stolarzem i mam takie w garazu, zreszta serduszko tez lezy na szafce. o kurna pod obrazkiem matki boskiej- policyjny psychiatra mialby problem😛.

mam obawe ze to co spotkalo ogorek to tylko rozgrzewka i moze byc tylko gorzej, w studio polska nieraz byla atakowa przez prawicowych oszolomow i nikt przesadnie nie protestowal...

jak powiedziala klasyczka- nie popieram,ale rozumiem,kij ma dwa konce-wojujac jednym zawsze sie dostaje drugim

Opublikowano
48 minut temu, staszek131415 napisał:

To była bojówka Owsiaka dlatego ich nie potępił jest akceptacja w tym środowisku do przemocy

To była bojówka PiS. Ponieważ nikt ich nie chciał zatrzymać i mieli oddalić się bezpiecznie po wykonaniu zadania. Kto na tym najbardziej skorzystał?  Tam szukaj winnych.

Co prawda w konfliktach używanie umundurowania i oznaczeń przeciwnika jest zabronione, a tacy przebierańcy nie podlegają ochronie jako jeńcy, ale jak widać może być skuteczne. 
To ja to powiedziałem trener Jarząbek.

Opublikowano

Ewidentnie największą korzyść odniesie PIS. Paliwo na długi czas dla TVP i wszystkich aparatczyków. Kiedyś nawet się zastanawiałem że będąc na miejscu  Jarka rozważył bym stworzenie i opłacanie  grupy jakis gamoni by mieć dyżurnego wroga i móc kreować takie sytuacje. Dziwne że dzieje się to jak na zamówienie  - wtedy gdy potrzeba nowego tematu.  

Opublikowano

Mam nadzieje że ani jedna ani druga strona tak zdegenerowana nie jest. Gdańsk to trochę inny kaliber a tu nikomu nic złego się nie stało. Nie tak dawno ktoś tu pisal że banda rozwścieczonych dziadków  na tym nagraniu była podstawiona przez PO zeby PIS ośmieszyć. Ja zakładam sytuację odwrotną.

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

jako kandydatka sld z nadania leszka millera na prezydenta polski-pewnie biedna nie byla.

to co teraz sie dzieje to przedszkole-przed wojna to sie nie cackali, za rzadow pilsudskiego to by dawno wachala kwiatki od spodu lub polamane rece miala a w najlepszym przypadku ogladala swiat przez szkocka krate-taki najslynniejszy przypadek.

za Piłsudskiego  ? to dawno po by wisiała na rynku warszawie a tusk jako zdrajca narodowy 

2 godziny temu, Ulman napisał:

1.Gdzieś ty wyczytał że socjopatia jest jednostką chorobową i wymaga leczenia?

dobrze szukałeś 

2.Jak w marketach jest taka sam to zgłoś do TVP i  pokazesz jakie te markety i unia zła. Stań po stronie prawdy

zła ? są ludzie ze szepce baba chłopu nie kupuj bo w biedronce są za polowe ceny .. wiec sami godzą się zryć to coś bo to wina ludzi 

gdzie taniej tanie nie znaczy jakość 

3. Skoro ciebie nie interesuje to po cholerę piszesz o GW Newsweeku, TVN i innych?  Jak ty tak diagnozować potrafisz to zostań lekażem terapełtom i nie bedziesz rył pod ziemią za parę groszy.

pisze jak kłamią, soros płaci za guwno ... a ty piszesz jak osoba upośledzona tvp tvp tvp obsesją 

nie ryje za parę groszy 

4.Czy ktoś się otruł? Pewnie nie ale nikt nie lubi padliny no chyba że chce jak najtaniej kichy zapchać. A tym przeterminowanym mięsem z marketów to się ludzie potruli? Tysiące ton się tego sprzedaje. Czemu tvp pokazywała te chore krowy i nie tłumaczyła że wszystko jest OK? 

jeszcze raz spokojnie chore czy zdechłe ?   słyszałeś o wyeksploatowanej krowie mlecznej co niema siły już stać i prawie tak klęczały .... zapytaj sie kogo chowie k mleczne 2 ocielenia i oddają na rzeż  miałem kiedyś taką od miane co po dojeniu wieczornym rano nie mogła stać stanęła dopiero po po kroplówce 

13 minut temu, Ulman napisał:

Mam nadzieje że ani jedna ani druga strona tak zdegenerowana nie jest. Gdańsk to trochę inny kaliber a tu nikomu nic złego się nie stało. Nie tak dawno ktoś tu pisal że banda rozwścieczonych dziadków  na tym nagraniu była podstawiona przez PO zeby PIS ośmieszyć. Ja zakładam sytuację odwrotną.

przecież kiedyś nie było rzetelnych info tvpm zapodała to samo Polsat skopiował a tvn skoczył 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v