Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Co tam w polu. W polu przecież samo rośnie. Wolne powinno być w oborze czy chlewni.

Słyszeliście jak Duda mówił, że Kaczyński Lech drugim wielkim przywódca Polski po Piłsudskim?

A ja się k***a pytam "CZYM SIĘ TAK ZASŁUŻYŁ " że aż mu te pomniki stawiają no czym? ?????????????

Opublikowano

Nie tylko Ty takie pytanie zdajesz . Pytałem już kilka razy i jakoś żadne alamo nic nie wkleiło . Oczywiście jakaś forma upamiętnienia się należy . No ale to co się dzieje , to tylko beatyfikacja pozostaje .

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Słyszeliście jak Duda mówił, że Kaczyński Lech drugim wielkim przywódca Polski po Piłsudskim?

jakaś analogia na silę jest,  bo przez jednego i drugiego ginęli rodacy O.o

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, daron64 napisał:

Marek najpierw wrzuca jakich to nieodpowiednich słów używa np Sikorski, a potem wrzuca Pawłowicz - niekwestionowany wzor środowisk pisowskich jeśli chodzi o kulturę dyskusji. 

Takt i urodę także.

Co do pomników to jedni je stawiają, by kolejne pokolenia mogły je obalić. Taka jest historycznie ustalona kolejność.

Edytowane przez agromatik
Gość marekfarmer
Opublikowano
33 minuty temu, PRIMO napisał:

Bo to cały Marecek jak coś to zaraz PO a mi się wydaje że to robota zawiedzionego wyborcy PIS-u

To przypomnij sobie  co zrobił  był  członek  PO  w Łodzi  w 2010  roku  

Opublikowano

Tak jak pisałem cały Marecek tylko PO i PO mu w głowie świszczy -_-

Opublikowano

To dobrze że prawda wychodzi na jaw ale się tak nie śliń bo za parę lat będą wychodzić brudy "Ciulowej zmiany" to dopiero będzie w oczy koleć. 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

,,Ryszard Cyba – ur. w 1948 r., jak podała „Gazeta Wyborcza” w PRL był handlarzem walutą i współpracownikiem milicji. Od 1999 roku przez dłuższy czas przebywał w Kanadzie. Po powrocie do Polski przez 10 lat mieszkał w Częstochowie, gdzie pracował jako taksówkarz. Przez rok był członkiem Platformy Obywatelskiej. W lipcu 2010 roku sprzedał dom, samochód, wymeldował się i wyjechał,,

http://www.grzechy-platformy.org/ryszard-cyba/

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Za wiki

Informację tę potwierdziła następnego dnia szefowa częstochowskiej PO Halina Rozpondek, precyzując, że członkostwo to było w okresie od kwietnia 2004 roku do stycznia 2006 roku oraz że mężczyzna ten został wykreślony z listy członków partii z powodu nieaktywności i nieopłacania składek[6]. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano
10 minut temu, marekfarmer napisał:

,,Ryszard Cyba – ur. w 1948 r., jak podała „Gazeta Wyborcza” w PRL był handlarzem walutą i współpracownikiem milicji. Od 1999 roku przez dłuższy czas przebywał w Kanadzie. Po powrocie do Polski przez 10 lat mieszkał w Częstochowie, gdzie pracował jako taksówkarz. Przez rok był członkiem Platformy Obywatelskiej. W lipcu 2010 roku sprzedał dom, samochód, wymeldował się i wyjechał,,

http://www.grzechy-platformy.org/ryszard-cyba/

Marku ty na punkcie PO to chyba masz jakąś fobię bo tylko ich grzeszki wrzucasz a weź wrzuć parę linków jak to PIS rozrabia. 

Nie bój się to nie boli. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

A ja wieczorem ukopię TIRa marchewki i co mi zrobisz?

jak to co, podpierdoli CIe do prezesa

jak niejestes za PISem to jestes za PO taka logika według Pana M......

Edytowane przez marulekk
Opublikowano

Ciekawe, że teraz podrzuca  tekst, w którym powołują się na ustalenia gazety wyborczej. Tej złej gazety wyborczej. Wiarygodność źródła jest zależna od konkretnej sytuacji jak widać. 

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano

Przecież  to dla ciebie jedyne  słuszne medium   więc  powinieneś być  zadowolony 

Opublikowano (edytowane)

A  czemu tak sądzisz? Za często jej akurat nie czytam, bo dziady każą sobie płacić. 

Za to dla ciebie to znienawidzone medium, gówno wyborcze, gazeta wybiórcza, a teraz się podpierasz  jej ustaleniami? 

Edytowane przez daron64
  • Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano

No  bo  inaczej  byś napisał  że to  pisowskie  media  i kłamią   a tak  nie masz takiego wyjścia  xD  

Opublikowano

A czemu miałbym w to nie wierzyć? 

Swoja droga wyjaśnienia tej sytuacji są dwa - albo nie wierzysz gazecie wyborczej, ale wtedy wrzucasz coś,  w co sam nie wierzysz. Albo wierzysz gazecie wyborczej. Ale przecież gazeta wyborcza to dla was to samo zło co tvn, Onet.  Źródło zła, pralnia mózgów. Jak to pogodzić? 

Gość marekfarmer
Opublikowano

Tu chodzi oto abyś ty nie mógł  zanegować  że to  pisowskie media i  kłamią.

Dlatego  masz  dane  z GW  

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Prezydent  Andrzej Duda  i  Rząd  Prawa  i  Sprawiedliwości  łączy  Polaków na wspólnym  Marszu  Niepodległości   

Rządy  PO-PSL  i ,,kukunia,,   wysyłanie prowokatorów  i wywoływania  burd   na Marszu Niepodległości  

Takie małe porównanie 

Edytowane przez marekfarmer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v