Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano

No niema problemu  żadnych zadym nie ma nikt nikogo nie pałuje  Policja nie strzela spokój  jest.

Gość marekfarmer
Opublikowano

Zapytaj  rzecznika  PiSu  to  ci  odpowie  

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Jak nic? Mogą wypromować swoich polityków, mogą być źródłem uderzania w przeciwnika politycznego przez całe miesiące. Zresztą paru z komisji wypowiadalo się o trybunale stanu dla Tuska :)

Niech promują za własne pieniądze . 

Paru sie o trybunale dla Tuska wypowiadzło ale to tylko świadczy jakie to barany

41 minut temu, marekfarmer napisał:

Trybunał  Stanu   B|

Ale  najpierw  muszą  Gersdorf  się pozbyć   bo  z nią  to  niema  sensu.  dlatego  tam  bronią  ostatniego  bastionu  Peło

Hanka  to se może  Marsz  i  tak  się  odbędzie .

A  w sobotę  10 listopada   odsłonięcie  Pomnika   Profesora  Lecha  Kaczyńskiego  :)  

A co  Siekniewicz  planuje  jakieś  działania   zadymiające   ????

Jak się pozbyć? Toż to ona już prezesem nie jest według naszych władzO.o

Hanka se może? Ano póki co może. Jaka by nie była ma takie uprawnienia. A jak się zmieni władza to też stwierdzisz że nic nie mogą? Nie dość że socjalista to jeszcze anarchsta😋

27 minut temu, soltys48 napisał:

nie bylo problemow?

to chyba masz pamięć słabą co się działo w zeszłym roku

W ubiegłym roku problemów nie było a za PO były. Tak jest i koniec. A jak coś się działo w 2017 na marszu to winny KOD, Tusk UE, oraz ruscy prowokatorzy i lewicowy element wywrotowy

Marek , ciebie nie dziwi że nasza patriotyczna władza nie chce iść w marszu niepodległości na 100 lecie niepodległości? Ciekawe co byś powiedział gdyby to samo zrobiła poprzednia ekipa. Pewnie by było że zdrajcy i targowica😷

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
7 minut temu, marekfarmer napisał:

Zapytaj  rzecznika  PiSu  to  ci  odpowie  

Odpowiedz godna ... , MARECKA :P

Gość marekfarmer
Opublikowano

A no nie jest  a  okupuje SN

A no  nie może  bo   to  impreza cykliczna  i tylko Wojewoda może  ją  odwołać  nie  Prezydent  a   z Policją  hanka się  nie konsultowała  także  bezprawnie  to zrobiła 

W zeszłym roku nie było żadnych  zadym na Marszu  Niepodległości   wszystko poszła  spokojnie.

Unijne  pachołki  obrażały Polaków  opowiadając  o jakiś  ,,faszystach,, maszerujących 

Gość marekfarmer
Opublikowano

Spytaj  rzecznika  PiSu   nie mnie 

Opublikowano (edytowane)

To nie byli faszyści tylko przygłupy z ONR Tu się akurat zgodzę. Skoro Hanka nie może zakazać marszu to o co taka ruchawka w TVPis? Po co Duda z Morawetzkim zrobili z tego narsz o charakterze uroczystości państwowych? Wystarczyło przecież posłuchać ciebie i wojewoda by załatwił sprawę

A co do TS dla Tuska. Co im przeszkadza postawić go przed trybunałem? Razem z Kukizem i roznymi innymi tworami powinni zebrać wymaganą wiekszość. 

Potem w nocy uchwalą że TS skłąda się  z nowych członków których jakoś się wybierze i sprawa załatwiona

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano

Do puki   kasta  okupuje SN  niema  to sensu  

Opublikowano

Kolejny sukces dobrej zmiany, nawet dwa.  Najpierw legislacyjny, bo w końcu udało im się przepchnac wolny 12 listopada, a teraz organizacyjny. Robią marsz, w którym nie chcieli brać udziału. Ciekawe kto go będzie zabezpieczal..

Gość marekfarmer
Opublikowano

Kto będzie miał  wolny  ten będzie miał  

Opublikowano

Kto ochroni? Bojówki z Torunia😋

3 minuty temu, marekfarmer napisał:

Do puki   kasta  okupuje SN  niema  to sensu  

To sobie z paroma staruszkami bez uprawnień do zasiadania w SN nie potrafią poradzić? To nie jest nawet państwo teoretyczne

Gość marekfarmer
Opublikowano

To w Toruniu  są jakieś bojówki   ???

Opublikowano

Bufetowa postanowiła na odchodne podpalić Warszawę.PO od 3 lat usiłuje wywołać wojnę domową i najwyraźniej uznała wynik wyborów w Warszawie za znak, że nadchodzi odpowiedni dzień

Opublikowano

Raczej Warszawiacy między sobą bić się nie będą. Ja bym bardziej stawiał na element przyjezdny.  W zasadzie co to za radocha patrzeć jak swoje miasto jest niszczone przez oszołomów zjeżdżających się ze wszystkich stron.

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Masz tak blisko i o tym nie wiesz? Takie komado  w beretach i z parasolkami. Wiekszość w wyniku wcześniejszych walk ma braki w uzębieniu.

Ulman specjalnie dla Ciebie. Wersja Special Force.:lol:
t_00_n_547.png

Opublikowano

Jak sięgnąć pamięcią to za waszych rządów każdego11 listopada dochodziło do rozruchów,kumple z PE nie reagowali,nie reagowała HGW w żadnym roku waszych rządów,zareagowała teraz,na okrągłą rocznicę.

"Obrońcy Konstytucji" klaszczący HGW budzą we mnie wstręt.

KON

STY

TUC

JA Art. 57. Każdemu zapewnia się wolność

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

I co z tego, skoro nie rozumiesz w którym miejscu kończy się Twoja wolność.:gent:

Jeśli wśród „obrońców konstytucji” pozostali jeszcze z naiwności jacyś ludzie uczciwi powinni teraz dołączyć do Marszu Niepodległości w imię wolterowskiego „nienawidzę tego co mówisz ale oddam życie żebyś mógł to mówić”. Nie mam złudzeń,wasze hasła to czysta obłuda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v