Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale porozdupcał ten pseudo sąd . Pewno urlopy se wezmą żeby się otrząsnąć . Daron , nie dodałeś że Żyd i dziadek z wermachtu . :P

Opublikowano

Roman a ty skąd ześ to skopiował?

Zetorki, aż tak bym nie powiedział ale nie dał sie złapać. Wyłączanie mikrofonu i Wassermanówna odczytująca na koniec wyrok napisany na Nowogrodzkiej to jego mała wygrana

Opublikowano
22 minuty temu, marekfarmer napisał:

Dla mnie  najważniejsze  jest  to  że u nas  POpierany przez  PO    Burmistrz  przegrał   

xD  xD  xD  

:D  :D  

:D  

podobnie w śląsku z 55% poparcia po na 20% jak niektórzy tu twierdzą sukces 

PiS zdobędzie ją samodzielnie lub przy pomocy Kukiz' 15. 

przypominam że śląsk jest najbardziej zaludniony poza warszawą 

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ale porozdupcał ten pseudo sąd . Pewno urlopy se wezmą żeby się otrząsnąć . Daron , nie dodałeś że Żyd i dziadek z wermachtu . :P

Nie no, jak żyd to by było chyba na plus :)

Zaraz marek i tak powtórzy, że się skomoromitowal 

Opublikowano

No co ma napisać ? Taki przekaz . By tak jeszcze jakimś obrazkiem poparł , a nawet tego dziś nie ma . :P

Opublikowano

co jak co wam z inteligencją nie po drodze ale ludzie już zauważyli 

Zwróccie uwagę jakie cytaty daje autor artykulu, same brednie, a nie istotne jest dla nikogo, ze Ci goście okradali, a conajniej pozwalali okradać nasz kraj i nas obywateli, zenujace media, zenujace artykuly i jeśli jesteście Polakami i tez jest Wam po drodze z dobrem naszego kraju to zastanwocie się komu służycie.

Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/raporty/raport-komisja-sledcza-amber-gold/newsy/news-amber-gold-przesluchanie-donalda-tuska-na-zywo,nId,2653741#comments4-1utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, daron64 napisał:

Nie no, jak żyd to by było chyba na plus :)

Zaraz marek i tak powtórzy, że się skomoromitowal 

Skompromitował  się  

Odpowiadając na Pytanie posła  Tomasza Rzymkowskiego    Bartosza Kownackiego   Małgorzaty Wasserman 

Jednym słowem   Kompromitacja  ,, profesura,,

xD  xD  xD  

http://wdolnymslasku.com/2018/11/05/laskawca-tusk-kluczy-musialem-zdobyc-miliard-zlotych-by-uratowac-lot-wczesniej-twierdzil-ze-nie-zamierza-pomagac-firmie-za-wszelka-cene/?fbclid=IwAR1VZDrugiwNQJkG5xFyl6bMHCkIvburvOEIp9xZj_0wYzGN6SJl6oklJ0k

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

A właśnie że ja wyprzedzę Marka!!!

Profesur się skompromitował 😷😄🤔

jesteś taki głupi ?

tepy?

niemy 

wolnościowiec czy po ??   morze wklejmy coś twoich stron wolnościowych ?? tam podobna retoryka a bardziej tu piszesz jak zwolenik po, przeciesz to wrogowie wolnościowców 

a ty wypisz wymaluj zwolenik tuska 

3 minuty temu, zetorki12 napisał:

A tak dokładniej , to o czym ty Romuś ?

jak 4tyś zielonych łapek że tusk niesie się na fali bauer mediów które wam podaje kłamstwo 

2 minuty temu, marekfarmer napisał:

Skompromitował  się  

Odpowiadając na Pytanie posła  Tomasza Rzymkowskiego    Bartosza Kownackiego  

Jednym słowem   Kompromitacja  

xD  xD  xD  

Sądzę, że Pan Tusk odpowiada za to co się wydarzyło w Amber Gold i jakby premierem był Pan Morawiecki i miało miejsce podobne zdarzenie to jako głowa Rządu chcąc nie chcąc poprostu za to odpowiada i tu nie ma gadania czy to polityczne czy też nie. Ludzie zostali nabici w butelkę bez precedensu i nie może być tak, że tylko oprych za to siedzi.

Opublikowano

Dobrze ze wassermanowna się nie skomoromitowala..ciekawe komu zarzuty jakieś przedstawia po komisji.. 

A co do Romka, to już kiedyś pisałem, że ciekawie wygląda zarzucanie komuś głupoty przez kogoś,  kto w ojczystym języku nie potrafi się słowem pisanym w zrozumiały dla szerszego grona osób sposób porozumiewać. 

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

A co do Romka, to już kiedyś pisałem, że ciekawie wygląda zarzucanie komuś głupoty przez kogoś,  kto w ojczystym języku nie potrafi się słowem pisanym w zrozumiały dla szerszego grona osób sposób porozumiewać. 

no wiesz jeśli ci z dwulicowścią po drodze prosze bardzo... 

Opublikowano
11 minut temu, Roman176 napisał:

co jak co wam z inteligencją nie po drodze ale ludzie już zauważyli 

Kto jak kto ale ty o inteligencji się nie powinieneś wypowiadać

Tusk to sliski typ ale nic mu dziś nie zrobili. Chcieli ani nie umieli. Moga sobie popluć tak jak ty bo o to właśnie w tym cyrku chodzi. To tylko show dla proletariatu 

Opublikowano (edytowane)

Wiesz Romek , ja najczęściej Polsat oglądam , bo tam sporo kabaretów leci , więc nie gadaj mi że ja tam tvnem mózg mam zorany . Po prostu oceniam to co widzę . Nie powiem . Czasem człowiek się zawiedzie na drugim człowieku , ale dzisiaj Tusk dla mnie debeściak ... i tyle . Kuźwa , ja to bym zarzuty postawił tym posranym komisjom , Smoleńska , absolutnie nic , po za kompletnym ośmieszeniem , Amber , właściwie też . Jedynie Jaki sukcesy osiągnął i kasa mu za to przysługuje . A te tumany , to kasę zwracać powinni , a przynajmniej do publicznej wiadomości powinno się podać ile te kabarety kosztowały podatników !

Edytowane przez zetorki12
Gość marekfarmer
Opublikowano

bardzo śliski

Za wszelką  cenę  chciał  lot  ratować  

xD  xD  xD  

Ciekawe jaki  ,,debil,, w to uwierzy   

:D  :D   :D  

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Tusk to sliski typ ale nic mu dziś nie zrobili. Chcieli ani nie umieli. Moga sobie popluć tak jak ty bo o to właśnie w tym cyrku chodzi. To tylko show dla proletariatu 

nie ważne czy zrobią czy nie czy tusk czy morawiecki za jego rządów było i amen !

8 minut temu, zetorki12 napisał:

Wiesz Romek , ja najczęściej Polsat oglądam , bo tam sporo kabaretów leci , więc nie gadaj mi że ja tam tvnem mózg mam zorany . Po prostu oceniam to co widzę . Nie powiem . Czasem człowiek się zawiedzie na drugim człowieku , ale dzisiaj Tusk dla mnie debeściak ... i tyle .

ciekawe gdybyś ty wyleciał z kamienicy na zbity pysk . lub stracił pracę dzięki złodziejskiej prywatyzacji i dziecią byś też powiedział tusk the besciak ??   no ale mozna głupa palić dalej przecież mnie to nie dotyczy ...

Opublikowano

Że nie wszystko co PiS robi , to bezsens , ale i nie wszystkim się zachwycam . Ot co .

Opublikowano

miażdżąca nadreprezentacja zwolenników PIS wśród grupy doktorów i profesorów – szczególnie na kierunkach związanych z ekonomią i prawem (ok. 54% do 13%), większą popularnością od .N czy PO 

zetorki12 ekonomista czy prawnik ?😛 

Opublikowano

Technik , rolnik , kosmonauta . Oblatywacz maszyn i urządzeń rolniczych . Tak w skrócie . mój zawód wyuczony . B|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v