Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

PIS cie będzie doił a ty jak dureń dalej bedziesz ich popierał i chwalił. To jest właśnie największy sukces socjotechniki i propagandy PISowskiej. Zniewolenie i podporzadkowanie wątłych umysłów i wmówienie im ze jest im lepiej i odzyskuja godność - majstersztyk, mistrzostwo świata i galaktyki.

jak by cie tak chłopie kiedyś oświeciło to zrozum że więcej nas jebie unia  normami certyfikatami ograniczeniami i lobowanie faworyzacja swoich produktów ... ceny jak w uni a zarobki jak biedaki ....  nie wiem czy wiesz ale ze środków unii wykorzystaliśmy 16 mld a 32 wpłaciliśmy 

Opublikowano (edytowane)

Tak samo je.... cie obecny socjalny lewicowy rząd. Opłaty, daniny, podwyżki co krok a wszyscy się cieszą że pińcet dostali i odzyskuja godnosć nad morzem. To jest własnie fenomen zadowolenia ze zniewolenia. 

Chcesz lepszych zarobków? Jedż do Czech, tam daja 15 tys/mc ryjącym pod ziemią a ty za grosze tu tyrasz i ciagle biadolisz. Nie chcesz sie sam rozwinąć tylko państwo ma ci dać bo ci sie należy? Komuna pełna gęba. 

Daj jakies źródło potwierdzające że wpłacamy do budzetu UE wiecej jak dostajemy.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

,,Wojciech Sumliński przyznał, że "prawda o Tusku jest zupełnie inna od obecnej kreacji". - Były premier nigdy nie był tak dzielnym opozycjonistą za jakiego go dzisiaj mamy. Niczego nie dokonał, a raz tylko został zatrzymany w tzw. "kotle" m.in. razem z Krzysztofem Wyszkowskim, jednak wszyscy zostali wypuszczeni, a potem przechodzili piekło, poza jednym człowiekiem - Donaldem Tuskiem. Bez problemów dostał on paszport, podróżował po całej Europie - przyznał dziennikarz.

Autor książki dodał, że Donald Tusk, "to człowiek wykreowany na początku lat 90." - Pojawia się w otoczeniu ludzi wywiadu m.in. Wiktoria Kubiaka. To właśnie Tusk przedstawił go jako swojego przyjaciela i wprowadził w środowisko liberałów. Tak zaczęła się jego kariera polityczna - powiedział.,,

https://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/2203719,Wojciech-Sumlinski-mamy-dowody-na-zwiazki-Donalda-Tuska-z-niemieckim-wywiadem-BND?fbclid=IwAR2z_KLFDZWCSxXCOG-GJYSC6Kgb9BdmygHqiYakz-DVpaZ3HW1T_g4qcNM

Opublikowano (edytowane)

Taaaa , dla takich jak ty , czy Sumiński , to i Wałęsa nie był opozycjonistą i niczego nie dokonał ...

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Toc największymi opozycjonistami byli bracia, co ukradli księżyc. Ciekaw jestem, czy jak i Jarka już nie stanie, to dalej będą ten kult kultywowac, czy nawet ich środowisko puści ich w niepamięć? 

Opublikowano

Prawda  w oczy  okole  ????

Dlaczego   on  dostał paszport  mógł  podróżować  a reszta  z tej  wpadki  była  prześladowana  ????

Opublikowano (edytowane)

Żeby to jeszcze była prawda a nie pożywka dla tych co widzieliby Tuska w więzieniu ale mogą mu  jedynie naskoczyć 

Marek , no popatrz co za zaskoczenie. Sumlinski tak się zawsze dobrze o Tusku wyrażał a tu taka niespodzianka. Niebywałe !!!

Zetorki , nowa historia  uczy ze ani Wałęsa ani Tusk czy inny Botusewicz  nic ne zrobili. To Kaczyńscy wraz z Piotrowiczem rozbili ten system

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

W książce  są dokumenty    także  ......  :D  

Oj boli  was boli  że  wasz   wielbiony  ,,profesur,,  teraz  okazuje się  kimś zupełnie  innym  xD 

Opublikowano

Do puki siedzi  pod spódnicom  nic  mu nie zrobią  

Opublikowano

To że spódnica  go chroni   jak nie rozumiesz  tej  metafory  to  wyjaśniam  immunitet    który dostał od  ,,makreli,,

Opublikowano

Nasze państwo nie działa nawet teoretycznie skoro niemiecki immunitet uniemożliwia im jakiekolwiek działania i paraliżuje cały wymiar sprawiedliwości. Tusk w wiezieniu to takie opium dla mściwego prostactwa które ma obsesję że  go tam posadzi na podstawie opinii które automatycznie stają sie dowodami.😷

Opublikowano

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ekspert-immunitet-tuska-ograniczony-do-funkcji-szefa-rady-europejskiej/0xfrl9c

"Czyli nie można pozwać przewodniczącego Rady Europejskiej w związku z tym, co powiedział czy zrobił jako szef Rady Europejskiej, natomiast ten immunitet jurysdykcyjny nie obejmuje pozostałych działań, w szczególności jakichś spraw z okresu, kiedy nie był on przewodniczącym Rady Europejskiej - zaznaczył ekspert."

Jesli ma rację, choć pewnie nie, bo to z Onetu, to w czym problem marku? 

Opublikowano
21 minut temu, marekfarmer napisał:

Oj boli  was boli  że  wasz   wielbiony  ,,profesur,,  teraz  okazuje się  kimś zupełnie  innym  xD 

Taaa , książka i fikcja literacka , to niezbite dowody . Prokuratura już po Tuska jedzie . Ile ty chłopie masz lat ?

Opublikowano
Marek - ja nie jestem ogarnięty ani nienawiścią do niego ani nie jestem jakoś szczególnie człowiekim zafascynowany. Zdaję sobie za to sprawę z tego, że nikt bez wyjątków kto siedzi w polityce od lat nie jest kryształowy.
Opublikowano
2 godziny temu, marekfarmer napisał:

Bo to są Marku tzw bóle fantomowe. Czyli Tobie się wydaJe że kogokolwiek to boli.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, marekfarmer napisał:

Do puki siedzi  pod spódnicom  nic  mu nie zrobią  

do póki nie ogarniesz że to nie puki  do drzwi niczego nie zdziałasz 😅

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ulman napisał:

Nasze państwo nie działa nawet teoretycznie skoro niemiecki immunitet uniemożliwia im jakiekolwiek działania i paraliżuje cały wymiar sprawiedliwości. Tusk w wiezieniu to takie opium dla mściwego prostactwa które ma obsesję że  go tam posadzi na podstawie opinii które automatycznie stają sie dowodami.😷

Chodzi  tylko o  sprawiedliwość   i tyle 

http://wdolnymslasku.com/2018/10/12/czy-leci-z-nami-pilot-rostowski-ja-mowilem-ze-pieniedzy-nie-ma-i-nie-bedzie-za-czasow-pisu-ale-jak-my-bedziemy-rzadzic-to-juz-beda/?fbclid=IwAR1bCQ07zuu3r98D0cyRT9qV9g1SRYzVkydZJTfOBLxi8jigtdHy_-tm2iM

xD  xD  xD  

Edytowane przez marekfarmer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v