Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, soltys48 napisał:

żadnej gwary nie tworzyłem, nie tworzę i tworzył nie będę............

Powiedzonkami , memami ani głupkowatymi linkami też nie rzucam

Swój rozum mam i potrafię się wypowiedzieć w temacie gdy zabieram głos, może czasem zdarzy mi się błąd nie neguję tego i potrafię przyznać sie do niego-nie to co KOZIOŁ.....

Małpa  też  swój  rozum ponoć  ma i co  z tego 

Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

Co chceta od chłopa ? Jak pedał - źle . Jak na cycki patrzy - też źle ...

Cycki - be . Kot - cacy

1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Jak to mówią  ; ,,Głupi  zawsze znajdzie głupszego  co go pochwali,, ??

B|

Tego sie trzymaj.

Opublikowano
dostanie medal od ,,profesura,, który obecnie przebywa na uchodzctwie
Opublikowano

ale komu odpowiedziec jak ziemkiewicz przed chwila wystepowal na zywo w tv republika ??? a poza tym to tchorz-jeden z lewicowych dziennikarzy chcial z nim po mesku porozmawiac to policje wezwal😂.

sex tasmy z rodeo w karpaczu ??? ciekawsze by byly tasmy z nowogrodzkiej z miskami, janingerami czy innymi mlodymi narodowymi chlopcami😂,choc sam bym nie ogladal bo ten typ tworczosci filmowej mnie  nie interesuje, nie jestem kinomanem-nawet nie wiedzialem ze kler krecono w krakowie i okolicach, w niedziele po rozancu zlapano w sosnowcu proboszcza-2 promile i wyladowal na koscielnym odwyku, na naszego bylego katechete to chyba uczniowie doniesli bo go z lekcji policja wyprowadzila i tez na odwyku wyladowal, nadal jest kaplanem ale teraz kapelanem w szpitalu 

Opublikowano
4 godziny temu, Alamo napisał:

Riposty brak,ale chociaż umiesz cokolwiek.Mimo wszystko lemingi powinni ci to wynagrodzić. 

Mam się wydawać w wymianę zdan z jakimś botem, który jedyne zdanie jakie ma, to zdanie ziemkiewicza? Jakby co, to wiem gdzie chłop ma tweetera.

Riposta? Brzmi dziwnie, gdy posługuje się tym słowem c*pa, która nie jest w stanie samodzielnie stworzyć kilku zdań własnej opinii. c*pa, która potrafi jedynie krasc czyjąś własność intelektualna. c*pa, której w dodatku pisiaki jeszcze za to przyklaskuja. c*pa, której razem z innymi lizacymi się tu na forum cały czas po jajach,  bezkrytycznymi piewcami dojnej zmiany,  nie miesci się w głowie, że ktos, kto jest spoza waszego kółeczka wzajemnej adoracji, nie musi być od razu zwolennikiem po. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Wiedziałem  że to  wrzucisz  xD  xD  xD  

Przecież  o tym wszyscy wiedzą   słynna sałatka  Profesor  Pawłowicz  była  ważniejszym wydarzeniem  jak  przesłuchanie  ,,kukunia,, przed sądem  :)  

Opublikowano

Marku drogi, wrzucając to miałem na myśli, że wszyscy oni są tacy sami.  Większość rzeczy, które wrzucisz o opozycji, można znaleźć taki sam,  albo podobny przykład w dobrej zmianie. 

Swoja droga zraca Pawłowicz jest cacy,  a zraca laubnaer już jest niecacy? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A Pawłowicz pewnie z lokalnego sklepiku, kupiona w niedzielę nie handlowa, dzięki czemu panizbożejłaskiprofesor, wspomogla lokalny handel w walce z niemieckim wielkopowierzchniowym molochem i przyczyniła się do bogacenia się klasy robotniczej. Szynka zapewne też nie pochodziła ze świni z Danii, a z małego ekologicznego gospodarstwa gdzieś na Podkarpaciu, do którego za 20 lat porownywana będzie Bawaria. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Taaa , a nawet możliwe że sama tę świnię ukatrupiła i na na kanapkę przerobiła . 🤣

Opublikowano

Nooo ciekawa teoria, choć podobno w Rosji na dźwięk słowa Putin krowy same się doją. Ale w naszym przypadku bardziej skłonny jestem przypuszczać że nie za namową, a na widok, żywiec dokonuje samouboju. 

Opublikowano

A rok później ? Bardzo ciekawe, bo to za jego prezydentury ustalono podział Palestyny na dwie części, w tym zajmowaną obecnie przez Izrael. I to za jego praezydentury kapitał amerykański płynął szeroko do powstałego Izraela. I to broń amerykańska pozwoliła Żydom tłuc się z Arabami. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v