Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli TVP operuje takim językiem i argumentami a poparcie nadal duze to o jakim rozumie piszesz. Zajeżyłeś się jak pisałem ostatnio dołach społecznych a teraz sam piszesz że z mysleniem raczej u nich słabo

Opublikowano

O czym innym mowa . Mamy po prostu inne zdania . To nie powód do nienawiści jak u niektórych , którzy się modlą niby .

Opublikowano

To idzie w parze. Bez myslenia nikt nie będzie się rozwijał. Jednak najbardziej boli coś innego. Język i argumentacja jest moim zdaniem duzo  ponizej średniej  Nie niesie tym samym jakiejkolwiek wartosci edukacyjnej, nie prowokuje do myślenia, zrozumienia spraw w szerszym kontekscie. To hasła bazujące na najniższych ludzkich instynktach i tak naprawdę powoduje uwstecznienie emocjonalne a przede wszystkim intelektualne. 

• Thanks 1
Opublikowano

Bajki nie prowokują do myślenia , a jedynie do radości ze szczęśliwego zakończenia .

Opublikowano

krowy rasy semintal najlepiej doja sie przy muzyce ludowej z gornej bawarii-wiem to z wlasnego doswiadczenia, przy doju klaus zawsze to puszczal....

chodnikow nie buduje sie za unijne -w sporej czesci-pieniadze ??? od kiedy tak sie stanelo ????

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Co to nie my. Stroszenie piórek

Jestesmy najlepsi a ci co maja nas za głupków to nam po prostu zazdroszcza.

No ale nawet jakby tylko chodniki to powstało tego tyle żeby kilka ekspresówek ta kostka wyłozył. Idąc dalej - jeśli z unijnej kasy tylko chodniki to oznacza że poprzednie rządy przeznaczyły na drogi masę grosza więc dbały o infrastrukturę mimo ze ślizgacz Nowak dowodził tym biznesem.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Dnia 6.10.2018 o 08:26, Ulman napisał:

Do tego wiedza z memów, od Rydzyka i Kurskiego nie wystarczy. Myśleć byś musiał zacząć 

a to typowe hasło wyborcy po 

Dnia 7.10.2018 o 12:28, marko-kolo napisał:

on ma  chyba   na myśli złodzieja z Torunia ? 😁

owsiak też jest złodziejem |??

Opublikowano

a urzędnicy wciąż nie doszukali się legendarnego Maybacha, wykreowanego przez przeciwne toruńskiemu redemptoryście media. Ile zarabia o. Rydzyk? Choć ma potencjalnie miliony złotych i los Lux Veritatis i jest odbierany jako niezwykle zamożny, oficjalnie nie posiada prawie niczego i mieszka w zakonnej celi. Sprawa bogactwa Rydzyka wciąż pozostaje jednak dyskusyjna, ponieważ choć może mieć skromny bilans konta bankowego, z pewnością przysługują mu wszelkie luksusy związane z prowadzeniem fundacji, radia i telewizji.

Więcej informacji: https://pikio.pl/tadeusz-rydzyk-finanse/

Opublikowano (edytowane)

A tobie jak zwykle wieczorem się litery same przestawiaja a zdania gubią sens. Znowu bania?

Najwieksi kanciarze nigdy na siebie nic nie maja. Oficjalnie nie maja dochodów i zadnego majatku.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Poczytałem czym sie zajmowali w tych programach dofinansowywanych przez fundację. Większoć zagadnień tam trenowanych to jakiś śmiech. Towygląda na pralnię pieniędzy.

Opublikowano
18 minut temu, mirro napisał:

Poczytałem czym sie zajmowali w tych programach dofinansowywanych przez fundację. Większoć zagadnień tam trenowanych to jakiś śmiech. Towygląda na pralnię pieniędzy.

no niestety takie prawo mamy o fundacjach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v