Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Heh cnotę cnót pokalałeś... Mirro ma rację o ile go dobrze zrozumiałem. Siedząc na świeczniku nie mógł sobie pozwolić ba chwilę prawdziwości. Jeden botoks. Będąc szefem szefa na zspleczu może sobie mobbingować kogo chce i z kim chce a do tego jeszcze zawierać dowolne sojusze.

Opublikowano (edytowane)

Nowy model rodziny według PiS

Edytowane przez piotreku1
Opublikowano (edytowane)

jak to do mie to wytłomacz mi za co dostał nobla obama ? zresztą nie musisz .jest kilka kategori w których laureaci są dosc kontrowersyjni . nagroda dla polki została przyznana nie za całokształt ale za 2018 rok jak sie nie myle , jak myle to poprawcie .

1 godzinę temu, piotreku1 napisał:

Nowy model rodziny według PiS  :  ksiądz - 16latka -dziecko  

o co chodzi ? 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Nie mie tylko mnie. A kto Obamie Nobla załatwił? Też zachodnie lewicowe salony? Pewnie prezes powinien już ze 3 Noble dostać ale jak wiadomo blokują to właśnie lewicowe salony. To jest zupełnie oczywiste

Chodzi o księdza Szydło

Opublikowano
17 minut temu, jarecki napisał:

. nagroda dla polki została przyznana nie za całokształt ale za 2018 rok jak sie nie myle , jak myle to poprawcie .

Polki (Kogo?czego?) dopełniacz. Owszem nagroda jest za 2018, bo wtedy nie przyznano nagrody literackiej i jest za całokształt. 

Opublikowano
20 godzin temu, daron64 napisał:

Ja tam czekam z niecierpliwością jak tarczyński na sejmowym korytarzu będzie się z jkm naparzac

Powinna być ustawa, mówiąca w skrócie albo kandydujesz do "Brukseli" albo do sejmu. A tak Tarczyński kandydował do obu izb i się dostał. Podobnie Gasiuk-Pihowicz. Biedroń miał zamiar ale widać lepiej jest w europarlamencie.

6 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Dlatego ja jestem za tym ze kandydat do sejmu/Senatu i na inne urzędy państwowe nie powinien się mieć więcej niż 65 lat.

Masz rację tylko co oni by w domu robili jak całe życie na walizkach.

Opublikowano (edytowane)

Nwm, ale takie staruszki to już nie ta sprawność, mózg tak nie pracuje jak powinien, niektórzy to więcej czasu w szpitalu spędzają niż na sali sejmowej, trzeba dawać szansę młodym a nie siedzieć do końca życia w sejmie. Przekracza wiek emerytalny to koniec możliwości kandydowania, tak samo z kierownikami instytucji państwowych itd., jak czuje się na siłach zawsze może iść do normalnej pracy, a jak nie to wiek emerytalny przekroczył i może sobie żyć z emeryturki. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
20 godzin temu, damianzbr napisał:

Większej różnicy nie robi mi wysokość dopłaty. 100 tys. w kieszeni nie przybędzie a tylko z ceną pola zaczynają fikać argumentując to w ten sposób: ,,po tyle  nie sprzedam bo dopłaty mają podnieść,,

więc faktycznie niech nie podnoszą jak najdłużej.

Ale jeśli PO z PSL maczało w tym paluchy to powinniśmy wyjść na ulicę i domagać się aby po prostu zrezygnowali z zasiadania w sejmie.

to jeszcze nic słyszał ktoś wypowiedz tuska i straszeniem ze jeśli ktoś zawiążę koalicje z pisem .....

ruda świnia 

20 godzin temu, Ulman napisał:

Domagać się możesz ile  dusza zapragnie.

Zastanawia mnie to przekonane że POPSL maja nadal tak wielkie wpływy i PIS nic na to nie może poradzić

przekonanie mało się oddało Niemcowi i zgodnie ich głosem ukłoniło , co powiedziała ciocia wykonali teraz pewnie też mają coś obiecane pasuje im taki zdradziecki rząd 

Opublikowano
21 godzin temu, daron64 napisał:

K***a, nie wierzę. Wrócił i dalej nawet jednego zdania własnej opinii sformułować nie potrafi 🤣

https://www.dorzeczy.pl/kraj/117438/tvn-tlumaczy-wynik-wyborow-bezcenna-reakcja-ziemkiewicza.html

Nie mogłem się powstrzymać bo takie zdania najbardziej trafiają w takich boot(ów),język z rynsztoku to dowód,dowód też to dziesięć powyborczych stron które z czytałem a boot(a) nie było aż do teraz..Dziesięć stron to też sugestia czego życzyć najbardziej zajadłym użytkownikom przegranego obozu na kolejne 4 lata nędznego żywota który mnie w obecnym wątku.Napewno najważniejsze to aby nie wylądowali u specjalisty,czy co gorsza w Tworkach😀

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, piotreku1 napisał:

Nowy model rodziny według PiS  :  ksiądz - 16latka -dziecko  

twój nie ? pukać sobie 16 wieku 40 lat to chyba coś z tobą nie tak, lgbt ?

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Ksiądz z 16 latką to lgbt? Od kiedy?

Roman - skoro tak wyprzedali Polskę, kraj zrujnowali, to czemu PIS im nie stawia zarzutów. Nie rozlicza tej zbrodni przeciw ojczyźnie i narodowi a jedynie ciemnote tym konsoliduje personalizując winnych za wszelkie niepowodzenia gamoni.

Opublikowano
4 minuty temu, Alamo napisał:

Nie mogłem się powstrzymać bo takie zdania najbardziej trafiają w takich boot(ów),język z rynsztoku to dowód,dowód też to dziesięć powyborczych stron które z czytałem a boot(a) nie było aż do teraz..Dziesięć stron to też sugestia czego życzyć najbardziej zajadłym użytkownikom przegranego obozu na kolejne 4 lata nędznego żywota który mnie w obecnym wątku.Napewno najważniejsze to aby nie wylądowali u specjalisty,czy co gorsza w Tworkach😀

a mnie przerażą ze k**wa Kamysz  opowiadał się za konserwatysty dba o rolników itp pokłócił się z Biedroniem ze nie uznaje lgbt a tu wybory i co jakaś nowość ?

obiecać nie grzech ale już wykonać a po co wygraliśmy zapomną stara komunistyczna zasada jak była dotychczas 

kamysz obiecał godzina dla rodziny rodzice mieli pracować 7 godzin i co uj wam wszystkim w oko dziś w polityce na ostro wolność równość i dalej pedałujemy sie z po psl 

1 minutę temu, Ulman napisał:

Ksiądz z 16 latką to lgbt? Od kiedy?

ty jesteś stary tak ? a puknął byś 16 tak ... a temu p... coś sie nie podoba wiec pytam 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Roman - skoro tak wyprzedali Polskę, kraj zrujnowali, to czemu PIS im nie stawia zarzutów. Nie rozlicza tej zbrodni przeciw ojczyźnie i narodowi a jedynie ciemnote tym konsoliduje personalizując winnych za wszelkie niepowodzenia gamoni.

up obiecać nie grzech robić na co mamy ochotę a kto im zabroni trybunał stanu ? mieli większość to robili co im się podoba miał im ktoś zabronić ?

Opublikowano

Mnie też zainteresowało co ma piernik do wiatraka... 16 latka podlega sądowi dla nieletnich ale legalnie można już z nią robić całkiem dorosłe rzeczy. Zatem gdzie tu lgbt?

Jak tak będziesz gadał to od somsiada w pysk przyjmiesz coś mi się widzi...

Opublikowano

Gamonie nie maja pojęcia co to tak własciwie jest to lgbt . Propaganda wyuczyła że jak coś wydaje się odmienne to z miejsca kwalifikuje sie jako lgbt. Namacalnym dowodem jest mój ulubiony Roman który  wrzucił bezmyślnie termin LGBT i teraz kluczy. 16 latka o orientacji hetero nawet jesli wyprawia różne niestworzone rzeczy ale nie jes Lesbijką  Biseksualna lub Transseksualna to nie ma żadnej mowy do zakwalifikowania jej to tej znienawidzonej grupy

13 minut temu, Roman176 napisał:

Ślązacy – Niemcy zamieszkujący Śląsk w Polsce, Czechach oraz w Niemczech na terenach dawnej prowincji Dolny Śląsk

Eee tam ściemniasz. Prezes już dawno mówił że jesteście ukrytą opcją niemiecką 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Gamonie nie maja pojęcia co to tak własciwie jest to lgbt . Propaganda wyuczyła że jak coś wydaje się odmienne to z miejsca kwalifikuje sie jako lgbt. Namacalnym dowodem jest mój ulubiony Roman który  wrzucił bezmyślnie termin LGBT i teraz kluczy. 16 latka o orientacji hetero nawet jesli wyprawia różne niestworzone rzeczy ale nie jes Lesbijką  Biseksualna lub Transseksualna to nie ma żadnej mowy do zakwalifikowania jej to tej znienawidzonej grupy

jak ciężko pomyśleć ze jeśli chłopkowi podoba się dziewczyna  to ok jak mu się podobają chłopcy to lgbt 

jak księdzowi podobają się 16 to natura się odzywa mężczyzny ... 

a jak @piotreku1  coś widzi dziwnego to jest geje3m lgbt 

Korwin powiedział ze zawiąże koalicje z pisem jeśli polepszy stosunki z Rosją 

https://klubjagiellonski.pl/2019/10/06/panstwo-teoretyczne-w-praktyce-filozofia-polityczna-prawa-i-sprawiedliwosci/

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v