Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał:

wczoraj antypis pisał donosy do komisji europejskiej a dzisiaj od tej komisji dostał w twarz 

Aaaaaa czyli jednak KE jednakowo podchodzi do kretyństwa rządzących jak i opozycji. A to dopiero dla PiS zagadka. Jak wytłumaczyć ludowi taki stan?
Pewnie trzeba będzie przerwać polowania skoro KE chwali?:brawo:

Opublikowano (edytowane)

mirro    komisja = NIEMCY boją sie naszych dzikow . zobacz jaka szybka była odpowiedz prawie natychmiast , oni nawet tego nieprzeanilizowali  odpowiedz niemiec była natychmiastowa , jeszcze skarga niedoszła do komisji europejskiej a niemcy juz wiedzieli ze taka skarga poszła z polski .

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano

Boją się że nasi zostaną zakrzyczani przez elektorat. W końcu nasz rząd znany jest z wycofywania się z pierwotnych decyzji. Chyba już wszyscy , łącznie z Mosadem, przytrzasnęli im paznokcie. 
A tak w kwestii strzelania do loch. To nie broń sama strzela, tylko ten co pociąga za język spustowy. Jeżeli nie strzeli do lochy to przecież nikt mu głowy nie urwie. Gościu decyduje do czego strzela i czy chce trafić. Takie pieprzenie że są ubezwłasnowolnieni bo muszą strzelać. No chyba że za nimi będzie NKWD z karabinami stało. Wtedy nie poradzę.

Opublikowano
18 godzin temu, zetorki12 napisał:

A Ty kto . Jedyny sprawiedliwy ? Jak tam ? Śniłeś o miłych dzikach ? Podpisałeś petycję o słuszności odstrzału dzików ?

pisałem ze to platform owiec jak robią guwno burze zawsze się z nimi zgadza 

3 godziny temu, lukasz7604 napisał:

Rosati wczoraj napisał donos że rząd poluje na dziki, a jutro napisze skargę że rząd nie pozwala strzelać do loch.

a unia pochwaliła ze słusznie rząd robi  hahaha platforma chyba się pali ze wstydu 

https://www.tvp.info/40810942/komisja-europejska-popiera-odstrzal-dzikow-w-polsce-to-krok-niezbedny

https://rmf24.pl/fakty/swiat/news-komisja-europejska-popiera-plan-odstrzalu-dzikow-i-chwali-po,nId,2777656

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, jarecki napisał:

kłamstwo powtarzane staje się prawdą -i na to niektórzy liczą

Najlepiej wiedzą o tym rządzący

5 godzin temu, jarecki napisał:

mirro    komisja = NIEMCY boją sie naszych dzikow . zobacz jaka szybka była odpowiedz prawie natychmiast , oni nawet tego nieprzeanilizowali  odpowiedz niemiec była natychmiastowa , jeszcze skarga niedoszła do komisji europejskiej a niemcy juz wiedzieli ze taka skarga poszła z polski .

Ale przecież Niemcom nie mozna ulegać bo są podstępni i chcą dla nas źle. A jak się boją naszych dzików to trzeba je zostawić w spokoju bo nie będzie ich czym postraszyć a wiadomo że lepiej jak nas się boją.

2 godziny temu, Roman176 napisał:

a unia pochwaliła ze słusznie rząd robi  hahaha platforma chyba się pali ze wstydu 

https://www.tvp.info/40810942/komisja-europejska-popiera-odstrzal-dzikow-w-polsce-to-krok-niezbedny

https://rmf24.pl/fakty/swiat/news-komisja-europejska-popiera-plan-odstrzalu-dzikow-i-chwali-po,nId,2777656

W świecie zindoktrynowanych przez TVPis gamoni jest oczywiste że jak się ktoś nie zgadza z PIS to musi być z PO. Inne opcje sa nie do pojęcia. A może ja , dajmy na to zgadzam się z Kukizem? Jest to możliwe czy on też z PO?

Jak UE pochwaliła rząd to ja bym był ostrożny . Oni są podstępni i fałszywi no i oczywiście chcą dla nas jak najgorzej. Przecież zawsze piszesz że unia beeeeee

To jest hicior. Dotacja na propagandę w roku wyborczym. Te pieniądze im się należą

https://www.money.pl/gospodarka/miliardowa-rekompensata-dla-mediow-publicznych-pis-zlozyl-projekt-6337415281064065a.html

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
  20 godzin temu, zetorki12 napisał:

A Ty kto . Jedyny sprawiedliwy ? Jak tam ? Śniłeś o miłych dzikach ? Podpisałeś petycję o słuszności odstrzału dzików ?

4 godziny temu, lukasz7604 napisał:

Rosati wczoraj napisał donos że rząd poluje na dziki, a jutro napisze skargę że rząd nie pozwala strzelać do loch.

a unia pochwaliła ze słusznie rząd robi  hahaha platforma chyba się pali ze wstydu  POpaprańcy nie mają ani wstydu ani honoru ,kłamcy i hipokryci

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

@Ropuch , pytają o ciebie .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

po bosym impotencie nastepna poloecial w kosmos- swietego lecha nie wolno ruszac......chyba wzrok mi sie psuje -nie zauwazylem, w sumie nalezalo sie jej za propagande godna urbana.....

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/szef-tai-po-programie-minela-20-wyciagniemy-surowe-konsekwencje/yjs9p65

roman - szalales wczoraj na zarzadzie ??????? jak was usuneli bo nie widzialem -gaz i bron gladkolufowa byla ??

https://joemonster.org/mg/223675,208,Sprytny_ten_dzik

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)

Dostaną miliard na propagandę to nikomu nie stanie się krzywda. Zachodze w głowę jak to jest że Polsat TVN czy każda inna telewizja nie ma grosza z abonamentu , nikt do nich nie dokłada i interes przynosi zyski. TVP jest najlepsza na świecie ma największą  oglądalność zawsze i wszędzie, -  w ubiegłym roku 800 mln pozyczki a teraz przymiarka do 1 mld dotacji państwowej.  To jest właśnie różnica miedzy zarządzaniem interesem prywatnym a państwowym czyli niczyim. 

48 minut temu, Roman176 napisał:

ulman czy ty umiesz samodzielnie myśleć ?? trochę krytyki a ty omijasz i próbujesz ominąć nieudolną opozycje 

Co ty Romanek chciałeś bo jak zwykle jakis chaos myslowy cie dopadł. 

Czemu patriotyczny rząd chciał wydupcyć twojego szefa Romanie? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

jakiego ?

2 godziny temu, jacus napisał:

roman - szalales wczoraj na zarzadzie ??????? jak was usuneli bo nie widzialem -gaz i bron gladkolufowa byla ??

a czytałeś o co chodzi o audyt który kieruje konkretne zarzuty wobec poprzedniej władzy 😎

są dowody czarno na białym wiec kij wie o co chodzi 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Dostaną miliard na propagandę to nikomu nie stanie się krzywda. Zachodze w głowę jak to jest że Polsat TVN czy każda inna telewizja nie ma grosza z abonamentu , nikt do nich nie dokłada i interes przynosi zyski. TVP jest najlepsza na świecie ma największą  oglądalność zawsze i wszędzie, -  w ubiegłym roku 800 mln pozyczki a teraz przymiarka do 1 mld dotacji państwowej.  To jest właśnie różnica miedzy zarządzaniem interesem prywatnym a państwowym czyli niczyim. 

eeee powoli wzięli pożyczkę bo chcą zrobić platformę mtx czy jakoś tak żebyś oglądał 4k jakoś nikomu nie kwapi się bez dotacji coś zrobić dla lepszego obrazu jakości i przekazu jak wiesz wszystko w tym kraju pastwo zrobiło a później ogłosiło przetarg na obsługę lub sprywatyzowało wpompowano mld a sprzedano w cenę zysku 

słyszałeś o emitelu musimy płacić mln wielkiemu bratu za obsługę i sygnał 

Opublikowano

To górnicy bronili poprzedniej władzy? 

To Emitelowi tylko TVP płaci? Jak jest możliwe ze inne stacje żyją i rozwijają się bez abonamentu i dotacji? Ano nie marnują pieniędzy jak państwowe maja w zwyczaju

Opublikowano
Emitel to część telekomunikacji polskiej wydzielona przed prywatyzacją bo zajmuje się strategicznymi sprawami o ile się orientuję. Dziki strzelają - w zorganizowany sposób - to się chwali. Tylko, że na tym koniec bo zbiorówki tylko do końca stycznia. Nic o finansowaniu prewencji...
Opublikowano

telewizja publiczna zawsze w swojej histori była telewizją nastawioną no cos innego niz zysk , nawet rzady PO-PSL tez zastanawiały sie jak zapewnic telewizji publicznej finansowanie bo miała kryzys , polsat jest firmą która musi przedstawic zyski bo jest chyba notowana na giełdzie  , TVN nic nie musi przedstawiac po jest firmą nie notowana na giełdzie i ztego co sie orientuje grupa w której jest polska czesc tvn  cos tam było związanego z włascicielem badz finansowaniem ,i jest partenerem onetu 

Opublikowano

To są pieniądze na kampanię wyborczą. Dotacja celowa, inaczej przekaz będzie mało czytelny albo sukces mało nagłośniony. 

Przy tych masztach Emitela to chyba wszyscy nadawcy naziemni muszą im płacić. A za sygnał sat to TVP nie płaci? 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Ulman napisał:

Czyli TVP z założenia ma przynosić straty?  Prywatne są na plusie bez abonamentów i dotacji a reżimowa ciagle w plecy. Na co idą te pieniądze?

bez abonamentu tak . po to miał byc abonament , niezapominaj o reklamach których jest brak w trakcie programu   !!! k..a      ogladałem film chyba na tv PULS  17 minut reklam bo był tylko jedna przerwa na godzine emisji , chyba eleven sport mi mecz przerwało na reklama , mozesz nieoglądac TVP ale komfort oglądania bez przerwy na reklame bescenny 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Wiadomości-reklama-sport -reklama-pogoda- reklama. Liga mistrzów: studio 2min.-reklama 10m-1 połowa-reklama 7min- studio 1min-reklama 7min-2 połowa-reklama 7min-studio 2min. Walka bokserska runda-reklama runda reklama.......za***isty qr** komfort. I tylko wiadomości rozpoczynają się bez opóźnień. Fakt filmów nie przerywają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v