Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, daron64 napisał:

Nie mogę usunąć filmu w telefonie.  No nic. Romek chłopie,  powiedz mi,  dlaczego pytasz czy widzieliśmy 

"unoszenie się ciepła wywoływane przemieszczeniem się mas cieczy lub gazów, prowadzące do wyrównania się ich temperatury"

https://sjp.pwn.pl/sjp/konwekcja;2473691.html

11 minut temu, Ulman napisał:

Bardzo dobrze ze pracujesz nad sobą i zmieniasz swoje myslenie. Do tej pory musiała to być dla ciebie straszna męka.

Straszna męka,w ręcz trwoga ogromna was ogarnia na myśl że przyjdzie wam gnić na forum do co najmniej 2023r

Proszę nie liczyć na interakcje ze mną, Jak to u was mówią: Man kann singen, man kann tanzen, aber nicht mit der zasrancen

Edytowane przez Alamo
Opublikowano
3 minuty temu, Alamo napisał:

Proszę nie liczyć na interakcje ze mną, Jak to u was mówią: Man kann singen, man kann tanzen, aber nicht mit der zasrancen

Ja pier**le...

Proszę nie liczyć na interakcje ze mną, chyba że sądowne. Jak to u was mówią: Man kann singen, man kann tanzen, aber nicht mit der zasrancen

– odpowiadał na Twitterze Bartoszowi Wielińskiemu z „Gazety Wyborczej” Rafał Ziemkiewicz [wszędzie pisownia oryginalna – red].

https://wpolityce.pl/m/polityka/413648-ziemkiewicz-wielinski-i-folksdojcz-starcie-na-calego

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

Ja pier**le...

Proszę nie liczyć na interakcje ze mną, chyba że sądowne. Jak to u was mówią: Man kann singen, man kann tanzen, aber nicht mit der zasrancen

– odpowiadał na Twitterze Bartoszowi Wielińskiemu z „Gazety Wyborczej” Rafał Ziemkiewicz [wszędzie pisownia oryginalna – red].

https://wpolityce.pl/m/polityka/413648-ziemkiewicz-wielinski-i-folksdojcz-starcie-na-calego

I będziesz pierdział kolejną kadencję

Opublikowano
41 minut temu, Ulman napisał:

1. Jak to nie jest  prawda to na pewno ich pozwie w trybie wyborczym i wygra. Dziwne że wszyscy tak bezmyslnie powielaja to kłamstwo nie sprawdzając.

zobaczymy 

42 minuty temu, Ulman napisał:

2. To ja z Merkel Tuska chronię?🤥 Jak ja to niby mam robić ?O.o Ty robisz  doktorat z absurdu intelektualnego  czy z abstrakcji politycznej?

miałbyś jatkę 24h zagrożenie demokracji i zagrożenie wolności człowieka  timmerman .. o tusku merkel sankcje wobec polski .... ... belgia ekstradycja tuska do kraju belgi i nadanie mu obywatelstwa 

a po co shrek jechał do merkel po instrukcje ?? albo znowu przywiezie bagaż kasy i bd mieli hucpę kod Orp ... i inne scenyy warszawie ?? 

Opublikowano

Daron, dziwisz się? Kolega ma chroniczne zaparcie intelektualno poznawcze wiec sam nic nie stworzy. Musi kopiować  by w ogóle istniec.

Roman, nie wiem o czym ty próbujesz pisać. Jakiś zator intelektualny masz? Ja sie pytałem jak ja chronie Tuska przez co nasza władza ludowa nie może go skazać, ba nawet oskarżyć o całe zło po 89 roku? Rozumiesz o co pytam?

Gość marekfarmer
Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

Czyli wtedy kiedy znajdą niezbite dowody na zamach w Smoleńsku😷😷😷

Wtedy jak gersdorf  zrozumie  że nie jest  już  prezesem  SN  

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

Daron, dziwisz się? Kolega ma chroniczne zaparcie intelektualno poznawcze wiec sam nic nie stworzy. Musi kopiować  by w ogóle istniec.

Dość łatwo poznać kiedy sam próbuje coś napisać. Za wiele tego nie ma.

Opublikowano

Problem posłanki Sobeckiej, jak i wszystkie pozostałe przez nią podnoszone, to niechęć do chwili refleksji nad tym co atakuje. Problemem zaś harcerzy jest to iż zostali dopisani do listy organizacji obecnie niesłusznych. Zakładając że przez cały okres istnienia przewijali sie przez ich szeregi ludzie nie do końca reprezentujący tradycyjny model rodziny i nie stali się organizacją LGBT dowodzi że seks nie jest założeniem statutowym. Pani Sobeckiej zalecam ziółka i lekturę żywotu świętych. Choć mogła by i tam zostać zaskoczona.

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

42627926_713920195607522_683822999418804

10 godzin temu, soltys48 napisał:

..... i Marek odpisze mi co to jest prawdziwa susza😁

Prawdziwa  susza jest     jak  ziemniaki posadzone w maju po życie    dają  piękny  plon  B|

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Jak nie przeprosi to pujdzie siedzieć czy komornik będzie go torturował 🤔?

No ale przecież u Nas nie ma wolnych sądów to i wyrok nieważny

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

42627926_713920195607522_683822999418804Prawdziwa  susza jest     jak  ziemniaki posadzone w maju po życie    dają  piękny  plon  B|

zapraszam obejrzysz i sam ocenisz

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

@daron64 @Ulman Przewidywałem, że michnikowszczyzna skazana jest na pogrążenie się w wariactwie, ale nie przypuszczałem, że psychoza osiągnie takie natężenie.Miejcie program.Przekonajcie do niego wyborców. Wygrajcie i rządźcie. Na tym polega demokracja. W tym problem, że nie macie kompletne nic Polsce do zaproponowania oprócz nienawiści, bo ryje granatem od koryta wam oderwano. Zawsze możecie sobie kaftan sznurowany z tyłu wyfasować,najlepiej w tęczowe paski i sprintem do Tworek z esbeckim błogosławieństwem..Mnie w tym ich domu wariatow nic nie zdziwi.Pan z Wyborczej o ksywie lub nazwisku Hugo Bader pomalował( ale za bardzo nie musiał ) gebe na murzyna.Jakby chciał robic za Araba to nie musiałby sie wysilać bo to podobny typ urody. To środowisko ma katastrofalną polityke piarowską, nie myśle o TVN i społce bo gdyby nie oni to nie mieli by 5 procent, bardzo ułatwia im prace bezdenna głupota niemieckich wydawnictw i kadrą Ringer-Axel Szfindel.Chyba też nie są tacy głupi żeby nie wiedzieć że grilowanie tematu sądy i trybunał przez dwa i poł roku zbrzydnie i spowszednieje nawet najwierniejszemu lemingowi,czyli uogolniajac idiocie.Podejrzewam że robią to bo muszą z braku innych argumentow...

Opublikowano
12 minut temu, daron64 napisał:

A to skąd ukradles? Nawet się nie pofatygowales żeby z edytować i jedna czcionkę dać.. 

Hmm cześć to kradziejstwo z komentarzy do tego 

https://dorzeczy.pl/77709/Ziemkiewicz-o-radykalnej-opozycji-Wariaci-To-nie-obelga-to-diagnoza.html

Ciekawe skąd tu to ukradli.  Nie chcę mi się już nawet szukac

Pomyślcie tylko..... oddajcie władzę totalniakom to będziemy mieli dewiację za normę w konstytucję wpisaną. O TO idzie ten KWIK LEWACKI

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, daron64 napisał:

no za pisu czekali 3 lata przeprosiny z 2015 jak kiełbasa po obiedzie 

a drudzy mają w parę godzin sam sobie wnioski wyciagnij 

Gdyby POsłowie wiadomej partii mieli przepraszać za swoje kłamstwa w telewizji, to nie byłoby czasu nawet na reklamy. Swoją drogą mój znajomy sądzi się 3 lata za pomówienie i nic, tutaj wyrok w tydzień. No no....a podobno wszyscy sędziowie na telefon PiSu. Jak to jest POkraki?

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano

Tusk oszust przed wyborami mówił ---- nie podniesiemy wieku emerytalnego !!! Po wyborach oszust podniósł wiek emerytalny !!! Oszust G Schetyna w lipcu tego roku mówił ---- nie zagłosujemy za ACTA 2 a we wrześniu zagłosowali ZA CENZURĄ INTERNETU !!! Teraz widać wyraźniej gdziekolwiek kto jest patologicznym kłamcą , wręcz oszustem .

a teraz siła niemiec słyszał ktoś to 

26.09.2018, godz. 17:44

Jest wyrok w trybie wyborczym! Platforma przegrała i musi przeprosić

Zachodniopomorska Platforma Obywatelska musi sprostować kłamliwe informacje i przeprosić Dariusza Mateckiego, kandydata z listy PiS do Rady Miasta w Szczecinie. Tak postanowił dziś Sąd Okręgowy w Szczecinie. Chodzi o wpisy na oficjalnym profilu Platformy, gdzie ukazały się oszczerstwa, że Matecki to „damski bokser”.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v