Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość marekfarmer
Opublikowano

Ale macie  problem  dziwnym widokiem by było gdyby  Prezydent  Andrzej Duda  siedział  razem z Trampem  przy jego biurku  i podpisywał  jakieś  dokumenty   bo jest to biurko Prezydenta USA.  

Ciekawe co by było gdyby  tam   ,,szoguna,, wpuścili  

Pewnie wlazł  by na biurko  i  wołał    Pluta   

xD  xD  xD  

Opublikowano
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Ale macie  problem  dziwnym widokiem by było gdyby  Prezydent  Andrzej Duda  siedział  razem z Trampem  przy jego biurku  i podpisywał  jakieś  dokumenty   bo jest to biurko Prezydenta USA.  

Ciekawe co by było gdyby  tam   ,,szoguna,, wpuścili  

Pewnie wlazł  by na biurko  i  wołał    Pluta   

xD  xD  xD  

...Ale niesmak pozostaje ... Nawet akty kapitulacji na siedząco podpisują . Kuźwa , szkoda że na plecach tłumacza nie kazał mu Tramp podpisywać .

Opublikowano

Taaa zeszło na licytowanie się która nasza głowa państwa zaliczyła większą wtopę. Bardzo konstruktywne i wnoszące dużo dobrego do sytuacji kraju. 
Miało być fajne selfie z Trumpem a wyszła kaszana poziomu Master. Tym bardziej że US sekretarz obrony już powiedział iż Polska nie jest gotowa na ich bazę. A że tak przypomnę to gdzie jest gotowe Redzikowo? Bo chyba powinno już być gotowe? A wydymany z kontraktu Mostostal? O coś Roman do Twojego ogródka.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał:

Odnoszę wrażenie, że USA załatwia sobie miejsce gdzie tu upchać wojsko z Afganistanu Niemiec itp.

jeszcze będziemy płacić za to wielką kasę ...

wywołają konflikt z ruskimi i się ulotnią a my będziemy mieli tłumaczenie że to Rosja napadła na amerykanów nie na nas 😃..to jest jakiś cyrk niepełnosprawnych umysłowo  

druga sprawa to wyraźnie widać jaki poziom ma trampek skoro się tak zachowuje ...za wiele to on nie odskakuje od dudusia tylko tam kto inny podejmuje decyzje i tyle 

Edytowane przez marko-kolo
Gość marekfarmer
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Taaa zeszło na licytowanie się która nasza głowa państwa zaliczyła większą wtopę. Bardzo konstruktywne i wnoszące dużo dobrego do sytuacji kraju. 
Miało być fajne selfie z Trumpem a wyszła kaszana poziomu Master. Tym bardziej że US sekretarz obrony już powiedział iż Polska nie jest gotowa na ich bazę. A że tak przypomnę to gdzie jest gotowe Redzikowo? Bo chyba powinno już być gotowe? A wydymany z kontraktu Mostostal? O coś Roman do Twojego ogródka.

Prezydent  Andrzej Duda  nie zaliczył  żadnej wtopy  co najwyżej  to  strona USA  zaliczyła  wtopę  

Opublikowano (edytowane)

Nie no za***ista powaga i dostojeństwo bije z tamtego foto.
Tak dla porównania jak wyglądają normalne zdjęcia z gabinetu owalnego.
ivanka-trump-7b470ab5-8f9d-4a81-9daa-e1ad56b5e19c.jpg

image.jpeg

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, marekfarmer napisał:

Prezydent  Andrzej Duda  nie zaliczył  żadnej wtopy  co najwyżej  to  strona USA  zaliczyła  wtopę  

jasne ..dobrze że trampek nie kazał sobie buta sznurować pod stołem  😃...tak się traktuje petentów a nie partnerów 

głupie uśmieszki i nadskakiwanie  nie pomogą tworzyć dobrego   wizerunku  

pewnie potraktował go tak bo jego żenujące  zachowanie wskazywało na to że potrzebuje nauczki 😉

Edytowane przez marko-kolo
Opublikowano
9 godzin temu, mirro napisał:

Jak Niemcy się dogadują- dobrze dla Niemiec.
Jak Węgrzy się dogadują-dobrze dla Węgier.
Jak Polacy się nie dogadują dobrze dla Niemiec, Węgier, USA i kto tam jeszce ma jakieś interesy.
Zróbmy dobrze wszystkim. 

i tak i nie,  słyszałeś wypowiedz trapa bogate kraje nie płacą za wojska jak niemcy i to się skończy ... a polska mała i chce płacić ale nie musi 

54 minuty temu, marko-kolo napisał:

jasne ..dobrze że trampek nie kazał sobie buta sznurować pod stołem  😃...tak się traktuje petentów a nie partnerów 

głupie uśmieszki i nadskakiwanie  nie pomogą tworzyć dobrego   wizerunku  

pewnie potraktował go tak bo jego żenujące  zachowanie wskazywało na to że potrzebuje nauczki 😉

a jak przygłupie tusk merkel latał i jak nasz to kosztowało to było dobrze ... ze zakłady do niemca szły za bezcen a ile tuda mld stracił tam ?????????? 😎

2 godziny temu, mirro napisał:

image.jpeg

wygląda jak komedia american pie 

7 godzin temu, DTaras napisał:

Padł mi telefon. Wrócimy Roman do eozmowy o górnictwie. Powiesz mi ile dni w tygodniu pracuje górnik...

6/5 a wydobycie czasami cały miesiąc z  weekendami 

Opublikowano

Cały miesiąc nie wychodzisz na powierzchnię ? A kiedy i gdzie śpisz ? Szacun .

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Roman176 napisał:

😎

wygląda jak komedia american pie 

Zadzwoń do premiera Kanady, pewnie się uśmieje.:lanie:
z23943795IH,Memy.jpg

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Kolego . Z czystej ciekawości i bez złośliwości . Wiem że to bardzo ciężka praca . Kiedyś oglądałem taki reportaż . Ile czasu zajmuje wjazd i wyjazd z szybu , a ile ciężka fizyczna praca ?

Opublikowano

a teraz ciekawsze sprawy 

pis nie zabroni uboju rytualnego  dobra wiadomość ale nikt nic nie pisze bo dobra ??

drugi aspekt to pis zabronił legalizację liczników t.z. już nie bd legalne cofanie licznika a za złapanie na oszustwie 5 lat  i policja od nie wiem nie dosłyszałem  bd przy rutynowej kontroli spisywać liczniki pójdzie do systemu cepik  i ubezpieczalnia to samo 

dron64 i marko kolo a pamiętacie kto zalegalizował cofanie licznika ?? a uboj rytualny ??

no i od teraz możecie pisać  odliczam wasze sraniem z d*py ogniem na 3 

1

2

3

jaki pis dobry ??

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Wiem że to bardzo ciężka praca

hmmmmmm i tak i nie po prostu brakuje  taki narzędzi jak dźwig szlifierka koparka...  ze względu że są gazy robi się wszystko ręcznie śruba w 24h skóry duje że nie można ją odkręcić przez wody słone ale to nie najgorsze warunki tlenu 19% człowiek opada szybko sił . temperatura wilgotność 99%

7 minut temu, zetorki12 napisał:

Ile czasu zajmuje wjazd i wyjazd z szybu

sam wyjazd ok 15s  ok 12m/s  

8 minut temu, zetorki12 napisał:

a ile ciężka fizyczna praca ?

5/6 godzin zależy od warunków  w ciężkich 4/5 

7 minut temu, zetorki12 napisał:

/Najlepszy ! , bo kradnie mniej ///////!

albo idą wybory ??

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, mirro napisał:

image.jpeg

Ale jaką  wpadkę  zaliczył  Prezydent  Andrzej Duda   co miało nią być  że  nie wziął  ze  sobą  krzesła   ????  czy że  się nie obraził  i nie wyszedł  bo  gospodarze  nie  dali mu krzesła  by  zasiadł  razem  z Trampem  przed   biurkiem  Prezydenta  USA 

A może masz jakieś  zdjęcie  jak którykolwiek Prezydent   obcego  kraju  siedzi  za biurkiem Prezydenta  USA  i  coś  podpisuje  ????

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Powiedz sam -Czy to wyglądało dla ciebie normalnie ? Ja nie widzę tego jako wpadka naszego prezydenta , bardziej olanie go przez tamtejszych . Kuźwa , byle stołek by Mu podstawili ...Uważasz że to ok w wobec naszego prezydenta ? Mi się to po prostu nie podoba  i tyle .

Opublikowano
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Ale jaką  wpadkę  zaliczył  Prezydent  Andrzej Duda   co miało nią być  że  nie wziął  ze  sobą  krzesła   ????  czy że  się nie obraził  i nie wyszedł  bo  gospodarze  nie  dali mu krzesła  by  zasiadł  razem  z Trampem  przed   biurkiem  Prezydenta  USA 

A może masz jakieś  zdjęcie  jak którykolwiek Prezydent   obcego  kraju  siedzi  za biurkiem Prezydenta  USA  i  coś  podpisuje  ????

Proście a będzie Wam dane.
DnfSYgmWsAEmcGa.jpg

Gość marekfarmer
Opublikowano

Widzisz gdzieś  tam  długopisy  albo jakiś tekst  

Ja widzę jak oglądają sobie biurko  .

Odpowiesz ma pytanie  jaka to wpadka  Prezydenta  Dudy  na czym  ma polegać  ????

Opublikowano

Marek , co to zmienia ? Powiedz szczerze , Nie widzisz w tym zdjęciu o którym mowa nic niestosownego ? Tylko naprawdę szczeże !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v