Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie koledzy plony się u was zapowiadają ? Myślicie że będzie cena w tym sezonie ? to że nie spadła cena do 20 gr w tym czasie to jakiś pierwszy dobry znak 

Opublikowano
2 godziny temu, rollnik83 napisał:

zjechała do reszty xD

sam musisz sie pofatygować

Opublikowano
8 minut temu, przemol87 napisał:

8-9 wołane

oddane za 7zł

Opublikowano (edytowane)

warszawa bronisze  wczoraj rano wyjście 13 żółty 16 irga towaru mało nie wiem jak oddawali bo kopie swoje ale na stołówki a nie na giełdę

wiem ze hurtownia u nas chce 16,60 plus vat    

Dnia 17.07.2018 o 23:30, KiQ napisał:

Mołdawia 9zł/15kg z domu. Ilości tirowe.

sieradz czy inny rejon

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
4 godziny temu, 123p napisał:

Eurocache krosno cene podniósł na 0,85netto a hurtownie w rejonie 6zł za worek nie chcą płacić zmowa cenowa jak nic :D 

NA SERIO 6 ZLOTY HURTOWNIE

Opublikowano

ktos kiedys powiedział ,, towar tyle jest wart ile ktos moze dać '' za taką cene to nawet z dalszej czesci kraju nie sciągną wiec czy wszesniej czy potem takie tanie napewno niebędą

Opublikowano
2 godziny temu, -makler- napisał:

Jakie ceny na zjazdowej żółte i białe ?

4zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Darozioom
      Witam uprawiał ktoś z was odmiany Red Anna albo Red Sonia? Co sądzicie o tych odmianach? Warto w nie zainwestować?
    • Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

• Przez Dominik1987
      Jaka odmianę ziemniaków polecicie na uprawę woj świętokrzyskie? 
    • Przez Pawek21
      Witam chciał bym się dowiedzieć jak wygląda opłacalność produkcji ziemniaka skrobiowego wiedząc że w skupie płacą 1zl za kg skrobi
    • Przez MICH4Ł
      Witam. 
      Interesuje się rolnictwem i pracą na roli. Mam okazje uprawiać 3 ha i za bardzo nie wiem jak się za to zabrać a bardzo bym chciał to robić. Mam do wyboru uprawę ziemniaków albo zboża czy mógłby mi ktoś napisać co by było lepsze (opłacalniejsze) wiem ,że w dzisiejszych czasach trudno jest gospodarzyć ale bardzo proszę o odpowiedź.
  • Dodaj nową pozycję...
v